kolekcjoner21 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Praktyczni muzułmanie rozwiązali sprawę systemowo - buty zostawia się przed wejściem. 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Praktyczni muzułmanie rozwiązali sprawę systemowo - buty zostawia się przed wejściem. Być może nie tylko oni 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dzisiaj, prawie dwuletnie Shoepassion. 20 Cytuj
Aron Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Nie ma, buty są podzelowane, czubki ścierały się dość szybko. Cytuj
eustachu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj
123 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Loake ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
eustachu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Berwick 3561 & Levi's 501 CT celebration Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Meermin 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 16 Cytuj
Kadam Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dzisiaj ponownie spróbowałem rozchodzić trochę Berwicki, z dużą dozą niepewności... bo jest mi w nich po prostu ciasno - czuję że wielkiej miłości z tego nie będzie 2 Cytuj
eustachu Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dzisiaj ponownie spróbowałem rozchodzić trochę Berwicki, z dużą dozą niepewności... bo jest mi w nich po prostu ciasno - czuję że wielkiej miłości z tego nie będzie Polecam pójść do dobrego szewca, zapłacić 30 zł i mieć spokój. Cytuj
Kadam Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 W tym przypadku problemem jest raczej wąskie kopyto, raz już były na rozbiciu ale może jeszcze coś się da z nich wyciągnąć (Pani w klasycznebuty.pl mówiła, że nigdy nie rozbijają na maksa za pierwszym razem żeby but nie latał). Będzie to ostatnia próba a jak nie to ktoś dostanie ode mnie chyba całkiem fajny prezent Cytuj
eustachu Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 W tym przypadku problemem jest raczej wąskie kopyto, raz już były na rozbiciu ale może jeszcze coś się da z nich wyciągnąć (Pani w klasycznebuty.pl mówiła, że nigdy nie rozbijają na maksa za pierwszym razem żeby but nie latał). Będzie to ostatnia próba a jak nie to ktoś dostanie ode mnie chyba całkiem fajny prezent (...) dobrego szewca (...) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kronenberg Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Pierwsze wyjście. Lekkie, mięciutkie (przyszwa się chyba zejdzie). Meermin Linea Maestro 11 Cytuj
kronenberg Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dzięki. Kolor świetny ale sprawia mi kłopot. Zaraz się będę radził w 'poradni stylistycznej' Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Może i nie najurodziwsze te "oldskulowe" trickersy, ale za to bardzo praktyczne i burzy, jaka dzisiaj nad Poznaniem szalała, się nie boją (w przeciwieństwie do kota ). 8 Cytuj
Jamjest Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Może i nie najurodziwsze te "oldskulowe" trickersy, ale za to bardzo praktyczne i burzy, jaka dzisiaj nad Poznaniem szalała, się nie boją (w przeciwieństwie do kota ). To miała być burza? A tego Twojego kota to ja chyba adoptuje:)Mój kot z wrażenia nadal siedzi w szafie ;)Niby burza ale bardziej grzmiało niż padało. Żeby nie było off topic - podeszwa wygląda na mega pancerną. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Może i nie najurodziwsze te "oldskulowe" trickersy, ale za to bardzo praktyczne i burzy, jaka dzisiaj nad Poznaniem szalała, się nie boją (w przeciwieństwie do kota ). trickers corniche kot w tle.jpg Tanatos, muszę przyznać, twój kot to "miszcz" drugiego planu na tym zdjeciu Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 To miała być burza? A tego Twojego kota to ja chyba adoptuje:)Mój kot z wrażenia nadal siedzi w szafie ;)Niby burza ale bardziej grzmiało niż padało. Żeby nie było off topic - podeszwa wygląda na mega pancerną. Tanatos, muszę przyznać, twój kot to "miszcz" drugiego planu na tym zdjeciu U nas z kolei bardziej padało, a grzmiało gdzieś na południu . Podeszwa jakaś taka inna niż commando, czy dainite, ale jest O.K.: elastyczna, wytrzymała i antypoślizgowa. Kota nie oddam, choć ostatnio sobie trochę nagrabił: No, ale trzeba przyznać, że buty szanuje (przynajmniej moje ). To tak w ramach OT 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 18 Cytuj
Beny23 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dziś espadryle wróciły do swojej ojczyzny Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi