Banitta Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 Pora na debiut w wątku.Chukka Meermin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 @Whitesnake- ach te przyszwy! Jak one się pięknie zeszły! Nie sądziłem że w derby jest to możliwe. Ja z moim wysokim podbiciem mogę tylko pomarzyć o takim efekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 15 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Berwick 242 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Parafrazując @Whitesnake - mam kilka par fajnych butów i jedną fajną teczkę 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 @Zajac Poziomka, do Playboya może nie trafisz, ale w reklamie Polbruku? Kto wie, kto wie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 40 minut temu, Wodzu napisał: @Zajac Poziomka, do Playboya może nie trafisz, ale w reklamie Polbruku? Kto wie, kto wie... Nie mam szans kolego. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 15 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Yanko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 19 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Nie mam szans kolego. Masz rację. Pozostaje lookbook Skalpel Leatherwork. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banitta Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Bruno Magli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Herring Redruth - nie do zajechania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 55 minut temu, Karol G. napisał: Herring Redruth - nie do zajechania! Bardzo udany model. Mam w tym samym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 16 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Jeszcze raz z podziękowaniami dla Rafała (szewc24). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Yanko. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 17 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Dnia 12 novembre 2016 o 17:11, dziko napisał: Tak, jasne, Polacy i Węgrzy to waga superciężka, a Włosi i Hiszpanie to 50-kilowe fircyki. A tak serio: Average weight by country https://en.m.wikipedia.org/wiki/Human_body_weight#By_country Spain - 70.6 kg Hungary - 70.4 kg Portugal - 70.2 kg Poland - 69.2 kg Italy - 69.2 kg Tylko, że ta statystyka nie rozróżnia między mężczyznami i kobietami, więc w kontekście dyskusji jest bezwartościowa. Z punktu widzenia kogoś, kto we Francji mieszka już prawie 10 lat, nie ulega dla mnie najmniejszej wątpliwości, że statystyczny Polak jest od statystycznego Francuza wyższy, cięższy i masywniejszy. Podczas gdy w Polsce jestem wzrostu średnio-wyższego (183 cm), we Francji znam osobiście jednego (!) mężczyznę wyższego ode mnie (nota bene pochodzenia czeskiego). Nie wiem tylko, jak się to przekłada na szerokość stóp. We francuskich markach (Markowski, Prince Jorge) mam tęgość "średnią" (np. w Septième Largeur nie wchodzę, tęgość jest tam oznaczona chyba jako EE), czyli na nasze chyba F (w Yanko 915 F wejdę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 17 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Burgundowy czwartek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 18 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 @eye_lip dawaj burgundowe 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 18 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 FPP 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 18 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Y 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 18 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Yanko 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 18 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Jestem w klanie Taunton i nie tylko 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Oni akurat nosili w serialu czarne "jumper boots" @4inHand zmień buty na czarne Loake Hyde, doszyj żyletki do kaszkietu i będzie rasowy "Peaky Blinder" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 10 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Oni akurat nosili w serialu czarne "jumper boots" @4inHand zmień buty na czarne Loake Hyde, doszyj żyletki do kaszkietu i będzie rasowy "Peaky Blinder" Tylko co ja zrobię z tymi żyletkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 1 minutę temu, 4inHand napisał: Tylko co ja zrobię z tymi żyletkami? Będziesz używać zamiast nożyc do cygar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi