Krzysiek_W Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 pyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 21 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Pyk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 @Zajac Poziomka ... gdyby buty umiały mówić.... powiedziałyby "zelówkę pls" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 3 minuty temu, Hargin napisał: @Zajac Poziomka ... gdyby buty umiały mówić.... powiedziałyby "zelówkę pls" Ja z tych co nie zelują Pisałem już kilka razy na forum o tym, że Loake ma raczej kiepskie podeszwy, w tych Tauntonach czubki starły się dramatycznie szybko. Na szczęście teraz proces zużywania się podeszwy znacznie zwolnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 = uzupełnić ubytki nie sugerowałem gumy, a miałem na myśli skórzaną zelówkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Yanko. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 [mention=5706]Zajac Poziomka[/mention] ... gdyby buty umiały mówić.... powiedziałyby "zelówkę pls" Oj tam! Widać, że używane zgodnie z przeznaczeniem, a nie tylko podziwiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Biorąc pod uwagę rotację butów u @Zajac Poziomka to podeszwy w tym modelu (choć ładnym) nie budzą zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 6 minut temu, Hargin napisał: Biorąc pod uwagę rotację butów u @Zajac Poziomka to podeszwy w tym modelu (choć ładnym) nie budzą zaufania. Jestem chyba zbyt leniwy na uzupełnianie ubytków na czubkach, szczególnie że te ubytki niespecjalnie przeszkadzają mi wizualnie. W ramach eksperymentu nie będę nic z tym robić i zobaczę kiedy nastąpi moment, w którym będę musiał dokonać wymiany podeszwy Ale jak zauważyłeś mam sporą rotację i obawiam się, że może to nastąpić dopiero za kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Tak pseudo- tan, ale też fajny i skuteczny- wyszło słońce zza chmur (na całkiem długą chwilę) : 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
earthmover Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Dr Martens, nie widuję tutaj na forum a to jeden z moich pierwszych wyborów na deszczową aurę. Te mają jakieś 8 lat i nigdy nie były oszczędzane ani specjalnie pielęgnowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Rzadko wybierane - ze względu na bardzo szerokie kopyto - Barkery. Ale do dżinsów pasują 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 22 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Rzadko wybierane - ze względu na bardzo szerokie kopyto - Barkery. Ale do dżinsów pasują Jaki to model?Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 G&B codzienne, mają już 5 lat.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Wczoraj. CSPlecy mnie bolą, nie schylam się. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 4 hours ago, piquille said: Jaki to model? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka O ile pamiętam to Albert, kupione na Zalando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Aldwyche, za swoje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 23 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Wyczekując wiosny.. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 @Milten ładne buty i ładne spodnie! Ale chyba nie powinno się ich łączyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 [mention=7352]Milten[/mention] ładne buty i ładne spodnie! Ale chyba nie powinno się ich łączyć. Wydaje mi się że do granatowego power suita w prążki, pasują tylko ciemne buty, a najlepiej czarne (ewentualnie jaśniejszy szary kolor). Te spodnie rzeczywiście nie grają najlepiej z butami w kolorze koniakowym, ale w moim odczuciu nie ma aż takiej tragedii, żeby od czasu do czasu połączyć tę parę. Zastanawiałem się nad kupnem czarnobiałych oxfordów, ale biała skóra też nie pasowałaby do tej tkaniny. Widocznie na lepiej pasujące buty, będę musiał poczekać do jesieni, chętnie wysłucham rownież waszych propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 23 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 W NYC już wiosna 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi