Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 29 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Każda pora roku daje szansę innym butom. (Jan Kielman) 10 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 @Beny23, kawał drogi z Gdyni do NYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Yanko 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artb Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Debiut w dziale, Loake 1880. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 30 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Yanko 9 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 W dniu 27.10.2017 o 08:51, Rafix napisał: Ostatnie podrygi wiosny na sportowo Reebok Classic Horween Świetne Reeboki! Udało Cie się dorwać je jakoś niedawno? Ja szukam ich już chyba rok i bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Alfred Sargent i flanela od SuitSupply 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotrwawa Napisano 30 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Jesienne czernie i szarości .... 6 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 5 godzin temu, JDC napisał: Świetne Reeboki! Udało Cie się dorwać je jakoś niedawno? Ja szukam ich już chyba rok i bezskutecznie. Kupowałem na Allegro kilka dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 30 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 C&JWysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 31 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 C&J Cardiff w moim ulubionym kolorze : 6 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 31 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Yanko Suede Longwing: 10 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 31 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Trzewiki z pebble grain calf od Carlos Santos i flanela VBC od SuitSupply w porannym słońcu 15 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 31 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 CS 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vicehrabiadebragelone Napisano 31 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Dobry wieczór mój debiut na forum 😊 8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Umberto Napisano 31 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Ostatnie słoneczne dni. 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BrotherM Napisano 1 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Rozruch nr 2. Piękne są, w sumie to mój ulubiony kolor. <3 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 1 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Tadeusz Januszkiewicz cordovan, dawno ich nie nosiłem..Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Skąd tak duże marszczenia skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Naturalna cecha Cordovanu..plus to że nigdy nie widziały prawideł a mają 5 czy 6 lat.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Z ciekawości: dlaczego nie kupiłeś prawideł do tak drogich butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 1 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Żeby przypadkiem nie spleśniały. Za duże ryzyko. 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Trzeba używać według zaleceń sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Z ciekawości: dlaczego nie kupiłeś prawideł do tak drogich butów? Bo założeniem było że są to robocze trzewiki do używania w różnych trudnych warunkach, zresztą cordovan i tak się mocno marszczy więc nie ma to większego sensu. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 1 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Country boots of Alfreda Sargenta i sztruks of Ralpha Laurena 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi