Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Whitesnake dziękuje to RTW kopyto C. Najlepiej dopasowane buty prosto z pudełka. Przyszwa schodzi się od pierwszego założenia. Tomasso Melani wymierzył moje stopy i stwierdził że nawet MTO w moim przypadku jest bez sensu bo kopyta C i J pasują idealnie.

Opublikowano
5 minut temu, Beny23 napisał:

@Whitesnake RTW. Najlepiej dopasowane buty prosto z pudełka. Przyszwa schodzi się od pierwszego założenia. Tomasso Melani wymierzył moje stopy i stwierdził że nawet MTO w moim przypadku jest bez sensu bo kopyta C i J pasują idealnie.

Kurczę, dałbym sobie rękę uciąć, że to bespoke. Dotychczas to najlepsze buty jakie wrzuciłeś. Idealne dopasowanie, gratuluję!

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Dnia ‎2016‎-‎12‎-‎01 o 22:23, Wodzu napisał:

Pojechać do NY, żeby zrobić zdjęcie do konkursu na najciekawsze tło dla fotografowanych butów - nie ma co, z rozmachem!

Tyle trudu na nic, wziąłem ze sobą tylko krokiety, a konkurs o Yankach :( 

Opublikowano

Berwick 910 - po wymianie w ramach reklamacji docieramy się na nowo.Bardzo twarde-nawet jak na Berwicki

0cf063f2df1aa577ad22f54e4572ae44.jpg

Zdjęcie z automatu ładuje się w poziomie bez możliwości zmiany (albo nie umiem) ,sorry

Edit

Udało się:)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
Dnia 11.11.2016 o 18:37, Ataman napisał:

Derby pewnie też kupię, ale one mi nie do wszystkiego pasują. Dziękuję za rady, spostrzeżenia i dobre chęci w wydawaniu moich pieniędzy.

Nie ma co się obrażać. Derby łatwiej dopasować wizualnie do szerokiej stopy. Każdy ma swój problem. Ja mam z kolei rozmiar 46 i staram się dobierać buty o takich proporcjach, żeby nie przypominały na pierwszy rzut oka Titanica w dziewiczym rejsie.

Opublikowano
12 godzin temu, Clovis napisał:

Nie ma co się obrażać. Derby łatwiej dopasować wizualnie do szerokiej stopy. Każdy ma swój problem. Ja mam z kolei rozmiar 46 i staram się dobierać buty o takich proporcjach, żeby nie przypominały na pierwszy rzut oka Titanica w dziewiczym rejsie.

Titanic - 269 metrów długości, zaledwie 30 szerokości - miał proporcje jachtu, stosunek 10 do 1. Krokety na najwęższym kopycie mogą się schować. 

Pudło. 

• Oceniam pozytywnie 1