TheMakowski Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 1 godzinę temu, kormox napisał: Można wiedzieć, gdzie ten szewc stacjonuje i ile kosztowało rozbijanie? Pruszków, ulica Kraszewskiego - 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Kalosze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Yanko 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Napisano 5 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Ze względu na ostatnie grupowe zamówienie przewiduję niezłą gratkę dla miłośników madziarskich butów w tym wątku w najbliższych dniach. Pozwólcie, że zacznę Laszlo Vass 9 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 4 minuty temu, wimon napisał: Ze względu na ostatnie grupowe zamówienie przewiduję niezłą gratkę dla miłośników madziarskich butów w tym wątku w najbliższych dniach. Pozwólcie, że zacznę oczywiście Laszlo Vass. Serio tak wychodzisz z zaprasowanymi na bokach kantami? Pytam, bo zdarza się na tym forum lekka burza (nie chciałem napisać "g...wnoburza") o jakieś marszczenia na spodniach, małe niedopasowania marynarki, naprawdę widoczne dla obytych. Rozumiem, że prasujesz je na płasko, ale z doświadczenia - da się wyprasować chino "na okrągło", bez zbędnych kantów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 2 godziny temu, gumol76 napisał: Serio tak wychodzisz z zaprasowanymi na bokach kantami? Serio! Staram się przemykać raczej nocą, gdzieś bocznymi uliczkami, żeby nie dać się dopaść sartorialnej policji, na razie jakoś udaje mi się przetrwać... 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 @wimon co to za kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 2 minuty temu, wimon napisał: Serio! Staram się przemykać raczej nocą, gdzieś bocznymi uliczkami, żeby nie dać się dopaść sartorialnej policji, ale na razie jakoś udaje mi się przetrwać... To trafiłeś na całkiem dobre światło do zdjęcia, jak na nocną porę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 5 minut temu, Servetch napisał: @wimon co to za kopyto? U. Trochę się go bałem, bo jego wąskość obrosła już na forum małą legendą, ale dla mnie jest idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 5 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Jak Vass to Vass... ten sam model co kolega @wimon ale na F-last i w museum calf 8 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13th Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 @wimon, zapomniałeś o pięcie! Popatrz na @Mateo86, tak to się robi! Piękne te Vassy, im dłużej się na nie patrzy, tym bardziej się o nich marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 @jack13th kajam się! Ze specjalną dedykacją 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 5 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Ja dzisiaj również w Vassach na kopycie U. 4 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 FanVasstyczne są te lotniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 2 godziny temu, Mateo86 napisał: FanVasstyczne są te lotniki Mam i ja 😉, co prawda dzisiaj nie na sobie... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 6 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 6 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 Loake 5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 VASS z pierwszego GMTO. Tak na marginesie : ostatni lawinowy wysyp pięknych butów w tym wątku to 3 GMTO Edit: zapomniałem , ze jak VASS to jeszcze pięta : 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Napisano 6 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 Z Budapesztu najlepiej zapamiętałem dwa miejsca - Bors Gasztrobar i salon Vassa przy Haris köz 6. Pierwszego na odległość nie wysyłają to został mi ten drugi Ałtfit był do innych butów, ale nie było czasu tym się przejmować Mam tylko nadzieję że załamania nie będą bardzo głębokie (chociaż spodziewam się większych niż przy brogsach). Zdjęcia w mocnym świetle słonecznym, w cieniu museum calf wygląda jednolicie albo prawie-że-tuż-tyci-tyci-niejednolite. W słońcu wychodzą kolory. Co mnie zaskoczyło to długi język oraz to jak nisko wycięte i dokładnie opinające są boki cholewki, pod kostkami. Wygodne od 1 założenia, chyba przebijają nawet Sargenty - ale są też na mnie przydługie o pół rozmiaru i bardzo komfortowe na szerokość i podbicie (dodatkowo zwiększone względem stadnardu), więc może to mieć wpływ. Nawet pies jak je obwąchał to ogonem zamerdał 14 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 Przepiękne te lotniki, @Xune. Przy tej skórze nie grożą Tobie takie widoki jak u mnie, post wyżej. Dlatego też już nie zamawiam u Vassa butów z regularnej skóry. Poza norwegami, gdzie takie "fale" mają nawet urok, nie wygląda to najciekawiej. Zresztą, kwestia gustu i... podejścia: http://www.theshoesnobblog.com/2017/07/mythbuster-part-1-leather-creasing-means-something-is-wrong.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 Nie samym Vassem człowiek żyje. 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 A ja też się pochwalę... 3 pudełka szczęścia a w nich aż 6 worków z prezentami... CDN w kolejnych dniach 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 14 godzin temu, Xune napisał: Z Budapesztu ... Świetny wybór! Wszystkie Vass’y sa piękne, ale Twoje to mój faworyt w tym zamówieniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 7 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Na wstępie, dziękuje serdecznie @Aron za cały trud włożony w realizację tego zamówienia. Świetna organizacja! Potwierdzam, ze moje także wyglądają dokładnie tak jak miały , faktycznie - kawał buta. Powiększyli mi rozmiar o 0.5 ale doskonale wiedzieli co robią - buty pasują jak ulał. Pieciominutowa przymiarka po przejęciu bladym świtem... 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Potężne buciszcze... ale równocześnie bardzo fajne, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi