arsen Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 To nie jest po prostu... patyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 To nie jest po prostu... patyna? ładne określenie na wydzielany z dłoni pot i brud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Również myślę, że to naturalna właściwość tej skóry. Gdybym miał taką fanaberię i chciałoby mi się odwrócić efekt naturalnej patyny, próbowałbym Mydłem Saphir (poprzedzając pracę próbą na skrawku oczywiście). Przy pielęgnacji tego typu skór zazwyczaj sprawdza się Delicate Cream Saphir czasem balsam Onguent lub Creme Universelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Dzięki, właściwość naturalna, ale fanaberia właściciela jest taka, że ma być jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 hmmm ... a możesz wkleić fotkę? Może strzeli coś jeszcze do łba Rozjaśnienie Juvacuirem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Kilka marek, z którymi Saphir się przyjaźni Edit:Musiałem usunąć fotki na prośbę kogoś ważnego ... okazało się, że zostały upublicznione w sieci bez zgody i zrobił się mały dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 To tak zamiast czeskich kryształów u Was stoi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Nie wiem czy ktoś będzie mi w stanie odpowiedzieć na to pytanie: kupiłem renowator do zamszu/nubuku: http://multirenowacja.pl/renowator-250ml-do-zamszu-nubuku-saphir-medaille-d-or.html W kolorze medium brown. Będzie dobry do tych butów? http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-577.html Czy powinienem był wziąć ciemny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Z fotek ciężko będzie ocenić, bo z reguły przekłamują, ale wydaje mi się, że nie ma potrzeby szukać ciemniejszego. Zrób próbę gdzieś przy pięcie i będziesz wiedział. Te C&J o ile dobrze pamiętam były też robione średnim brązem: http://multirenowacja.pl/webpage/czyszczenie-i-renowacja-zamszu-crockett-jones-devon-7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Dzięki, zapewne okaże się jutro jak tylko do mnie przyjadą. A w ogóle jak to jest z zamszem/nubukiem i butami zaraz po rozpakowaniu? Przy tradycyjnej skórze radzicie, żeby je od razu przejechać renovatorem, a potem nałożyć warstwę kremu i pasty na czubek. Zamierzam nowe buty tylko delikatnie przeszczotkować i spryskać nanoprotectorem, ale może powinienem coś jeszcze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Zamierzam nowe buty tylko delikatnie przeszczotkować i spryskać nanoprotectorem, ale może powinienem coś jeszcze zrobić? Na początek wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Danielu myśleliście o wprowadzeniu formy przesyłki poprzez paczkomaty? Załatwione - paczkomaty już śmigają Dziękuję za sugestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Dobra wiadomość, szczególnie w przypadku drobniejszych zakupów, dająca możliwość obniżenia kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Sesja poświęcona pytającym o różnice w odcieniach Pommadierów Medaille d'Or 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 W dniach 2-4.09.2014 będziemy obecni z naszą ofertą na Targach Mody Fashion Fair w Poznaniu. Zapraszamy na nasze stoisko zarówno firmy współpracujące oraz zainteresowane nawiązaniem współpracy hurtowej (sklepy obuwnicze, zakłady szewskie, sklepy z galanterią skórzaną, punkty zajmujące się renowacją skór … ) jak i odbiorców indywidualnych, dla których JAKOŚĆ MA ZNACZENIE Więcej:http://blog.multirenowacja.pl/2014/08/26/targi-mody-poznan-2014-zapraszamy/ Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2014 Do zobaczenia więc Odwiedzę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Potrzebuję kosmetyków (krem + pasta) w kolorze mahoniowym. Z linii Saphir Medaille d'or pasta w tym kolorze dostepna jest tylko w pojemności 100 ml, ale jest mniejsza z linii "niebieskiej" Beaute du cuir. Stąd moje pytanie czy pastą z linii "niebieskiej" uzyskam podbny efekt połysku jak tą z linii "czarnej"? Czy w ogóle można w 2 zdaniach powiedzieć czym różnią się te linie, czy różnica polega jedynie na recepturach produktów? Na pewno krem z linii "niebieskiej" pachnie ładniej niż ten z "czarnej" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Czarna linia to absolutnie najlepsze formuły i składniki - Pommadier dla przykładu zawiera masło Shea, czego nie doświadczymy w linii BDC. Oczywiście receptury stanowią tajemnicę, ale są to jednak bardziej wydajne i wyższej jakości produkty - tak zwane OPTIMUM Aczkolwiek linia BDC moim zdaniem stanowi najlepszy stosunek jakość/cena i najczęściej ją właśnie osobiście rekomenduję. Choć nie wszyscy się ze mną zgadzają Aha ... ważne - te czarno złote puszki Pate de Luxe i słoiczki z Pommadierami Medaille d'Or w opinii wielu (zwłaszcza Pań) "są po prostu cudne i trzeba je mieć" haha - istny gadżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Tylko nie zaciągajcie się za mocno A ad meritum - obie linię są świetne jakościowo. Jeżeli masz opory przed dołożeniem do czarnej bierz śmiało niebieską pigułkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2014 Nie tyle mam opory przed ceną, co przed pojemnością (100 ml), na jedną parę butów w tym kolorze chyba nigdy bym tego nie zużył. Akurat pasty mam "czarne" dlatego pytałem czy będzie podobny efekt. Zgadzam się, że jakość jednej i drugiej linii jest świetna. Mam kremy w kolorze czarnym z obydwu linii i nie widzę różnicy. Kiedyś żona "chciała" spaść ze schodów i obtarła czarne kozaki z CCC (Lasocki). Sam byłem zaskoczony, że krem z linii "niebieskiej" je uratował, właściwie nie ma śladów. To chyba też pokazuje, że tańsze buty niekoniecznie są złe . EDIT: ...niekoniecznie są złe, jeżeli ma się dobre kosmetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Czy Renomatu można używać do obuwia z membraną goretex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Producent nie podaje na ten temat żadnej informacji, więc na pewno bezpieczniej będzie czyścić buty z membranami na przykład Tarrago Shampoo lub Trekking Cleanerem Tarrago, które z myślą o membranach były produkowane. Wielu trekkingowców stosowało już Ranomat na butach z membranami i nie stwierdzono problemów. Jednak w takich przypadkach użytkownik jakieś tam ryzyko zawsze bierze na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Dziękuję za odpowiedź, w takim razie zaryzykuję z Renomatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Szansa na świąteczne prezenty z 20% upustem, bo i multirenowacja zainfekowana została CZARNYM PIĄTKIEM Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 CYBER MONDAY -15% na cały asortyment przez cały dzień!http://multirenowacja.pl/ Zapraszamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi