lupin Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 Teraz, eustachu napisał: Loake aldwych Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Myślałem, że 7905 przymierzam się do ich zakupu i najwidoczniej widzę je wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 23 godziny temu, lupin napisał: Tak to ten sam model. Kolor jest inny bo postanowiłem go zmienić. Buty zostały rekoloryzowane. Nowy kolor to mahogany jak go oceniacie? Moim zdaniem kolor zdecydowanie ciekawszy. Potwierdzasz opinie o oryginalnym wykonczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 Moim zdaniem kolor zdecydowanie ciekawszy. Potwierdzasz opinie o oryginalnym wykonczeniu? Niestety trafiłem na słabą partię tego modelu . Stąd decyzja o zmianie koloru. Kolega, który kupował 2 miesiące po mnie nie miał żadnych problemów z wykończeniem cholewki. Była to jednak nowa dostawa. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Monki Berwick 3637 saddle calf. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 22 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 23 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 23 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2016 Póki lato jeszcze trwa...Yanko 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 24 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Dnia 19 sierpnia 2016 o 10:08, secondhand_man napisał: Wyszedłeś tak poza dom ? Dnia 19 sierpnia 2016 o 15:24, grzesiek_st napisał: Szok..niedowierzanie Dnia 19 sierpnia 2016 o 15:32, dunlop napisał: Widziałem w tym wątku skórzane New Balance (kolaboracja z Grenson), ale Nike Hurache Run w towarzystwie kantów i manszetów to bym się nie spodziewał. Tak, wyszedłem i nie czułem się z tym źle. Wręcz bardzo mi się podobało, w połączeniu z lnianym piaskowym popoverem było wygodnie i moim zdaniem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 3 minuty temu, faber napisał: Tak, wyszedłem i nie czułem się z tym źle. Wręcz bardzo mi się podobało, w połączeniu z lnianym piaskowym popoverem było wygodnie i moim zdaniem dobrze. Przyszedłeś z Hype5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 24 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 @Zajac Poziomka, jeżeli ścigasz się ze mną w konkursie pod tytułem, jak zdjęciem zabić ładne buty, to Ci się udaje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Napisano 24 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Przyszwa się schodzi, a spodnie trochę za długie hehe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Przyszwa się schodzi, a spodnie trochę za długie hehe O Boże! Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Jestem w doborowym towarzystwie . Jason Statham, George Clooney, Brad Pitt, Aston Kutcher, Bradley Cooper, Jude Low, Kevin Spacey, prezydent Miedwiediew, prezydent Obama również noszą za długie spodnie http://mrvintage.pl/2014/06/wlasciwa-dlugosc-nogawek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Za to buty masz bardzo ładne. Pochwal się, co to za marka i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Dzięki Jamjest, buty Berwick 2428 Dark Brown https://sklep.klasycznebuty.pl/443,berwick-2428-dark-brown.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Tak myślałem. Zdjęcia u klasycznych i u milera krzywdzą te buty. Oglądałem na żywo i to będzie prawdopodobnie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 25 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2016 @McQueen buty ładne ale mnie zastanawia w jaki sposób wiążesz sznurówki ze Ci się taki wielki supeł zrobił. Nie wyglada to estetycznie w butach o klasycznym zgrabnym kopycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 25 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2016 @Jamjest owszem, zdjęcia sklepowe nie oddają kolorów. Mnie zaciekawił ten model dzięki zdjęciom na str 5 tematu o Berwickach @Beny23 wiązałem podwójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 25 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2016 8 minut temu, sznurówka napisał: Jak oceniasz ich dziadkowość. Jakieś 2,6 - 2,8 gandalfa. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 25 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2016 @lubo69, niech Cię, aż mi kawa poszła nosem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi