Krzysiek_W Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Zwróćcie uwagę Panowie, czy nie dochodzi do tego podczas uroczystości kościelnych podczas klękania, gdzie nosek łamie się trochę nienaturalnie, a na podnosek działa mocniejsza siła. stąd wniosek - nie zakładajcie najlepszych butów do kościoła (już nie będę heretykiem nawołującym do bojkotu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Najlepiej w ogóle tam nie chodzić. Buty butami, ale co się dzieje z kolanami przy klęczeniu, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Praktyczni muzułmanie rozwiązali sprawę systemowo - buty zostawia się przed wejściem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Praktyczni muzułmanie rozwiązali sprawę systemowo - buty zostawia się przed wejściem. Być może nie tylko oni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 7 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Dzisiaj, prawie dwuletnie Shoepassion. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Są żabki pod czubkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Nie ma, buty są podzelowane, czubki ścierały się dość szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Loake ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Berwick 3561 & Levi's 501 CT celebration Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Napisano 8 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Meermin 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 8 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 8 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Dzisiaj ponownie spróbowałem rozchodzić trochę Berwicki, z dużą dozą niepewności... bo jest mi w nich po prostu ciasno - czuję że wielkiej miłości z tego nie będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Dzisiaj ponownie spróbowałem rozchodzić trochę Berwicki, z dużą dozą niepewności... bo jest mi w nich po prostu ciasno - czuję że wielkiej miłości z tego nie będzie Polecam pójść do dobrego szewca, zapłacić 30 zł i mieć spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 W tym przypadku problemem jest raczej wąskie kopyto, raz już były na rozbiciu ale może jeszcze coś się da z nich wyciągnąć (Pani w klasycznebuty.pl mówiła, że nigdy nie rozbijają na maksa za pierwszym razem żeby but nie latał). Będzie to ostatnia próba a jak nie to ktoś dostanie ode mnie chyba całkiem fajny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 W tym przypadku problemem jest raczej wąskie kopyto, raz już były na rozbiciu ale może jeszcze coś się da z nich wyciągnąć (Pani w klasycznebuty.pl mówiła, że nigdy nie rozbijają na maksa za pierwszym razem żeby but nie latał). Będzie to ostatnia próba a jak nie to ktoś dostanie ode mnie chyba całkiem fajny prezent (...) dobrego szewca (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kronenberg Napisano 8 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Pierwsze wyjście. Lekkie, mięciutkie (przyszwa się chyba zejdzie). Meermin Linea Maestro 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Świetny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Dzięki. Kolor świetny ale sprawia mi kłopot. Zaraz się będę radził w 'poradni stylistycznej' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Może i nie najurodziwsze te "oldskulowe" trickersy, ale za to bardzo praktyczne i burzy, jaka dzisiaj nad Poznaniem szalała, się nie boją (w przeciwieństwie do kota ). 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Może i nie najurodziwsze te "oldskulowe" trickersy, ale za to bardzo praktyczne i burzy, jaka dzisiaj nad Poznaniem szalała, się nie boją (w przeciwieństwie do kota ). To miała być burza? A tego Twojego kota to ja chyba adoptuje:)Mój kot z wrażenia nadal siedzi w szafie ;)Niby burza ale bardziej grzmiało niż padało. Żeby nie było off topic - podeszwa wygląda na mega pancerną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Może i nie najurodziwsze te "oldskulowe" trickersy, ale za to bardzo praktyczne i burzy, jaka dzisiaj nad Poznaniem szalała, się nie boją (w przeciwieństwie do kota ). trickers corniche kot w tle.jpg Tanatos, muszę przyznać, twój kot to "miszcz" drugiego planu na tym zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 To miała być burza? A tego Twojego kota to ja chyba adoptuje:)Mój kot z wrażenia nadal siedzi w szafie ;)Niby burza ale bardziej grzmiało niż padało. Żeby nie było off topic - podeszwa wygląda na mega pancerną. Tanatos, muszę przyznać, twój kot to "miszcz" drugiego planu na tym zdjeciu U nas z kolei bardziej padało, a grzmiało gdzieś na południu . Podeszwa jakaś taka inna niż commando, czy dainite, ale jest O.K.: elastyczna, wytrzymała i antypoślizgowa. Kota nie oddam, choć ostatnio sobie trochę nagrabił: No, ale trzeba przyznać, że buty szanuje (przynajmniej moje ). To tak w ramach OT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 9 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi