Buzz_1 Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Buty ładne, z charakterem, ale chyba zbyt wyrafinowane na połączenie z dżinsami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Buty ładne, z charakterem, ale chyba zbyt wyrafinowane na połączenie z dżinsami? Prawde mowiac ja lubie laczyc dosyc eleganckie buty z dzinsami, taki smart casual na piatek do pracy. Ja Generalnie malo chodze w garniturze i w spodniach na kant, ale buty kocham wiec jakos to musze komponowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Buty bardzo ładne, ale z dżinsami wyglądają jak kowbojki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Buty ładne, z charakterem, ale chyba zbyt wyrafinowane na połączenie z dżinsami? Prawde mowiac ja lubie laczyc dosyc eleganckie buty z dzinsami, taki smart casual na piatek do pracy. Ja Generalnie malo chodze w garniturze i w spodniach na kant, ale buty kocham wiec jakos to musze komponowac. a może sztruksy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej333 Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Buty bardzo ładne, ale z dżinsami wyglądają jak kowbojki. Bzdura chyba nie widziałeś prawdziwych butów kowbojskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Buty ładne, z charakterem, ale chyba zbyt wyrafinowane na połączenie z dżinsami? Prawde mowiac ja lubie laczyc dosyc eleganckie buty z dzinsami, taki smart casual na piatek do pracy. Ja Generalnie malo chodze w garniturze i w spodniach na kant, ale buty kocham wiec jakos to musze komponowac. a może sztruksy? Albo chinosy. (nie żebym miał coś przeciwko jeansom - sam w nich stosunkowo często chodzę.) A żeby nie robić oft - moje dzisiejsze buty: Loake z lat 70, leżaki magazynowe wyczesane na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Buty bardzo ładne, ale z dżinsami wyglądają jak kowbojki. Bzdura chyba nie widziałeś prawdziwych butów kowbojskich. Przewierci się wiertarką ostrogi i będą jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Białe Niebo, fajne tylko musiałbyś kupić krem saphira żeby Ci na zagięciach ładnie uzupełnił kolor (no i sznurówki wyblakły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej333 Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Przewierci się wiertarką ostrogi i będą jak znalazł Lubię ludzi z humorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Białe Niebo, fajne tylko musiałbyś kupić krem saphira żeby Ci na zagięciach ładnie uzupełnił kolor (no i sznurówki wyblakły ) Pani Agnieszka z saphira biedzi się właśnie nad dobraniem koloru EDIT I jak już spolszczamy to "Biała Przystań" jeśli łaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Białe Niebo, (...)(...) I jak już spolszczamy to "Biała Przystań" jeśli łaska Po "wpadce" Krzysiek_W, własnie zdałem sobie sprawę, że za każdym razem czytając Kolegi nick (kilkadziesiąt razy) bylem pewien, że to "White Heaven" . Zdaje się, że to efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 wyglądają jak buty golfowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 wyglądają jak buty golfowe. To Saddle shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Biała część to skóra, a czarna zamsz, tak? Jak dla mnie trochę zbyt fancy, szczególnie do zwykłych sztruksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 +1, ale sztruksy mógłbyś skrócić chociaż prawdopodobnie celowo podwijasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Biała część to skóra, a czarna zamsz, tak? Jak dla mnie trochę zbyt fancy, szczególnie do zwykłych sztruksów. Biała i czarna to gładka skóra w zalożeniu miało być nieformalnie i "na sportowo" wydaje mi się że saddle shoes mają właśnie taki nieformalnym charakter ale nie jestem żadnym specem +1, ale sztruksy mógłbyś skrócić chociaż prawdopodobnie celowo podwijasz. Ale się uczepiliście tych sztruksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Bielsze niż śnieg Ciekawe jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 Białe Niebo, fajne tylko musiałbyś kupić krem saphira żeby Ci na zagięciach ładnie uzupełnił kolor (no i sznurówki wyblakły ) Pani Agnieszka z saphira biedzi się właśnie nad dobraniem koloru ... ale po co, czy nie jest tak ze jasniejsze miejsca na zagieciach dodaja butom charakteru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Loake linia shoemakers. Chyba moje najwygodniejsze buty. Kopyto jest dość szerokie, ale najwidoczniej moje stopy takowego wymagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 Dziś monki AS Hadleigh oraz w tle bordowe oxfordy dosyć wątpliwej jakości Hudson Bay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Chukka od Wielądka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Bardzo ładny kolor. Gratulacje. To własny projekt, czy kopia jakiegoś modelu rtw? Ile trwała realizacja zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi