Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że ta dyskusja ma na celu próbę zaapelowania o wstawianie w tym wątku wyłącznie zestawów zgodnych z jego celem. Mniejsza już o "dziś", bo przecież można zdjęcie wstawić jutro. Chodzi moim zdaniem o to, że od dwunastu lat wszyscy inni użytkownicy wstawiają tu zestawy, aby podbudować swoje ego, zebrać lajki, upewnić się, że są super ubrani, poprosić o ewentualne wskazówki, nauczyć adeptów KME co i jak nosić, itd. Natomiast - jak widać po prawej - jeden z czterech "Top Posters" robi to chyba jednak w innym celu; gdyby bowiem robił to w tym co pozostali, pewnie nie wykorzystywałby w tym celu konta firmowego, tylko założył prywatne. No ale to nie jest sprawa dla whistleblowers, tylko dla tych, którzy umawiają się z partnerami firmowymi na prowadzenie forumowych kont i pewnie określają zasady ich wykorzystania.

Jeśli Pan Poszetka na co dzień ubiera się tylko w Poszetce, to szacun - sam stołuję się tylko w restauracjach, w których właściciel i szef kuchni sami jedzą swoje dania. Jeśli natomiast jest to tylko próba zwiększenia zasięgu, to moim zdaniem niepotrzebna; Poszetka broni się sama. Pozdrawiam z tego miejsca Pana T i Panią J.

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 5

5 godzin temu, mayor napisał:

DD7453E3-8C3C-4DF9-95E4-D34B5ADB7433.jpeg                                                           I jak tu nie wierzyć w aniołków,  re..inkarnacje,  podwodne cywilizacje czy Świętego Mikołaja  

Reinkarnacja odbyła się dlatego, że nie mogłem zalogować się ze starego konta. Z rejestracją ponowną bawiłem chyba z pół godziny, ciągle były złe odpowiedzi na zapodane fotografie. Jakiś problem jest chyba. Ale Pan Mayor nie traci rewolucyjnego zapału i jak widzę że na wszystko ma oko. To bardzo dobrze.😎Pozdrawiam wszystkich . Czytałem Was na bieżąco i sądzę że jest to bardzo wartościowe forum. Nie chodzi mi nawet o porady merytoryczne , ale ogólnie o styl wypowiedzi , poczucie humoru, ironizmy  i sarkazmy. Po prostu lubię Was

6 godzin temu, ciasteczkowy napisał:

Jak się skróci rękawy to ktoś może pomyśleć ze się skąpi na materiale. Przydługie rękawy świadczą o tym ze właścicielowi się powodzi.

Nie uważam że rękawy są za długie. W krótkich byłoby mi za chłodno i zbyt przewiewne.Jak to mówili kiedyś „ jest litera prawa, ale jest i duch prawa” A że prawników tu jak mniemam mnóstwo , to na pewno zrozumieją.