Skocz do zawartości

Jakie buty mam dziś na sobie

kamil

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to mój pierwszy post na forum, tak więc w pierwszej kolejności witam serdecznie wszystkich szanownych Forumowiczów. Jestem mi bardzo miło, że mogłem się znaleść w tak doborowym towarzystwie.

Jednocześnie kieruję pytanie do musa19 - jakiej marki są prezentowane powyżej oxfordy?

• Odpowiedzi 16,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Nawet bardzo ładne. Natomiast kiedy czytam "tanie" i "Zaremba" to, być może niesłusznie, coś mi tu nie pasuje ;-)

Natomiast odpowiadając na pytanie dotyczące moich dzisiejszych butów, to jest to Berwick 3010. Przy okazji muszę trochę zdementować pogłoski o papierze ściernym zamiast podeszwy w tych butach, bo moim zdaniem zużywają się całkowicie typowo. Założone już chyba spokojnie z 20 razy i wciąż jeszcze podeszew nie zgubiłem a z całą pewnością obuwia nie traktuję godnie, jak na wytyczne przez to forum standardy :D

Pozdrawiam.

Dzisiaj mam na sobie prawdziwe kameleony, Yanko TDM :)

Dziwnie wychodzą na zdjęciach.

attachicon.gifYanko-TDM.jpg

Piękne noski i patyna. Zdradź jaki to kolor?

Yanko ostatnio mnie bardzo kusi. Nie wiem dlaczego jeszcze nie są popularne w Stanach. Przy tej cenie spokojnie mogą konkurować z Allen Edmonds i Aldenami.

Yanko ostatnio mnie bardzo kusi. Nie wiem dlaczego jeszcze nie są popularne w Stanach. Przy tej cenie spokojnie mogą konkurować z Allen Edmonds i Aldenami.

Kolor to Testa de Moro. Moje są do tego mocno koloryzowane czerwonym kremem z dodatkami różnych wosków.

• Oceniam pozytywnie 1

Marka odrodziła się stosunkowo niedawno i moce przerobowe są jeszcze ograniczone. Największy rynek Yanko ma teraz bodajże w Japonii. W USA gdzieś widziałem kilka modeli w cenie 550-600 $ o ile dobrze pamiętam ... nie wiem czy RiderBoot nie robił podchodów pod Yanko ... dość dawno to było, nie pamiętam dokładnie, ale spróbuję się dowiedzieć jak na dziś się sprawy mają w "Stanleyach". Jak będzie jakieś ciekawe info, dam znać.

Edit:

W USA obecnie nie ma oficjalnej dystrybucji Yanko.

Edytowane przez saphir.pl
  • Oceniam pozytywnie 1

Marka odrodziła się stosunkowo niedawno i moce przerobowe są jeszcze ograniczone. Największy rynek Yanko ma teraz bodajże w Japonii. W USA gdzieś widziałem kilka modeli w cenie 550-600 $ o ile dobrze pamiętam ... nie wiem czy RiderBoot nie robił podchodów pod Yanko ... dość dawno to było, nie pamiętam dokładnie, ale spróbuję się dowiedzieć jak na dziś się sprawy mają w "Stanleyach". Jak będzie jakieś ciekawe info, dam znać.

Edit:

W USA obecnie nie ma oficjalnej dystrybucji Yanko.

Rzuciliby się jak na Meerminy.

A styliści z Yanko nie mieliby tyle czasu aby wprowadzać nowości.