Lashen Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Dzisiaj na nogach kupione już jakiś czas temu budżetowe loafersy z Tk Maxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Duży + za bardzo ładne zdjęcie (kolorystyka świetna) - za podwinięte nogawki pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Ja z kolei uważam, że podwinięte nogawki w tym zestawie wyglądają świetnie. O ile oczywiście pasują na długość i szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Spodnie zamierzam zanieść do skrócenia, bo są rzeczywiście za długie o jakieś 1,5-2cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Hell yeah! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Dzień dobry To zestawienie na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Hell yeah! Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Statica87 Świetne buty ,dobrze dobrane do spodni które są podwiniete. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Styleman, możesz napisać coś więcej o butach? Bardzo mi się podobają, czy to połączenie zamszu i bawełnianego materiału? Pozdrawiam Lucru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Styleman, możesz napisać coś więcej o butach? Bardzo mi się podobają, czy to połączenie zamszu i bawełnianego materiału? Pozdrawiam Lucru Tak zgadza sie zamsz połączony z materiałem w jodelke na lekkiej podeszwie z pianki w kolorze czerwonym .Firma to Baldininin.. Mimo ciężkiego wyglądu są bardzo lekkie ,na razie miałem raz je na nogach o jeansow . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Marka - na pewno z "n" na końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Marka - na pewno z "n" na końcu?Baldinini, bez "n". Zresztą oni tych butów przecież sami nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Marka - na pewno z "n" na końcu?Baldinini, bez "n". Zresztą oni tych butów przecież sami nie robią.Napewno BALDININI -mam pare par ich produktów . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ja też mam parę ich produktów, chociaż żadnych butów, bo nie lubię przepłacać za bylejakość. Pomiędzy tym co napisałem ja i Ty nie ma różnicy. Natomiast w Twoim oryginalnym poście jest błąd ("n" na końcu), co też wypomniał Ci kolega saphir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ja też mam parę ich produktów, chociaż żadnych butów, bo nie lubię przepłacać za bylejakość. Pomiędzy tym co napisałem ja i Ty nie ma różnicy. Natomiast w Twoim oryginalnym poście jest błąd ("n" na końcu), co też wypomniał Ci kolega saphir. Przepraszam macie racje ,nie zwróciłem uwagi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Nie ma za co Chciałem się tylko upewnić czy to faktycznie literówka, czy może "Pan Baldininin" gdzieś ukradkiem szyje buty pozdrawiam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Zawsze warto pytać, zwłaszcza że na literę "b" jest istne zatrzęsienie, a od baldinini do battistini lub baldessarini jest bardzo blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Buty na dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bar Tholomai Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Buty na dzisiaj. OMG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Do dziś przypomina mi się wyjazd do Łodzi, gdzie "szewc" wziął białe refleksy na zdjęciu za szwy na cholewce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 W świetle dziennym wycięty fragment zamszu nie wyglądał już tak fajnie w związku z czym zapastowałem noski. W sumie efekt mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Teraz czekamy na lustrzany połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 W sumie efekt mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Odradzałem licowanie, ale w efekcie całkiem fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi