Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Konsekwentnie- czarujemy wiosnę, trzewików nie zakładamy. Zimno, więc końska skórka: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 14 minut temu, Tanatos70 napisał: Zimno, więc końska skórka ...powiedział Leo DiCaprio w "Zjawie"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 8 minut temu, Wodzu napisał: ...powiedział Leo DiCaprio w "Zjawie"... "Na stopach końska skórka, a w kłębie kaszmir ze szczurka"- to powiedziałem ja: Jarząbek : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 9 godzin temu, Tanatos70 napisał: to powiedziałem ja: Jarząbek : "Jamto nie chwaląc się sprawił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Barker Albert. Wysłużone ale ulubione. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 20 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 SP 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Polityką "antytrzewikową" czarujemy zimę dalej. Wyszło słońce, więc są efekty : 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 W Gdańsku czary działają. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 20 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Przepraszam wszystkich najmocniej, ale wiosna nie chce się zaczarować bo czeka aż ja zmienię zdanie, no ale co ja poradzę że tak się ciężko rozstać. Addio Crockett, addio ulubione, słoneczka zachodzące nadchodzi ciepły czas. Skye II 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 21 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 Dzisiaj pora na "wentidżowe" Trickersy w wiosennych barwach : 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 No to znów ja i nieśmiertelny denim... + zamsz : 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 22 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 G.Lattanzi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 22 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Meermin 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Przed południem było casualowo z treningu, teraz "wieczorowo". Trzewiki konsekwentnie ignoruję, choć pokusa jest wielka: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 23 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Berwick 3637 z innej perspektywy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Dobre miejsce, by kota w kadrze uchwycić- na granicy dwóch światów (wewnętrznego i zewnętrznego) : 1 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 23 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Nie wszyscy mają wolną niedzielę. Chwila przerwy w pracy. Tetbury. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Dnia 21.04.2017 o 17:35, Tanatos70 napisał: [...]"wentidżowe" Trickersy w wiosennych barwach[...] Dla mnie to są barwy całoroczne... Wg mnie to zdecydowanie najlepszy kolor na buty, z resztą biorąc pod uwagę, że większość butów masz z tego co zaobserwowałem w tym kolorze, to chyba podzielasz moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 2 godziny temu, MH_fan napisał: Dla mnie to są barwy całoroczne... Wg mnie to zdecydowanie najlepszy kolor na buty, z resztą biorąc pod uwagę, że większość butów masz z tego co zaobserwowałem w tym kolorze, to chyba podzielasz moje zdanie. Ja w tym kontekście : https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dziś-na-sobie/?do=findComment&comment=245573 ale fakt, bardzo lubię kolor "tan" i także wszystkie "alkoholowe" barwy- koniak, "łyski", burgund itp., a już szczególnie w cordovanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pawlik Napisano 23 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Zbyt długo nienoszone Shoepassion 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fant Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Berwick 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 @Fant fajne buty ale dzinsy do krawcowej do zwezenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
earthmover Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Na sportowo, new balance 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi