Beny23 Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Piątkowo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 15 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Berwick 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 15 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Berwick 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 15 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Pada. CS 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lolo Napisano 15 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Skoro święta i pisanki.. Wrzucam malowanki od Mistrza Andrzeja. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Piotrze, pięknie im nadałeś klasy, świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Mistrzu Andrzeju, dziękuje za miłe słowa ale ja tylko je obrobiłem w fotoszpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Dnia 14.04.2017 o 15:49, bulyt50 napisał: @Tanatos70Wiosna widzi że Tanatos jeszcze w trzewikach i mówi sobie na mnie jeszcze czas. Coś w tym może być, więc zaraz po Świętach pakuję do kartonu i na najwyższą półkę szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 15 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Lendvay & Schwarcz 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 "Greenpoint, Greenpoint jest wielki na wieki..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 As moore 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
earthmover Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Berwick 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 @maciato powiedz proszę, co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Przy Świętach to u @maciato tylko bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Jedne z trzech półbutów jakie mam na gumowej/podzelowanej podeszwie, na kapryśną aurę jak znalazł. Berwick 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 CS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 3 godziny temu, bodzixon napisał: @maciato powiedz proszę, co to za buty? 3 godziny temu, eye_lip napisał: Przy Świętach to u @maciato tylko bespoke Trafiony zatopiony 😉 Monki z pracowni Agi Prus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Barbanera 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baniaartur Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 23 godziny temu, Rafix napisał: Lendvay & Schwarcz Bardzo ładne buty, dwa słowa o samych butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Buty szyte metodą Goodyear, moim zdaniem skóra bardzo dobrej jakości od jakiegoś czasu szukam informacji o firmie na internecie (jakiegoś info o jakości butów, historii firmy) ale oprócz strony gdzie sprzedają buty tej firmy (tam krótki opis): https://www.zumnorde.de/Herren/Lendvay-Schwarcz-Schuhe/ nie znalazłem nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Pogoda cały czas trzewikowa, ale po Świętach już na pewno do kartonów, bo... "zapeszają" wiosnę i utrudniają mi tym samym prace terenowe : 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 17 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 Jedne z dwóch modeli butów, w których schodzi mi się przyszwa (drugie to klasyczne kopyto od Shoepassion), oczywiście wśród butów, które mierzyłem. Mam nadzieję, że wkrótce do tej "brygady" dołączy trzeci zawodnik. (Carlos Santos) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 17 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 Loake Taunton 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 17 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 CS 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi