Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 10.04.2018 o 08:53, baw napisał:

@Tanatos70 wykorzystam okazję i podpytam. Jeśli nosisz NP Last od Vassa, to które z jego kopyt jest jeszcze dla Ciebie optymalne i jakie jest przełożenie z rozmiarówka?

Tutaj parę wskazówek.

https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3153-producenci-butów-vass/?do=findComment&comment=278296

Mam jeszcze "norwegi" na kopycie Peter. Jest odrobinę krótsze, więc optymalny dla mnie jest rozm. 42,5.

Opublikowano

Mateo86, bardzo ciekaw jestem całości Twoich ubrań, widzę co chwila fajne spodnie i skarpety, i spodziewam się, że góra jest równie fajna, dałbyś w CMDNS jakieś fotki. Chyba, że nad tym wszystkim tylko żonobijka

Opublikowano

@Mateo86 Bardzo ładne zdjęcia, oglądam z dużą przyjemnością. Buty oczywiście też fajne - widać, że bardzo dobre jakościowo, aczkolwiek "design" większości jest taki, że raczej bym nie nosił. Jak na mój gust trochę za dużo fajerwerków (np. ostatnie - plaintoe adelaide v-cap oxford, na dodatek w museum calf ;)) .

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
10 minut temu, Zajac Poziomka napisał:

@Mateo86 Bardzo ładne zdjęcia, oglądam z dużą przyjemnością. Buty oczywiście też fajne - widać, że bardzo dobre jakościowo, aczkolwiek "design" większości jest taki, że raczej bym nie nosił. Jak na mój gust trochę za dużo fajerwerków (np. ostatnie - plaintoe adelaide v-cap oxford, na dodatek w museum calf ;)) .

Aż się boję „konstruktywnej” krytyki związanej z moim MTO od Bonafe...czy GMTO od Vassa:)

Muszę przyznać, że masz rację. Oglądam garderobę z butami i widzę braki w zakresie stricte klasycznych modeli. Ale nadrobi się... już kilka modeli wpisalem na listę

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
6 minut temu, Mateo86 napisał:

Aż się boję „konstruktywnej” krytyki związanej z moim MTO od Bonafe...czy GMTO od Vassa:)

Nie nazwałbym tego krytyką, bo uważam że to są bardzo fajne buty. Po prostu ja raczej bym ich nie nosił, kwestia osobistych preferencji - wolę trochę "prostsze" modele :) Zresztą chyba widać to po zdjęciach które wrzucam w tym wątku. 

PS. Zdradzisz czym robisz zdjęcia? Mój Iphone SE raczej nie ma szans zrobić zdjęć takiej jakości, nawet w dobrym świetle (robię zdjęcia na ogół rano, przed pracą kiedy światło jest takie sobie). Powoli zaczynam się zastanawiać nad zmianą telefonu i chętnie wybrałbym jakiś z dobrym aparatem.

• Oceniam pozytywnie 1