Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Kielmany: 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Godzinę temu, Wuj napisał: Kielmany: Buty ładne, ale nie wyszedłbym z domu bez spodni w kant. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Wittchen (po prawie 6 latach noszenia) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Dnia 20.01.2017 o 09:43, Jamjest napisał: . Było tak jak wyżej a jest jak niżej, dzięki czarom @szewc24.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Kryśki 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 16 godzin temu, dziko napisał: No, Panowie, to forum całkiem na psy schodzi , paroletnie Gino Rossi dostaje dziesięć lajków 15 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Po zdjęciu widać, że nie są to buty z wysokiej półki, ale równocześnie są to ładne, klasyczne w kształcie buty - dlaczego zatem nie miałbym dać plusa? Na tej samej zasadzie moje G&B za 4 stówki dostały kilka dni temu blisko 30 "plusów". Na plusiki nie trzeba dużo wydawać. Moje wyprzedażowe ( 150 zł ) buty z Zary dwie strony wcześniej dostały 25, ale nie oczekuje cudów od nich i paroletniego życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Miało padać, ale co tam. Carlos Santos Braga. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Krystyny w Bryant Parku 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Ostatnio jak głupi tylko w drelichach roboczych latam, ale czasami uda mi się na trening wyrwać "po cywilnemu" : 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 @Tanatos70 Buty bardzo ładne, ale tych podwiniętych spodni to trochę "nie ogarniam" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 1 minutę temu, Zajac Poziomka napisał: @Tanatos70 Buty bardzo ładne, ale tych podwiniętych spodni to trochę "nie ogarniam" Ja też nie ogarniam, ale to silniejsze ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Po twarzy tego koledze @Tanatos70 nie widać, ale to może być początkiem Midlife-Crisis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 15 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Po twarzy tego koledze @Tanatos70 nie widać, ale to może być początkiem Midlife-Crisis. W sensie, że się za młodymi laskami zacznę uganiać? Dobrze by mi to zrobiło, bo jak na razie to tylko różne stare dziury obsługuję , np. dzisiaj taką z fragmentami naczyń kultury łużyckiej koło fabryki VW pod Wrześnią: Sorry za OT, ale jakoś tak samo wyszło 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 9 minut temu, Tanatos70 napisał: W sensie, że się za młodymi laskami zacznę uganiać? Dobrze by mi to zrobiło, bo jak na razie to tylko różne stare dziury obsługuję , np. dzisiaj taką z fragmentami naczyń kultury łużyckiej koło fabryki VW pod Wrześnią: Fajna dziura. Wygląda to dość "vintage" ... a może dokładniej "heritage". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Deszczowo. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Ralph Lauren (Crockett&Jones cordovan)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Prime Shoes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Berwick 3561 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 CS 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Sportowo. Karhu - w opozycji do wszechobecnych NB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 2 godziny temu, Ataman napisał: CS Kurde, choruję na te carlosy.dla mnie wszystko jest w nich idealne: kolor, zamsz, brogsy, derby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Kurde, choruję na te carlosy.dla mnie wszystko jest w nich idealne: kolor, zamsz, brogsy, derby. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 A tu moje pierwsze zdjęcie w tym wątku . I moje pierwsze jasne klasyczne buty ( nie liczę różnych snikersów) . I jakoś trochę inaczej się czuje, nieswojo😏 Ale co tam, Chester Loake,,kupiłem tanio, stwierdziłem , ze jedne żółte w życiu muszę mieć 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Lottusse, woły deszczowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi