Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wittchen (po prawie 6 latach noszenia) 13 Cytuj
Jamjest Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dnia 20.01.2017 o 09:43, Jamjest napisał: . Było tak jak wyżej a jest jak niżej, dzięki czarom @szewc24.pl 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Kryśki 36 Cytuj
faber Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 16 godzin temu, dziko napisał: No, Panowie, to forum całkiem na psy schodzi , paroletnie Gino Rossi dostaje dziesięć lajków 15 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Po zdjęciu widać, że nie są to buty z wysokiej półki, ale równocześnie są to ładne, klasyczne w kształcie buty - dlaczego zatem nie miałbym dać plusa? Na tej samej zasadzie moje G&B za 4 stówki dostały kilka dni temu blisko 30 "plusów". Na plusiki nie trzeba dużo wydawać. Moje wyprzedażowe ( 150 zł ) buty z Zary dwie strony wcześniej dostały 25, ale nie oczekuje cudów od nich i paroletniego życia. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Miało padać, ale co tam. Carlos Santos Braga. 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Krystyny w Bryant Parku 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ostatnio jak głupi tylko w drelichach roboczych latam, ale czasami uda mi się na trening wyrwać "po cywilnemu" : 17 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 @Tanatos70 Buty bardzo ładne, ale tych podwiniętych spodni to trochę "nie ogarniam" 2 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 1 minutę temu, Zajac Poziomka napisał: @Tanatos70 Buty bardzo ładne, ale tych podwiniętych spodni to trochę "nie ogarniam" Ja też nie ogarniam, ale to silniejsze ode mnie Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Po twarzy tego koledze @Tanatos70 nie widać, ale to może być początkiem Midlife-Crisis. 1 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 15 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Po twarzy tego koledze @Tanatos70 nie widać, ale to może być początkiem Midlife-Crisis. W sensie, że się za młodymi laskami zacznę uganiać? Dobrze by mi to zrobiło, bo jak na razie to tylko różne stare dziury obsługuję , np. dzisiaj taką z fragmentami naczyń kultury łużyckiej koło fabryki VW pod Wrześnią: Sorry za OT, ale jakoś tak samo wyszło 7 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 9 minut temu, Tanatos70 napisał: W sensie, że się za młodymi laskami zacznę uganiać? Dobrze by mi to zrobiło, bo jak na razie to tylko różne stare dziury obsługuję , np. dzisiaj taką z fragmentami naczyń kultury łużyckiej koło fabryki VW pod Wrześnią: Fajna dziura. Wygląda to dość "vintage" ... a może dokładniej "heritage". 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Deszczowo. 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ralph Lauren (Crockett&Jones cordovan)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Berwick 3561 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 CS 12 Cytuj
Rafix Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Sportowo. Karhu - w opozycji do wszechobecnych NB 1 Cytuj
Profumo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Ataman napisał: CS Kurde, choruję na te carlosy.dla mnie wszystko jest w nich idealne: kolor, zamsz, brogsy, derby. Cytuj
Ataman Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Kurde, choruję na te carlosy.dla mnie wszystko jest w nich idealne: kolor, zamsz, brogsy, derby. Polecam. Cytuj
Profumo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A tu moje pierwsze zdjęcie w tym wątku . I moje pierwsze jasne klasyczne buty ( nie liczę różnych snikersów) . I jakoś trochę inaczej się czuje, nieswojo? Ale co tam, Chester Loake,,kupiłem tanio, stwierdziłem , ze jedne żółte w życiu muszę mieć 9 Cytuj
bratdominik Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Lottusse, woły deszczowe 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Z cyklu; jak byłem młody trawa była bardziej zielona Takiej skory juz dzisiaj nie produkują... 22 Cytuj
bulyt50 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 9 godzin temu, Whitesnake napisał: Z cyklu; jak byłem młody trawa była bardziej zielona Takiej skory juz dzisiaj nie produkują... Piękne są. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi