Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
34 minuty temu, kichanadeta napisał:

Partigiani

Jak długo użytkowane? Z tego co pamiętam jest.tovnowa marką własną klasycznebuty.pl. Dlaczego się zdecydowałeś na zakup ich a nie np. Berwick w tej samej cenie?

Jakie opinie po czasie?

Opublikowano

Buty założone jeden raz - dziś drugi. Kupione w czerwcu tego roku na niestety niezbyt miłą okoliczność, jaką był pogrzeb bardzo bliskiej mi osoby. Skóra miękka, buty wygodne od pierwszego założenia, bardzo lekkie. Kopyto dość obszerne choć w rzeczywistości wydaje się bardziej smukłe (obuwie innych producentów noszę w rozmiarach 43 - Shoepassion, Loake, Yanko - tutaj 42,5) To właśnie kształt kopyta zdecydował o zakupie Partigiani miast Berwicków. 

Niestety co widać także na zdjęciu skóra na nosku lewego buta  w przeciwieństwie do prawego nie błyszczy nawet po wypolerowaniu. Jest jakoś inaczej wyprawiona. Nie zauważyłem tego mankamentu przy zakupie jak i podczas pierwszego wyjścia. Po powrocie do domu i nałożeniu kremu, wypolerowaniu ujawniła się powyższa wada. Niestety obuwie było już po pierwszym wyjściu. Próbowałem u sprzedawcy reklamować. Panowie ze sklepu klasycznebuty.pl  (bardzo miła obsługa) również nie byli w stanie zaradzić w/w problemowi. I tak buty pozostały u mnie.

Nadmienię, że przy zakupie otrzymałem niewielki rabat mimo, że był to mój pierwszy zakup w klasycznebuty.pl

Opublikowano
W dniu 4.09.2018 o 10:55, Mateo86 napisał:

GG

118BD9E2-569E-40CC-8F8D-C00BD91AFADD.jpeg

973507F4-8290-4BA2-8D62-96202EBD8E08.jpeg

39060293-61EA-4F6E-A720-67E3CBFCE5E7.jpeg

Sorki, że odkopuję tak stary wpis, ale przeglądam cały wątek i trafiłem na te buty. Są poprostu piękne. Dla mnie najładniejsze jakie do tej pory widziałem. 

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
14 godzin temu, lubo69 napisał:

Jakby wpisał i się przekonał jak to niewiele, może nie pytałby o buty za 300 zł na 3 miesiące...

6/(7?) sezon kapci używanych 5 dni w tygodniu za mniej niż 300zł :)

4kjoX0E.jpg

kupowane w czasie przedforumowym więc pięknością jak te Loaki nie grzeszą :(

Opublikowano
Buty fajne, ale czy nie są Ci za duże (luźne)? W obu po zewnętrznej stronie stopy można wsunąć palec. W podbiciu też chyba jest luz.

Nie są. Nie można. Nie ma. Chyba że mówimy o palcach 3-letniego pianisty-anorektyka. Mam szczupłe kostki Handgrade, ale stopy nadrabiają to swoją kubaturą Country. Z wszystkich ASów jestem zadowolony z tego jak trzymają mi stopę. default_smile.png  

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1