Panam Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Jest to mój pierwszy post na forum, tak więc w pierwszej kolejności witam serdecznie wszystkich szanownych Forumowiczów. Jestem mi bardzo miło, że mogłem się znaleść w tak doborowym towarzystwie. Jednocześnie kieruję pytanie do musa19 - jakiej marki są prezentowane powyżej oxfordy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 U mnie z kolei zamszowe Meerminy. musa19: Co to za buty? Wyglądają o wiele smuklej niż pozostałe pokazywane przez Ciebie do tej pory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Chyba Zaremba ma je u siebie. Ładne. Zgadza się, sam też w nich chodzi już kilka lat. Ładne i superwygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Nawet bardzo ładne. Natomiast kiedy czytam "tanie" i "Zaremba" to, być może niesłusznie, coś mi tu nie pasuje Natomiast odpowiadając na pytanie dotyczące moich dzisiejszych butów, to jest to Berwick 3010. Przy okazji muszę trochę zdementować pogłoski o papierze ściernym zamiast podeszwy w tych butach, bo moim zdaniem zużywają się całkowicie typowo. Założone już chyba spokojnie z 20 razy i wciąż jeszcze podeszew nie zgubiłem a z całą pewnością obuwia nie traktuję godnie, jak na wytyczne przez to forum standardy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 AS Hadleigh 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 @eye_lip, co to za teczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 stawiam na SlowBag - model SlowAct http://www.slowbag.pl/produkt/slow-act-karmel-grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Znana też jako forumowa aktówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Tak właśnie myślałem- potrzebowałem potwierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Dzisiaj mam na sobie prawdziwe kameleony, Yanko TDM Dziwnie wychodzą na zdjęciach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Uwielbiam tę skórę, jest podobnie jak w patynie, w zależności od natężenia światła wyglądają zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Dzisiaj mam na sobie prawdziwe kameleony, Yanko TDM Dziwnie wychodzą na zdjęciach. Yanko-TDM.jpg Piękne noski i patyna. Zdradź jaki to kolor? Yanko ostatnio mnie bardzo kusi. Nie wiem dlaczego jeszcze nie są popularne w Stanach. Przy tej cenie spokojnie mogą konkurować z Allen Edmonds i Aldenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Piękne noski i patyna. Zdradź jaki to kolor? Yanko ostatnio mnie bardzo kusi. Nie wiem dlaczego jeszcze nie są popularne w Stanach. Przy tej cenie spokojnie mogą konkurować z Allen Edmonds i Aldenami. Kolor to Testa de Moro. Moje są do tego mocno koloryzowane czerwonym kremem z dodatkami różnych wosków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 (edytowane) Piękne noski i patyna. Zdradź jaki to kolor? Yanko ostatnio mnie bardzo kusi. Nie wiem dlaczego jeszcze nie są popularne w Stanach. Przy tej cenie spokojnie mogą konkurować z Allen Edmonds i Aldenami. Marka odrodziła się stosunkowo niedawno i moce przerobowe są jeszcze ograniczone. Największy rynek Yanko ma teraz bodajże w Japonii. W USA gdzieś widziałem kilka modeli w cenie 550-600 $ o ile dobrze pamiętam ... nie wiem czy RiderBoot nie robił podchodów pod Yanko ... dość dawno to było, nie pamiętam dokładnie, ale spróbuję się dowiedzieć jak na dziś się sprawy mają w "Stanleyach". Jak będzie jakieś ciekawe info, dam znać. Edit: W USA obecnie nie ma oficjalnej dystrybucji Yanko. Edytowane 23 Lipiec 2015 przez saphir.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Marka odrodziła się stosunkowo niedawno i moce przerobowe są jeszcze ograniczone. Największy rynek Yanko ma teraz bodajże w Japonii. W USA gdzieś widziałem kilka modeli w cenie 550-600 $ o ile dobrze pamiętam ... nie wiem czy RiderBoot nie robił podchodów pod Yanko ... dość dawno to było, nie pamiętam dokładnie, ale spróbuję się dowiedzieć jak na dziś się sprawy mają w "Stanleyach". Jak będzie jakieś ciekawe info, dam znać. Edit: W USA obecnie nie ma oficjalnej dystrybucji Yanko. Rzuciliby się jak na Meerminy. A styliści z Yanko nie mieliby tyle czasu aby wprowadzać nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Gordon&Bros 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Gordon&Bros IMG_0548.JPG To 3859 Fabian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Levet 2318. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Brogsy Berwicka 4154 Black Calf z wulkanizowaną podeszwą. Niedawno je zakupiłem. Mam nadzieję, że czubki nie będą się tak szybko zdzierały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Levet 2318. Bardzo ładne Ostatnio widziałem 3859 na żywo i stąd skojarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 24 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Piątek dniem brogsów? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Piątek dniem brogsów? Kielman1.jpg Wyglądają fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Wakacyjne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 @wiltom- i jak wrażenia co do tych 3859? To oxfordy z tego co kojarze i czy wyglądają delikatniej niż levety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi