Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj ponownie spróbowałem rozchodzić trochę Berwicki, z dużą dozą niepewności... bo jest mi w nich po prostu ciasno - czuję że wielkiej miłości z tego nie będzie :(

post-7954-0-65251800-1465394639_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Dzisiaj ponownie spróbowałem rozchodzić trochę Berwicki, z dużą dozą niepewności... bo jest mi w nich po prostu ciasno - czuję że wielkiej miłości z tego nie będzie  :(

Polecam pójść do dobrego szewca, zapłacić 30 zł i mieć spokój. 

Opublikowano

W tym przypadku problemem jest raczej wąskie kopyto, raz już były na rozbiciu ale może jeszcze coś się da z nich wyciągnąć (Pani w klasycznebuty.pl mówiła, że nigdy nie rozbijają na maksa za pierwszym razem żeby but nie latał). Będzie to ostatnia próba a jak nie to ktoś dostanie ode mnie chyba całkiem fajny prezent :)

Opublikowano

W tym przypadku problemem jest raczej wąskie kopyto, raz już były na rozbiciu ale może jeszcze coś się da z nich wyciągnąć (Pani w klasycznebuty.pl mówiła, że nigdy nie rozbijają na maksa za pierwszym razem żeby but nie latał). Będzie to ostatnia próba a jak nie to ktoś dostanie ode mnie chyba całkiem fajny prezent :)

(...)  dobrego szewca (...)

Opublikowano

Może i nie najurodziwsze te "oldskulowe" trickersy, ale za to bardzo praktyczne i burzy, jaka dzisiaj nad Poznaniem szalała, się nie boją (w przeciwieństwie do kota ;-) ).

To miała być burza? A tego Twojego kota to ja chyba adoptuje:)Mój kot z wrażenia nadal siedzi w szafie ;)Niby burza ale bardziej grzmiało niż padało.

Żeby nie było off topic - podeszwa wygląda na mega pancerną.

Opublikowano

To miała być burza? A tego Twojego kota to ja chyba adoptuje:)Mój kot z wrażenia nadal siedzi w szafie ;)Niby burza ale bardziej grzmiało niż padało.

Żeby nie było off topic - podeszwa wygląda na mega pancerną.

Tanatos, muszę przyznać, twój kot to "miszcz" drugiego planu na tym zdjeciu :mrgreen:

U nas z kolei bardziej padało, a grzmiało gdzieś na południu :) . Podeszwa jakaś taka inna niż commando, czy dainite, ale jest O.K.: elastyczna, wytrzymała i antypoślizgowa. Kota nie oddam, choć ostatnio sobie trochę nagrabił:

1323021641_by_qrdebije_600.jpg

No, ale trzeba przyznać, że buty szanuje (przynajmniej moje :twisted: ).

To tak w ramach OT ;-)

• Oceniam pozytywnie 2