Ataman Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 C&J 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 8 minut temu, Beny23 napisał: My nigga! Czy to cordovan? Co to za zacny kawał obuwia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Cielak od Herringa ale bardzo przypomina kolor 8 cordovanu Horweena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Super. Uwielbiam burgund w zestawieniu z jaśniejszą podeszwą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Napisano 8 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 9 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 SP 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 9 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 kurcze, gdybym wiedział że dzisiaj dzień monków to bym się tak nie wygłupił z tymi śledziami 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Florsheim Opera 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 9 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Sporo wody w rzecze upłynęło od czasu, gdy zarejestrowałem się na tym forum, a jeszcze mnie tu nie było, a więc debiut. Grenson Sid. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 [quote post="247964" timestamp="1489003664" name="bodzixon" Jakaż to marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 10 minut temu, michau napisał: [quote post="247964" timestamp="1489003664" name="bodzixon" Jakaż to marka? Wnosząc z wiadomości Kolegi z innego wątku, te buty to Yanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 19 godzin temu, Tanatos70 napisał: Co to za buty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 14 minut temu, Friedman napisał: Co to za buty? Alfred Sargent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 9 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Carmina.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Update Moje nowe Krystyny właśnie doszły 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 10 godzin temu, phantom napisał: Florsheim Opera Ciekawy but prosta, czysta forma bez zdobień na + ale, nie czy nie jest nadmiernie wydłużony i i czy ten pasek nie jest za długi ? napisz proszę coś więcej - jakość, wykonanie, użytkowanie i gdzie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 48 minut temu, -Bay- napisał: Ciekawy but prosta, czysta forma bez zdobień na + ale, nie czy nie jest nadmiernie wydłużony i i czy ten pasek nie jest za długi ? napisz proszę coś więcej - jakość, wykonanie, użytkowanie i gdzie kupić Buty kupiłem w Mediolanie w sklepie Florsheim wraz z penny loafersami. To klasyczne "wyścigówki" z bardzo dobrymi proporcjami czego może zdjęcie nie pokazuje. Bardzo dynamiczne i wygodne kopyto - nie wydaje mi się, żeby nosek był nadmiernie wydłużony. Wykonanie bardzo staranne, oba buty są co do milimetra wykonane tak samo. Z butami dostałem prawidla bawełnianą szmatke i worek. Co najważniejsze są wygodne od pierwszego założenia. Pasek nieprzeciagniety przez klamerke więc może dlatego wydaje się długi. Można popatrzeć na Florsheim.eu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekg1987 Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 A ja jestem nowy na forum i chciałem sie pochwalić moim pierwszym nabytkiem:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Godzinę temu, phantom napisał: Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Dziś cały dzień w galopie : 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 10 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi