spiryt Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Prawie tak ładne jak moje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Dnia 11.01.2017 o 14:56, adaś1234 napisał: Amerykańska firma szyje we Włoszech? Na wzór takich butów jak powyżej szyje także polska firma z podhala, nazywa się Hanzel. Buty szyte z jednego kawałka skóry, bez membran zewnętrznych. Opcjonalnie można sobie w środku wybrać jedną z wielu wyściółek z membranami- na zime, na lato , na wilgoć albo bez membrany. I cena przyzwoita bo ok 500zł. Nie wiem jak teraz, ale 5 lat temu w zasadzie można sobie była samemu poskładać buta w całość ( rodzaj podeszwy, rodzaj skór wierzchniej, rodzaj wyściółki wewnętrznej ) Tak, z tego co wiem to model Wilderness Original był i nadal jest produkowany we Włoszech. Resztę rzeczy (w tym Wilderness Canyon) "amerykańska firma" szyje w Chinach. Hanzele znam, mam nawet trzy pary (jedne robione wedle mojej specyfikacji - nadal można tak zamawiać). To to dobre buty, ale z całym dla nich szacunkiem, jednak inna klasa. Inne skóry, Hanzele - klejonka, Merrelle - norwegian welt itd itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Ann Bespoke Shoemakers 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daddy cool Napisano 16 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 się mnie skojarzyło... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Gaziano & Girling model St. James 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Spigola by Koji Suzuki podwójne monki ze skóry słonia 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Zgrabne te słonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Vass U last 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 22 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Carlos Santos 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 25 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 Yohei Fukuda w museum calf 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Bestetti linia Novocento 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Clematis Ginza wholecut lazy-man shoes 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Sorry Beny, ale te buty są okropne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 10 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Jan Kielman 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Dnia 9.02.2017 o 10:44, Koval napisał: Sorry Beny, ale te buty są okropne! ?Które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 18 minut temu, Jamjest napisał: ?Które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Godzinę temu, Jamjest napisał: ?Które? Te paskudne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Ja mam nadzieję, że macie na myśli te bestetti....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Bestetti też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 2 godziny temu, Jamjest napisał: ?Które? Te 'szczurki' wsuwane, które Ty zalajkowałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 No cóż, mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Domyśliłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Saint Crispin's 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Dnia 22.01.2017 o 12:25, Wodzu napisał: Carlos Santos Jaki to model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi