Whitesnake Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Są okresy, w których użytkowane były bardzo często, ale faktycznie nigdy codziennie. Zasada jeden dzień na nogach i minimum jeden na prawidłach, towarzyszyła każdym moim butom od ich początku. Odkąd nie jestem przywiązany do żadnego konkretnego biura, noszę min. 3 pary butów w ciągu jednego dnia. Wychodzę rano w loafersach, bo zapowiada się słoneczny dzień, przed pierwszym ważnym spotkaniem zmieniam je na brązowe oksfordy. W trakcie dnia okazuje się, że mam obiad na mieście i właśnie zaczęło padać, wkładam więc czarne Yanko na podeszwie York. Nie ma w tym żadnej wystudiowanej formy, to czysty, naturalny pragmatyzm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 @Whitesnake Pełna zgoda. Również uważam, że nie ma sensu się ograniczać do jednej pary butów - jak ktoś ma rozbudowaną garderobę, może (i wskazane byłoby) rzadsze używanie konkretnej pary butów (np. raz w tygodniu). Problem jest taki, że nowicjusze przeglądający forum, po spotkaniu się z informacją, że dane buty mają kilka lat intensywnego użytkowania za sobą myślą, że chodzi właśnie o takie codzienne rotowanie maksymalnie dwoma parami, w momencie, kiedy osoba to pisząca - przez intensywne użytkowanie ma na myśli właśnie np. raz w tygodniu (ogólnie piję tu do ogólnego trendu na forum - nie do Ciebie). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Widać że buty są zadbane i odpowiednio pielęgnowane. Bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 U mnie baaardzo wysłużone Loake Cannon. To tak w odpowiedzi na wytrzymałość butów GYW - Loake, wbrew swojej reputacji, mają z 7 lat i pewnie drugie tyle przed sobą. P.S. Spodnie tylko na pierwszy rzut oka wyglądają jakbym chodził cały czas w jednej parze . Lubię takie. Fantastyczne buty. To zdjęcie pokazuje, jak właściwa pielęgnacja wpływa na żywotność obuwia GYW. P.S. Whitesnake - więcej tych spodni - świetne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 P.S. Whitesnake - więcej tych spodni - świetne są Dziękuję. Spodnie uszyte są z bardzo lekkiej tkaniny LoroPiana &C, z próbnika Summertime. Ten egzemplarz ma jeszcze jeden ciekawy "ficzer", tzw. nieśmiertelny kant. Kant po wyprasowaniu jest przefastrygowany na całej długości bardzo cieńką nitką. Szew biegnie z 0,5 mm od krawędzi i jest to tak misterna robota, że nie da się jej uchwycić na zdjęciu. Ma to swoje minusy, ale wielkim plusem jest brak możliwości rozprasowania spodni np. spoconymi dłoniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 To dla odmiany najnowszy nabytek, który mam nadzieję posłuży mi równie długo co Loake @Whitesnake 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gringope24 Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Dzisiejsze NORDy przed zalozenieniem. Pierwsze powazne buty. Noszone co 2gi dzien juz od 6 miesiecy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 @UP Do pełni szczęścia brakuje pełnych cedrowych prawideł. Widać pojedyncze marszczenia, które mogłyby być dzięki nim zlikwidowane. Ale jak na noszenie ich 90 razy, nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Dziękuję. Spodnie uszyte są z bardzo lekkiej tkaniny LoroPiana &C, z próbnika Summertime. Ten egzemplarz ma jeszcze jeden ciekawy "ficzer", tzw. nieśmiertelny kant. Kant po wyprasowaniu jest przefastrygowany na całej długości bardzo cieńką nitką. Szew biegnie z 0,5 mm od krawędzi i jest to tak misterna robota, że nie da się jej uchwycić na zdjęciu. Ma to swoje minusy, ale wielkim plusem jest brak możliwości rozprasowania spodni np. spoconymi dłoniami. po takiej rekomendacji - brałbym w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banks Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Przykurzone po nocnym spacerze z koleżanką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Dzisiaj czekoladowe vintage slip-on loafersy Allen Edmonds Alameda. Wysłużyły już swoje ale nadal trzymają się dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 @Beny23 A nie próbowałeś nosić ich bez skarpet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 Znalezione w TKMaxx - Paolo Sartori (IT)- monki spektatory z frędzlami (zamsz/skóra) - na skórzanej podeszwie, blake ps. jeśli ktoś byłby zainteresowany to widziałem jeszcze jedną parę w rozmiarze 42 (typowa rozmiarówka) - TKMaxx W-wa Targówek - cena 329 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 TGIF boat shoes G.H. Bass & Co na piątek @Egonax & @Ataman Loafersy zawsze noszę ze skarpetami, czasem no show stopkami a czasem normalnymi. Noszenie butów innych niż espadryle bez skarpet uważam za niehigieniczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2015 Dziś Loake Taunton. Bardzo wygodne buty. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2015 A u mnie przez 7 ostatnich dni klapki lub trampki converse. Niestety na Mazurach tak jest gorąco, że ciężko ubrać coś porządnego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Napisano 10 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Pogodnie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Jak na Bażanta przystało! ...kolor sam robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Kolor jak fabryka dała Meerminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 10 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 U mnie też dzisiaj kolorowo… Shoepassion. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Panowie @Bażant i @Whitesnake - brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Dzisiaj moje woły robocze Allen Edmonds Grayson orzech włoski w cordovanie. Przeszły już swoje ale są niesamowicie wygodne i nie mogę się ich pozbyć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 11 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Beny23: Widać, że trochę już za sobą mają, ale i tak bardzo mi się podobają. U mnie dziś Meerminy. To ich 6 czy 7 wyjście i wygląda na to, że będzie to pierwsze, kiedy nie wrócę z bolesnymi otarciami Trochę wycierpiałem, ale teraz nie pozostaje mi już nic innego jak cieszyć się pięknymi butami 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Dzisiaj lotniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi