Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Yanko X The Shine 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 @blekit Co Ci się stało z lewym butem, że jest tak mocno złamany? Imho nie wygląda to dobrze szczególnie w takich butach. Miałem raz taką sytuację, ale w słabych Nordach z twardej skóry bydlęcej, w dodatku z rozmiar za dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 @flozbi Nic się nie stało, jak dla mnie złamanie jest absolutnie w normie i jest takie samo na obu butach. Zdjęcie, światło, ustawienie stopy, etc. pewnie trochę wyolbrzymiają faktyczny efekt złamania, ale nawet na nim nie widzę nic specjalnego. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2018 Ponadprogramowy zakup w Patine. Uległem pokusie weekendowej promocji . Zamszowe loafersy TLB. Dziś miało miejsce premierowe wyjście: 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 31 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2018 W dniu 20.08.2018 o 14:45, abecadlo napisał: @flozbi Jak z jakościa skóry oraz wykonaniem w tych sneakersach od Gordona? Ja też odświeżę pytanie. Jak te Gordony się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 31 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2018 C&J 8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 31 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 31 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2018 4 godziny temu, werter napisał: Ja też odświeżę pytanie. Jak te Gordony się sprawują? Organoleptycznie jest lepiej niż myślałem. Raz miałem je na nogach, więc co do jakości nie wypowiem się. Skóra wydaje się miększa i dla mnie lepsza niż w eleganckich modelach tej marki. Kupiłem je w niezłej promocji to dla mnie udany zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 31 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2018 Doucal's x Comipel 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 1 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Berwick 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2018 Church's. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 2 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2018 mięciutko, komfortowo 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tarasenko Tailoring Napisano 3 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2018 Loake 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 3 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2018 VASS 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 3 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2018 Meermin 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 4 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2018 GG 22 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Napisano 5 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2018 Wyjątkowo takie wiązanie pasuje bardziej...NORD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 5 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2018 Czarne TLB są moją (bodajże) 13-stą parą lepszych butów i co ciekawe dopiero teraz zdecydowałem się na zakup czarnych oksfordów Wcześniej były tylko brązy i podobne. Obecnie specjalnie dla nich zmieniam delikatnie całą filozofię ubierania się na bardziej formalną 12 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tarasenko Tailoring Napisano 6 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Loake Jak na razie zamsz trzyma się nieźle (Ok 60 wyjść) 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 U mnie też dzisiaj zamsz. CS 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 TLB. Zaczynam je przedkładać nad zamszowe loafersy c & j, od których są wygodniejsze : 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Wygodniejsze niż krokiety? Czyżby kolejny forumowy mit obalony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 18 minut temu, lubo69 napisał: Wygodniejsze niż krokiety? Czyżby kolejny forumowy mit obalony? No ja akurat zawsze podkreślałem, że dla mnie "krokiety" to nie są najwygodniejsze buty. Świetne jakościowo zarówno pod względem wykonania jak i użytych skór, ale nie pod względem wygody. Kwestia"krokietowych" kopyt. Albo zbyt wąskie, albo za niskie w podbiciu. Uwielbiam swoje Islay, ale po kilku godzinach na nogach potrafią dopiec (podbicie). Dlatego wolę kopyta Vassa (wybrane ). TLB też mi podpasowały w tym względzie (mam dwie pary na różnych kopytach), a przy ostatniej promocyjnej akcji chłopakó z Patine okazały się bezkonkurencyjne . Jakościowo nie odbiegają jakoś widocznie (ja przynajmniej jakichś większych różnic nie zauważam na tym etapie użytkowania) od c&j (linie podstawowe). Reszta wyjdzie "w praniu" i nie omieszkam zamieścić jakiejś krótkiej recenzji w dedykowanym dziale... w odpowiednim czasie . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 6 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Yanko czy Shoepassion? 2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi