Whitesnake Napisano 24 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2015 Trochę bardziej oficjalnie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 24 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2015 Mój pierwszy raz G&B Gregory. Nie wiem czemu na prawym bucie powstają takie dziwne załamania, ale to samo mam w levetach. Może jakoś prawa noga inaczej mi pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Ja tak mam we wszystkich butach, wynika to chyba z innego ułożenia stopy podczas chodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Monki Brett & Sons Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Niestety nie jest dobrze (przynajmniej na tym zdjęciu)... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Dzień dobry Wszystkim, na początek: Monki od Pana Kielmana. Przepraszam za słabą jakość zdjęcia. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Cześć! Ale! Chcemy więcej kadrów! Najlepiej strzelonych na zewnątrz w świetle dziennym, z różnych perspektyw ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Niestety nie jest dobrze (przynajmniej na tym zdjęciu)... Bo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Kształt, proporcje, materiał - bardzo dobrze widać różnicę, porównując chociażby z zielonymi monkami wklejonymi pod Twoimi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 (edytowane) Cześć! Ale! Chcemy więcej kadrów! Najlepiej strzelonych na zewnątrz w świetle dziennym, z różnych perspektyw ... Powalczę w weekend, zabiorę je na sesję w plener;) ps. zdjęcie monków jest z wczoraj, dziś mam takowe (stare, ale jare): Edytowane 25 Wrzesień 2015 przez Wuj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Dzisiaj skarpety w kolorach Argentyny i boatshoes na spotkanie z Papieżem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 @Beny23 - rzekłbym, że "protokół dyplomatyczny" na okazję spotkania z głową innego państwa nie przewiduje takiego obuwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Bedziemy w grupie w parku wiec raczej nie ma problemu. Szczególnie protokół dyplomatyczny do Franciszka nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 26 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Buty od T.J. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Dzień dobry Wszystkim, na początek: Monki od Pana Kielmana. Przepraszam za słabą jakość zdjęcia. Piękne zielone koniecznie zrób zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 26 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Piękne buty @Whitesnake. Może kiedyś... Tymczasem dziś u mnie Yanko 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Piękne buty @Whitesnake. Może kiedyś... Tymczasem dziś u mnie Yanko ImageUploadedByTapatalk1443252960.412809.jpg Sznurówki jakby trochę takie szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Sznurówki jakby trochę takie szalone Można powiedzieć dynamiczne jak buty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Z rana Loake, później Berwick 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Ładne Berwicki;) wyglądają na zbyt obszerne w śródstopiu, stąd nadmiar skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PiotrP. Napisano 27 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Debiut z Yanko 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Debiut z Yanko Dobry debiut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Powoli oswajam te aldeny, ale cały czas nie do końca jestem przekonany do cordovanu w czerni. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Powoli oswajam te aldeny, ale cały czas nie do końca jestem przekonany do cordovanu w czerni. Buty ładne a spodnie rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Buty ładne a spodnie rewelacyjne. Właśnie tego mi było trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi