Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
16 godzin temu, dziko napisał:

No, Panowie, to forum całkiem na psy schodzi ;-), paroletnie Gino Rossi dostaje dziesięć lajków :-o

15 godzin temu, Zajac Poziomka napisał:

Po zdjęciu widać, że nie są to buty z wysokiej półki, ale równocześnie są to ładne, klasyczne w kształcie buty - dlaczego zatem nie miałbym dać plusa? Na tej samej zasadzie moje G&B za 4 stówki dostały kilka dni temu blisko 30 "plusów". 

Na plusiki nie trzeba dużo wydawać. Moje wyprzedażowe ( 150 zł ) buty z Zary dwie strony wcześniej dostały 25, ale nie oczekuje cudów od nich i paroletniego życia. 

Opublikowano
15 minut temu, Midlife-Crisis napisał:

Po twarzy tego koledze @Tanatos70 nie widać, ale to może być początkiem Midlife-Crisis. ;-)

W sensie, że się za młodymi laskami zacznę uganiać? Dobrze by mi to zrobiło, bo jak na razie to tylko różne stare dziury obsługuję ;-), np. dzisiaj taką z fragmentami naczyń kultury łużyckiej koło fabryki VW pod Wrześnią:

58e5549fca3a4_k.jpg.12e3bd4c6fb198f59643f5eda2c894e7.jpg

Sorry za OT, ale jakoś tak samo wyszło :oops:

• Oceniam pozytywnie 7
Opublikowano
9 minut temu, Tanatos70 napisał:

W sensie, że się za młodymi laskami zacznę uganiać? Dobrze by mi to zrobiło, bo jak na razie to tylko różne stare dziury obsługuję ;-), np. dzisiaj taką z fragmentami naczyń kultury łużyckiej koło fabryki VW pod Wrześnią:

Fajna dziura. Wygląda to dość "vintage" ... a może dokładniej "heritage".

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

A tu moje pierwsze zdjęcie w tym wątku . I moje pierwsze jasne klasyczne buty ( nie liczę różnych snikersów) . I jakoś trochę inaczej się czuje, nieswojo?

Ale co tam, Chester Loake,,kupiłem tanio, stwierdziłem , ze jedne żółte w życiu muszę mieć

IMG_0385.JPG

• Oceniam pozytywnie 9