Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 dzisiaj niczym Was nie zaskoczę. 9 7 Cytuj
michau Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Podobają mi się. Do tej pory myślałem, że chukka będą mi się podobać tylko w brązowym zamszu, ale skóra groszkowa w tym kolorze pasuje to idealnie. 1 Cytuj
Rafix Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ciężkie działa wyciągnięte 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Cheaney Richmond. Znakomite kopyto, świetne na trzewiki dla osób ze szczupłymi kostkami. Idealne na taką zimę. 2 8 Cytuj
michau Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Cheaney Richmond. Znakomite kopyto, świetne na trzewiki dla osób ze szczupłymi kostkami. Idealne na taką zimę. Co to są szczupłe kostki? Cytuj
bratdominik Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Co to są szczupłe kostki? Takie które odrobinę pływają w innych trzewikach 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 Wczasy na Bally. 14 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 Alfred Sargent 7 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Pierwszy spacer z psami w nowych nabytkach 15 11 Cytuj
michau Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Yanko@blekitA pokusił byś się na porównanie Yanko/ TLB / Patine TJ ?Chyba masz buty każdej z marek. Cytuj
blekit Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 @michau mam, ale TLB i Patine stosunkowo od niedawna i nie zaliczyły jeszcze zbyt wielu wyjść w porównaniu do moich Yanko. Dlatego wstrzymam się przed bardziej zdecydowanymi ocenami. Pierwsze wrażenie mam takie, że Yanko i Patine są podobne jeżeli chodzi o jakość skóry i wykonania, a TLB jest w obu tych obszarach na wyższym poziomie (choć chyba nie na poziomie AS i na pewno nie na poziomie Vassa). Więcej będę mógł powiedzieć po sezonie-dwóch regularnego użytkowania. 1 3 Cytuj
michau Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 [mention=1544]michau[/mention] mam, ale TLB i Patine stosunkowo od niedawna i nie zaliczyły jeszcze zbyt wielu wyjść w porównaniu do moich Yanko. Dlatego wstrzymam się przed bardziej zdecydowanymi ocenami. Pierwsze wrażenie mam takie, że Yanko i Patine są podobne jeżeli chodzi o jakość skóry i wykonania, a TLB jest w obu tych obszarach na wyższym poziomie (choć chyba nie na poziomie AS i na pewno nie na poziomie Vassa). Więcej będę mógł powiedzieć po sezonie-dwóch regularnego użytkowania.Dziękuję za informację. Niech się dobrze noszę. Czekam na relację za jakiś czas. Cytuj
Kierzyk Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Na Podlasiu znów dosypało. 4 4 Cytuj
Wuj Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 5 godzin temu, kormox napisał: Pierwszy spacer z psami w nowych nabytkach Super! Co to za marka i model? Cytuj
Wuj Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 5 godzin temu, kormox napisał: Pierwszy spacer z psami w nowych nabytkach Super! Co to za marka i model? Cytuj
Luca Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jeśli dobrze widzę to sa te: Cytuj
kormox Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Koledzy @mayor i @Luka mają dobre oko? Marka Buday, nie mam wiedzy jaki model. Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 @kormox - super nabytek. Ktory kolor jest bliższy rzeczywistości i czy są aż tak wysokie w podbiciu jak było o nich napisane ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 'Śniegowce' 4 11 Cytuj
kormox Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 5 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: @kormox - super nabytek. Ktory kolor jest bliższy rzeczywistości i czy są aż tak wysokie w podbiciu jak było o nich napisane ? Wydaje mi się, że w obu przypadkach zdjęcia w miarę wiernie oddają rzeczywistość, różnica jest kwestią skrajnie innego oświetlenia. Buty są dosyć obszerne w podbiciu, muszę mocno wiązać sznurówki, żeby zlikwidować luz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi