Najmniejszy Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 Dopadło mnie jakieś parszywe przeziębienie, więc mimo wcześniejszych deklaracji nie będę mógł dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 Dziękuję wszystkim za bardzo miłe spotkanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 ja również. Frekwencja była spora jak na Warszawę , 9 osób. Musimy spotykać się częściej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Dziękuję wszystkim za wspaniały wieczór w świetnym miejscu 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Miłe towarzystwo, dobre wino i jeszcze ciekawsze rozmowy. Dziękuję wszystkim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Dzięki za jak zwykle fajne spotkanie! Miejsce też bardzo OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Spotkanie Warszawiaków w listopadzie? Przed grudniowym szaleństwem świątecznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Warto rozważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 W tygodniu powinienem spokojnie znaleźć czas któregoś wieczoru, zatem chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Ja poza środami jestem wieczorami dostępny i chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Ja wstępnie na tak, z kilkoma wyjątkami w zasadzie każdy wieczór w tygodniu w listopadzie mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Co powiecie na najbliższy czwartek? Miejsce może być np Charlie cocktail bar na mokotowskiej 39. Z tego co czytałem to barmanów ubierał Zack Roman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Ja dałbym radę, ale nie wiem czy kolegów uda się tak szybko szkrzyknąć, może lepiej przyszły czwartek? Swoją drogą miejscówka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Ja też bym dał radę, jedyny dizń podczas trwania festiwalu filmowego, kiedy na nic nie idę, więc by było w sam raz, żeby mi zapełnić tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Może faktycznie lepiej w kolejny czwartek tj. 23.11.Będzie czas na przemyślenie czy jest ochota na spotkanie oraz uzyskanie zgoda żon na wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 Ktos w Warszawie w czerwcu byłby chetny na spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 Chęci są, ciężej może być ze znalezieniem terminu, przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 23 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Warszawiacy, planuję zorganizowanie spotkania w Warszawie. Plan to zimne piwo w piątkowy wieczór, a potem ... zobaczymy. Proponuję terminy 17, 24 albo 31 sierpnia, którą datę preferujecie? Od razu zaznaczam, że kolejne spotkanie odbędzie się 21 albo 28 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Ja się skłaniam ku 24. albo 31., chociaż spora szansa, że 17. też bym byłw stanie dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 28 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2018 Warszawskie spotkanie forumowe odbędzie się w piątek 24 sierpnia 2018 roku, początek proponuję o godzinie19, miejsce Drugie Dno na ul. Nowogrodzkiej Ponieważ mam sygnały, że termin nie wszystkim pasuje, to od razu informuję, że kolejne spotkanie odbędzie się 21 września 2018 roku (miejsce podam później) do zobaczenia! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 21 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2018 Przypominam, że widzimy się w piątek o 19 w Drugim Dnie https://www.facebook.com/events/1758589417529899/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 27 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Jutro o godzinie 19 spotkanie BwB w Warszawie, zapraszam wszystkich! Widzimy się w centrum, szczegółowo miejsce podam wkrótce, do zobaczenia. https://www.facebook.com/events/140265973593726/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 dzięki za spotkanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 Panowie, krotka pilka i meska decyzja. Ktos chetny na spotkanie dzisiaj (13 pazdziernika)? Proponuje w wodzie ognistej, kolo 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 7 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2018 Widzimy się w piątek 9 listopada o godzinie 19 w Drugim Dnie, ale ... na ul. Tarczyńska 5/9 (Pl. Zawiszy, za Hotelem Sobieski). Przybywajcie tłumnie, piwa nie zabraknie, do zobaczenia! https://www.facebook.com/events/1129527997213782/1130143067152275/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi