adamW Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Carlos Santos. Mam do bani aparat- spodnie sa ciemniejsze (butelkowe Benevento). 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Na razie tylko po domu, bo nowe i muszą się dopasować. Meermin, kolor (wbrew oświetleniu) bordowy.Niewiem jakie masz ciśnienie na posiadanie tych butów, ale jeśli możesz to je oddaj lub sprzedaj. Szkoda stóp. Przy takiej V-ce nigdy się nie zejdą a przy długich "użytkowaniu" boleśnie odczujesz łączenie skór pod językiem. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Bow TieWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 2 godziny temu, Wectra napisał: Niewiem jakie masz ciśnienie na posiadanie tych butów, ale jeśli możesz to je oddaj lub sprzedaj. Szkoda stóp. Przy takiej V-ce nigdy się nie zejdą a przy długich "użytkowaniu" boleśnie odczujesz łączenie skór pod językiem. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Ja sie kiedys nacialem ze skadinad slicznymi wiedenkami berwick'a. Moj rozmiar w wiedenkach to 42,5. Dalem sie namowic na 42, bo: "jak nowe-musza byc ciasne. Nie martwic sie. Za jakis czas beda w sam raz". Meczylem sie pol roku. I nie dalem rady. Problem byl pod laczeniem skor pod jezykiem I na szerokosc. Latem, stopy po prostu nieznosnie piekly. Dopasowanie nowych wiedenek to balansowanie na niebezpiecznie cienkiej granicy miedzy dopasowaniem danego kopyta do stopy, a popelnieniem bledu I cierpieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 1 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Loake 1880 Cannon Buty mam od 3 miesięcy. 8 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grześ_k Napisano 1 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Awopiotr Napisano 1 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Budżetowe designLoake, mam je ze cztery lata i sprawują się naprawdę dobrze. 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 2 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 Saint Crispin’s 30 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 1 godzinę temu, Beny23 napisał: Saint Crispin’s nareszcie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 17 minut temu, spiryt napisał: nareszcie Dawno ich nie było (Saint Crispin) przepraszam @Beny23 ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 Te Saint Crispin nie podobają mnie się (nie lubię zdobionych butów) ważne ze Beny znowu "nadaje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 Dla mnie bomba, uwielbiam brogsy we wszystkich odmianach, tylko ta przyszwa/obłożyna, idealnie się zeszła, to mi się nie podoba - bo wkurza człowieka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 3 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2018 Yanko 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Loake cannonSent from my SM-A510F using Tapatalk 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Dzisiaj moje pierwsze trzewiki od Vassa zainaugurowały swój trzeci sezon: 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 4 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Moje pierwsze Yanko, zaczynają piąty sezon 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 New Balance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Ciekawe ujęcie! Najpierw, u góry, szeroki plan, nieomal zbliżenie 😀, następnie długo nic, aż wreszcie ledwo widoczne buty. Patrząc na tak skadrowane ujęcie można się zastanawiać czy buty to główny obiekt czy tylko tło 😀? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 czyli nie tylko mi się skojarzyło ze zdjęciami dziewczyn, gdzie żeby pokazać zdjęcie fryzury wrzucają na pierwszym planie piersi 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 Zaczynamy trzeci sezon. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 5 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 Bontoni 34 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 5 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 Vass 10 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ell Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 @Żorż Ponimirski Skąd buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 @Beny23 bardzo fajna skóra na tych monkach, ale nie do końca podchodzi mi ten cofnięty wykrój klapy z zapięciami. U mnie dzisiaj tak: Alfred Sargent 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 11 godzin temu, Beny23 napisał: Bontoni boskie edit: @Beny23 możesz coś więcej o nich napisać? nie mogę się na nie napatrzeć, tak mi się podobają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi