Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przepiękne te lotniki, @Xune. :)

Przy tej skórze nie grożą Tobie takie widoki jak u mnie, post wyżej. Dlatego też już nie zamawiam u Vassa butów z regularnej skóry. Poza norwegami, gdzie takie "fale" mają nawet urok,  nie wygląda to najciekawiej. Zresztą, kwestia gustu i... podejścia:

http://www.theshoesnobblog.com/2017/07/mythbuster-part-1-leather-creasing-means-something-is-wrong.html

5b180e5eb3027_sharpei.jpg.f1fdd818413cb0b3faab766f332a15bf.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
5 godzin temu, Whitesnake napisał:

Na wstępie, dziękuje serdecznie @Aron za cały trud włożony w realizację tego zamówienia. Świetna organizacja! 

Potwierdzam, ze moje także wyglądają dokładnie tak jak miały :), faktycznie - kawał buta. Powiększyli mi rozmiar o 0.5 ale doskonale wiedzieli co robią -  buty pasują jak ulał. 

Pieciominutowa przymiarka po przejęciu bladym świtem...

Największy trud włożył @Wodzu, ja tylko rozdałem buty, które do mnie dotarły. :)

Opublikowano
2 godziny temu, Aron napisał:

Największy trud włożył @Wodzu, ja tylko rozdałem buty, które do mnie dotarły. :)

Dziękuję za przypomnienie. Wodzu dał popis kompetencji wodzowskich na miarę Wodza XXI wieku. Zrobił swoje i pozwala błyszczeć innym ;).

@Wodzu wielkie dzięki! Buty są świetne, dokładnie takie jakie uzgodniliśmy. Sprawnie, skutecznie i bez zbędnej gadaniny. Kłaniam się w pas w uznaniu wysiłku, zaangażowania i kompetencji menadżerskich :)

500977F5-1CFB-48AB-944E-F77BCFAFF71F.jpeg.87c609103103c37fa4a622dbe3939e80.jpeg

• Like 5
  • Oceniam pozytywnie 4