Beny23 Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Dzisiaj świątecznie: VASS vass.JPGvass c.jpg Kot ten co zwykle Czy po te buty byles na Wegrzech czy mozna je gdzies w Polsce dostac? Bardzo podobaja mi sie buty Vass. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Ulubione monki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Czy po te buty byles na Wegrzech czy mozna je gdzies w Polsce dostac? Bardzo podobaja mi sie buty Vass. Można je kupić/zamówić za pośrednictwem niemieckiego serwisu: https://www.budapester.de/69m9td3uqf0cakne1ars1pbj52,1,1,1,1633,133457073,Peter-Norwegercognac.html Czasami pojawiają się też na e-bay-u i wtedy można negocjować cenę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Saint Crispin's personalized last in black crust calf Zdjęcia robione iPhone'm więc nie oddają piękna tego kopyta. Czas kupić lepszy aparat 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Beny 23 buty piękne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Może nie dzisiaj, ale w sobotnie popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 @Beny23 - Naprawde piękne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleksanderJulian Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 To moje pierwsze 'lepsze' buty. Co uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Z całą pewnością dobry start! Da się je komfortowo zasznurować tak, żeby się bardziej przyszwa schodziła? Pewnie warto nad nimi trochę popracować kosmetykami, nabędą wyrazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Co to za buciki AleksanderJulian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Pierwszy szybki spacer w nowych Herring Reading. To mój drugi zakup tych butów - wcześniej nie trafiłem z rozmiarem i buty ostatecznie na nogach pokazywał White Haven. Teraz już trafiłem Wygodne od pierwszego założenia. Zdjęcie robione kartoflem, wybaczcie jakość i scenerię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Pewnie warto nad nimi trochę popracować kosmetykami, nabędą wyrazu... Po czym stwierdzasz, że jest im potrzebna "obróbka" kosmetykami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Po czym stwierdzasz, że jest im potrzebna "obróbka" kosmetykami? Nie tyle stwierdzam, co sugeruje, osobista preferencja, lubie bardziej blyszczace noski. Poza tym, jesli to pierwsze "lepsze" buty kolegi, to pewnie zalozyl je prosto z pudelka, bez przygotowania do pierwszego wyjscia. PS. Przy cytowaniu nie dzialaja mi polskie znaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleksanderJulian Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 @Pepo - to TH Fall Astor 4a, udało mi się je dorwać na całkiem atrakcyjnej przecenie @The Blue Boy - bardziej ścisnąć już je ciężko niestety, to ostatni komfortowy poziom. A co do kosmetyków, to bym się nie zgodził. Faktycznie, nie mają lustra na czubkach, ale nie są też wyjęte prosto z pudełka, mają już parę ładnych miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Nie tyle stwierdzam, co sugeruje, osobista preferencja, lubie bardziej blyszczace noski. Poza tym, jesli to pierwsze "lepsze" buty kolegi, to pewnie zalozyl je prosto z pudelka, bez przygotowania do pierwszego wyjscia. Uważam, że zdjęcia są zbyt słabej jakości, żeby stwierdzić, co było lub nie było z nimi robione, jeśli chodzi o pielęgnację. Skóra jest miejscami zbyt mocno rozświetlona, są też miejsca zbyt ciemne, żeby coś zobaczyć. No i połysk to już kwestia własnych preferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 No i połysk to już kwestia własnych preferencji. Własne zatem zdanie przedstawiam. Nie stoją za mną żadne frakcje, grupy interesów, środowiska, koterie, partie, związki, et caetera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Salvatore Ferragamo Tramezza cielęce loafersy w ciemno-czekoladowym kolorze. Pogoda się poprawiła więc dzisiaj po pracy czas na loafersy. Drugi raz na nogach i są bardzo wygodne. Polecam szczególnie na lato. Pierwszy raz nabyłem buty z osobnym certyfikatem gwarancji i oryginalnym numerem seryjnym, z czym się jeszcze nie spotkałem. Włosi mają jednak rękę do robienia wygodnych butów letnich ze zgrabnym kopytem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Salvatore Ferragamo Tramezza cielęce loafersy w ciemno-czekoladowym kolorze. Z jedną różnicą, że są to slippersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Wholecut loafers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Niezależnie od nomenklatury prezentują się bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Z jedną różnicą, że są to slippersy Co do nazewnictwa to mam awers do słowa slippers ponieważ tu gdzie mieszkam oznacza ono kapcie. Preferuję slip-on loafers i zgadzam się z @maciato że poprawną nazwą jest wholecut loafers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Co do nazewnictwa to mam awers do słowa slippers ponieważ tu gdzie mieszkam oznacza ono kapcie. Preferuję slip-on loafers i zgadzam się z @maciato że poprawną nazwą jest wholecut loafers. Producent tez sie z Toba zgadza: http://www.ferragamo.com/shop/en/usa/shoes-1/slip-ons-1/-585402--1 A Twoje sa wholecut jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Saint Crispin's personalized last in black crust calf Zdjęcia robione iPhone'm więc nie oddają piękna tego kopyta. Czas kupić lepszy aparat to kwestia zdjęcia czy to rozmiar 48, gdyż buty wyglądają na strasznie długie i "spiczaste". A może takie mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 to kwestia zdjęcia czy to rozmiar 48, gdyż buty wyglądają na strasznie długie i "spiczaste". A może takie mają być? Buty te były robione na miarę i dostosowane do rozmiarów i kształtów moich stóp. Jak mierzyłem pierwszą parę to próbowałem rozmiarów UK 12 i 12.5. 12.5. 12,5 pasowało dość dobrze ale mam dosyć tęgie stopy więc zdecydowałem się na personalized last. Odpowiadając na pytanie to buty nie są spiczaste tylko mają zgrabne wysmuklone kopyto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Kurde, chyba się nie znam, bo kompletnie mi się nie podobają wizualnie, jakieś takie za bardzo przekombinowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi