Koval Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń O ja Cię 'Duńczyk'!!! ('Ucho od śledzia') 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 11 godzin temu, Koval napisał: O ja Cię 'Duńczyk'!!! ('Ucho od śledzia') 😜 Przecenionemu koniowi nie zagląda się w zęby, czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń CJ Islay kupione na forum w grudniu 2017:) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Napisano 3 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń Podeszwa od Dr Sole sprawdza się na śniegu zadziwiająco dobrze. Z okazji pierwszych opadów pozdrawiam też wszystkich LOAFERSIARZY na forum 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 3 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Jest śnieg to i na sanki z dziećmi trzeba iść 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 4 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Yanko 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 5 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń W dniu 27.12.2024 o 09:34, dunlop napisał: Jeśli to jest Edward Green to mam dokładnie tą samą skórę na stanie i jestem ciekaw czym ją tutaj nawoskowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Napisano 8 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń Na śnieg i deszcz wybieram oczywiście moje sprawdzone, zamszowe loafer... nie no, żartuje. Buty z jaka tybetańskiego, szycie norweskie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 4 godziny temu, Velahrn napisał: Na śnieg i deszcz wybieram oczywiście moje sprawdzone, zamszowe loafer... nie no, żartuje. Buty z jaka tybetańskiego, szycie norweskie Fajnie, że znalazłeś swoją niszę modową . Taki typ turysty, coś jak lata 30ste u.w. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń @Manul Akurat te buty z Yaka nie wyglądają jak z innej epoki. Hanwag ma trekkingi z Yaka które wyglądają bardzo podobnie. Edit. @Velahrn Chyba, że to właśnie Hanwag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 31 minut temu, tryhp3 napisał: @Manul Akurat te buty z Yaka nie wyglądają jak z innej epoki. Hanwag ma trekkingi z Yaka które wyglądają bardzo podobnie. Edit. @Velahrn Chyba, że to właśnie Hanwag? To dokładnie te buty, tylko używane od około 4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń Buty fajne. Mnie zastanawia jedno - po co komu pancerne trzewiki? Żeby przejść ze sklepu/biura itp na parking…? Podobają mi się i chce je mieć. Dla mnie to jedyny argument żeby nosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 32 minuty temu, Paczuch napisał: Buty fajne. Mnie zastanawia jedno - po co komu pancerne trzewiki? Żeby przejść ze sklepu/biura itp na parking…? Podobają mi się i chce je mieć. Dla mnie to jedyny argument żeby nosic Ja do pracy chodzę codziennie na piechotę. Gdybym poruszał się na trasie parking -> biur to pewnie faktycznie bym nosił "wygodne obuwie całoroczne" w postaci loafersów. Poza tym, te trzewiki podobają mi się wizualnie. Łączą najlepsze cechy tradycyjnej sztuki szewskiej (szycie typu norwegian welt, cała cholewka z jednego dużego płata skóry) i nowoczesnych butów górskich (podeszwa vibram, nowoczesne sznurowanie dwustrefowe, warstwy absorbujące wstrząsy w środku). I wreszcie, last but not least, jakie są praktyczne argumenty przeciw używaniu rzeczy bardziej trwałych i wytrzymałych, niż faktycznie potrzebujemy? Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że kosztują więcej. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń Vibram uważałem zawsze za przerost formy nad treścią jednak muszę się przyznać że się sprawdza w czasie słoty. Jak zwykle Vass Norweger tym razem na Vibramie. Użytkowane drugi lub trzeci sezon. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 23 minuty temu, kanapa napisał: Vibram uważałem zawsze za przerost formy nad treścią jednak muszę się przyznać że się sprawdza w czasie słoty. Jak zwykle Vass Norweger tym razem na Vibramie. Użytkowane drugi lub trzeci sezon. Marnie wyglądają na szwach. I właśnie ten mankament odstręcza mnie od norwegerów Vassa . Ich miejsce jest na półce w pokoju dla ozdoby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń W dniu 8.01.2025 o 15:08, Velahrn napisał: Na śnieg i deszcz wybieram oczywiście moje sprawdzone, zamszowe loafer... nie no, żartuje. Buty z jaka tybetańskiego, szycie norweskie Dobry but, ale nie współgra ze spodniami w kant . Oczywiście w moim odczuciu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 12 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 23 godziny temu, Manul napisał: Marnie wyglądają na szwach. I właśnie ten mankament odstręcza mnie od norwegerów Vassa . Ich miejsce jest na półce w pokoju dla ozdoby . to akurat nie jest jakiś problem, wystarczy przeszlifować i zawoskować/przyciemnić krawędzie. Chociaż taki surowy wygląd też spoko, wedle preferencji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 12 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 12 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2 godziny temu, Zbyt napisał: to akurat nie jest jakiś problem, wystarczy przeszlifować i zawoskować/przyciemnić krawędzie. Chociaż taki surowy wygląd też spoko, wedle preferencji. Daj spokój . Kupować buty za ok 2 tysiące , żeby jeszcze je szlifować , maskować , przyciemniać ? Ale kto bogatemu zabroni 😁? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 12 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń Daj spokój . Kupować buty za ok 2 tysiące , żeby jeszcze je szlifować , maskować , przyciemniać ? Ale kto bogatemu zabroni ?Upraszam o nie zaglądanie mi w sakiewkę. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 12 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 20 minut temu, kanapa napisał: Upraszam o nie zaglądanie mi w sakiewkę. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Przepraszam , to miała być puenta, ale faktycznie głupio wyszła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń Przeniosłem dyskusje tutaj 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 14 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń IMG20250114073248.heic IMG20250114073248.heic Nie można załączyć zdjęcia z rozszerzeniem .heic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 17 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń Pamietacie? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi