Wodzu Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 2 godziny temu, Grigio napisał: Oo, wreszcie coś normalnego i fajnego. Mowa o kocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 15 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 mermin 2 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 15 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 Yanko 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 Wczoraj. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 15 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 Loake 10 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 Przedwczoraj, wczoraj i dzisiaj Carlos Santos. 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 15 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 I tak się zastanawiam, czy te buty będą pasować do jakichkolwiek innych spodni niż granatowe. Na razie (w tych butach) komfortowo czuję się tylko w takim połączeniu kolorystycznym. Same buty krzyczą i to chyba wystarczy. 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 W dniu 11.05.2018 o 09:07, Zajac Poziomka napisał: Cudowne! Co to za buty? Ten efekt "benzynowy" jakoś się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 9 godzin temu, Tomasz T napisał: Cudowne! Co to za buty? Ten efekt "benzynowy" jakoś się nazywa? Nie jestem pewien co oznacza „efekt benzynowy”, ale takie wybarwienie skóry nazywa się „museum calf”. Buty to Meerminy z wyższej linii (Linea Maestro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 32 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Nie jestem pewien co oznacza „efekt benzynowy”, ale takie wybarwienie skóry nazywa się „museum calf”. Buty to Meerminy z wyższej linii (Linea Maestro). Tak tak, chodzi o te refleksy jakby. Jaki rozmiar? Będę miał punkt odniesienia, wchodzą na moją listę ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 Nudno u mnie tej wiosny... (Shoepassion) 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 16 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 Vass 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 @Mateo86 Które to kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 @Xune U-last, moje ulubione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotrwawa Napisano 16 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 16 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 @Mateo86 u mnie dziś również Vassy na kopycie U 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 @Zajac Poziomka U-last najlepsze:) Ale ciężkie do fotografowania. Poza tym nie tylko U-last, ale i krata, aczkolwiek znacznie subtelniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 Teraz, Mateo86 napisał: @Zajac Poziomka U-last najlepsze:) Ale ciężkie do fotografowania. Poza tym nie tylko U-last, ale i krata, aczkolwiek znacznie subtelniejsza Do lotników kopyto U to faktycznie jedno z najładniejszych kopyt RTW w ogóle... ale klasyczne oksfordy wolałbym mieć na kopycie F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 @Zajac Poziomka u mnie klasycznych brak Ale faktycznie czarne czy brązowe cap-toe znacznie lepiej by wyglądały na F-last. Ciekawi mnie jak wyszły monki na U-last. Vass się ociąga, a ja już doczekać się nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 AS-y o dynamice głazu narzutowego, ale wygodne : 3 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 2 godziny temu, Mateo86 napisał: @Zajac Poziomka u mnie klasycznych brak Ale faktycznie czarne czy brązowe cap-toe znacznie lepiej by wyglądały na F-last. Ciekawi mnie jak wyszły monki na U-last. Vass się ociąga, a ja już doczekać się nie mogę... Czy zasadnicza różnica między tymi kopytami to kształt noska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 5 minut temu, Kamil1987 napisał: Czy zasadnicza różnica między tymi kopytami to kształt noska ? https://www.vass-shoes.com/en/howtoorder#text-2 Po najechaniu na konkretne kopyto pojawi się krótki opis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 @Kamil1987 to różnica widoczna gołym okiem. Różnią się obszernością - zarówno w palcach, jak i w podbiciu. Długością etc. Tak jak @Zajac Poziomka pisał - do oxfordów F jest idealne. Wg mnie U świetnie się sprawdza np. w Balmoralach czy właśnie w lotnikach. Niemniej jednak każdy ma inne preferencje. Ja lubię buty z takim delikatnie chisel last. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 17 godzin temu, Karol G. napisał: jakichkolwiek innych spodni niż granatowe Spróbuj z grafitowymi ew. Jaśniejszym szarym. Ja mam fencote z zielonym zamszem (niestety discontinued) I mi najlepiej pasują z ciemno szarym garniturem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi