Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Opublikowano 1 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Września 2018 Berwick 3 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tarasenko Tailoring Opublikowano 3 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2018 Loake 1 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 3 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2018 VASS 5 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Opublikowano 3 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2018 Meermin 9 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 4 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Września 2018 GG 22 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Opublikowano 5 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Wyjątkowo takie wiązanie pasuje bardziej...NORD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Opublikowano 5 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2018 Czarne TLB są moją (bodajże) 13-stą parą lepszych butów i co ciekawe dopiero teraz zdecydowałem się na zakup czarnych oksfordów Wcześniej były tylko brązy i podobne. Obecnie specjalnie dla nich zmieniam delikatnie całą filozofię ubierania się na bardziej formalną 12 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tarasenko Tailoring Opublikowano 6 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Loake Jak na razie zamsz trzyma się nieźle (Ok 60 wyjść) 2 8 Cytuj
Ataman Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 U mnie też dzisiaj zamsz. CS 5 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 6 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 TLB. Zaczynam je przedkładać nad zamszowe loafersy c & j, od których są wygodniejsze : 6 8 Cytuj
lubo69 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Wygodniejsze niż krokiety? Czyżby kolejny forumowy mit obalony? Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 18 minut temu, lubo69 napisał: Wygodniejsze niż krokiety? Czyżby kolejny forumowy mit obalony? No ja akurat zawsze podkreślałem, że dla mnie "krokiety" to nie są najwygodniejsze buty. Świetne jakościowo zarówno pod względem wykonania jak i użytych skór, ale nie pod względem wygody. Kwestia"krokietowych" kopyt. Albo zbyt wąskie, albo za niskie w podbiciu. Uwielbiam swoje Islay, ale po kilku godzinach na nogach potrafią dopiec (podbicie). Dlatego wolę kopyta Vassa (wybrane ). TLB też mi podpasowały w tym względzie (mam dwie pary na różnych kopytach), a przy ostatniej promocyjnej akcji chłopakó z Patine okazały się bezkonkurencyjne . Jakościowo nie odbiegają jakoś widocznie (ja przynajmniej jakichś większych różnic nie zauważam na tym etapie użytkowania) od c&j (linie podstawowe). Reszta wyjdzie "w praniu" i nie omieszkam zamieścić jakiejś krótkiej recenzji w dedykowanym dziale... w odpowiednim czasie . 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Opublikowano 6 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Yanko czy Shoepassion? 2 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 7 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 AS 5 7 Cytuj
roter6 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 @Castorp to model Medway? Cytuj
Pasjonat Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 W dniu 6.09.2018 o 08:49, flozbi napisał: Yanko czy Shoepassion? Yanko 664, to jedne z najladniejszych, rasowych, klasycznych brogsow jakie widzialem. Zapkraglony czubek eizualnie sugeruje obszernosc kopyta. Pewien ich paradoks polega jednak na tym, ze pomimo wygladu kopyta na obszerne/szerokie I pomimo nominalnej tegosci G, realnie but jest w moim odczuciu dosc waski I ma niskie podbicie. U mnie bedzie wymagal rozbicia. Ale I tak jestem nimi zachwycony. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Opublikowano 7 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Miały być monki Yanko, ale miłość nie wybiera :) monki poczekają 10 9 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Po koncercie Księcia Ciemności temperatury spadły o niemal 20°C 2 3 Cytuj
Castorp Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 2 godziny temu, roter6 napisał: @Castorp to model Medway? Zgadza sie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Opublikowano 8 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Carlos Santos rowerowo ? 5 9 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Zupełnym przypadkiem, ja również dzisiaj w podobnym klimacie. CS dla Herringa. Przy wsparciu paska od Filipa. Blue petrol x 2. 3 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi