Krzysiek_W Napisano 26 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2013 z serdecznymi pozdrowieniami dla kolegów z Patine.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVicio Napisano 27 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2013 Piękne są dzieła krajowych szewców ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2013 To są buty "na sobie" czy nowe nabytki (wtedy do sąsiedniego wątku)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 27 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2013 od Kielmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVicio Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Buty zaraz po zdjęciu były na nodze Tak, są od J.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 moj pierwszy post w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziup Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Z podziękowaniem dla Immune. Uploaded with ImageShack.us Niestety dysponuję tylko aparatem w telefonie. To kolor oryginalny? Czy nabrały tej barwy od pasty? Pozdrawiam, MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Dobry kotlet. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Charles Tyrwhitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Kyle, czemu te skarpety takie "smutne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 To kolor oryginalny? Czy nabrały tej barwy od pasty? Pozdrawiam, MM Jest to kolor oryginalny tych butow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Kyle, czemu te skarpety takie "smutne" A czemu by nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 Kyle, czemu te skarpety takie "smutne" Może dlatego, że są pomiędzy biznesowymi prążkami i czarnymi wiedenkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 @Immune i Kozioł popsuli koledze wątek http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1918-t%C4%99go%C5%9B%C4%87-wiedenek-problem-masowy/ o niedopasowaniu oxfordów, przyszwy się im schodzą idealnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 @+Immune+ świetne buty, kiedyś widziałem bardzo podobne C&J o ile nie identyczne. Zdradzisz markę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 @+Immune+ świetne buty, kiedyś widziałem bardzo podobne C&J o ile nie identyczne. Zdradzisz markę? A ja mam podobne Herring Knightsbridge, o ile nie identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 @arsen Buty to Yanko quarter brogue. @lubo69 Model Knightsbridge to klasyczny cap toe oxford, choc rzeczywiscie color 'burnished calf' jest podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 Model Knightsbridge to klasyczny cap toe oxford, choc rzeczywiscie color 'burnished calf' jest podobny. My mistake, posiadam model Kensington II, któremu nieco bliżej do Twoich Yanko. Ten kolor u Herringa nazywa się "Pecan Calf". http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&colset=1&styleid=819&shoeid=5399&brandid=6&catid=50&oldcolid=1477&stype=0&colourid=1478 Byłem przekonany, że mam model Knightsbridge. Cóż, fałszerz Hagen w filmie Machulskiego "Vinci" też był przekonany, że kupił album o Wilnie, a album był o winie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Bardzo ładne. Co to? Czy mozesz zamieścić zdjęcia w widoku z przodu? Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Bardzo ładne. Co to? Czy mozesz zamieścić zdjęcia w widoku z przodu? Wittchen. To był chyba mój pierwszy butowy zakup na szybko po forumowym "nawróceniu" , dokonany w zlikwidowanym już outlecie na Marszałkowskiej. Już nie mam warunków na dodatkowe zdjęcie, jak nie zapomnę, to zrobię jutro. Faktem jest, że zdarzało mi się być na ulicy zaczepianym - pozytywnie - z pytaniem skąd mam te buty i komentarzem, że pewnie przynajmniej tysiaka kosztowały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi