Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2020 Krawat FW 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 5 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2020 Dobra pora na len, do tego grenadyna. Ulubiona koszula Miler Meswear doczekała się nowego kołnierzyka i mankietów. 14 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Prokop Napisano 5 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2020 W dniu 2.09.2020 o 09:08, Runior napisał: Jestem pod wrażeniem tego, jak poprawiło się wyczucie stylu u młodzieży :). Uważam, że spodnie są najsłabszym elementem zestawu. Matowy czarny kolor, którego sam nie lubię, wygląda jeszcze gorzej zestawiony z butami na wysoki połysk. Na Twoim miejscu poszukałbym wełnianych spodni w Bytomu czy innej Vistuli. Powinno dać się wyrwać takie za ok. 200 zł, a całość wizerunku mogłaby sporo zyskać. Bardzo Panu dziękuję za pozytywną opinię na temat mojego sposobu ubierania się, chcę sprostować tylko jedną rzecz. Buty, które nabyłem, zostały wykonane ze skóry licowej, nie były nabłyszczane. Ich zdjęcie wykonałem po powrocie do domu, po przemyciu ich mokrą chustką i mogło to wywołać wrażenie, o którym Pan napisał. Wracając do tematu spodni - przeglądałem oferty rzeczonych sklepów i mam na oku kilka par. Zastanawiam się jednak nad spodniami z zakładkami (moja Mama kiedyś mi je takie kupiła na przecenie w Tesco, mają nawet manszety, ale jako małolat nie chciałem w nich chodzić "bo mają za szerokie nogawki", dopiero po przypadkowym odnalezieniu ich na początku lata z przyjemnością przechodziłem w nich niemal całe wakacje, ale niedługo będę musiał z nich zrezygnować, jeśli z nich wyrosnę) i pragnę zapytać, czy zna Pan sklep, w którym możnaby takowe dostać we w miarę przystępnej cenie. Pytam, ponieważ w tej chwili nie dysponuję odpowiednią ilością pieniędzy na zakup pary sygnowanej renomowanymi markami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 5 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2020 54 minuty temu, Michał Prokop napisał: Wracając do tematu spodni - przeglądałem oferty rzeczonych sklepów i mam na oku kilka par. Zastanawiam się jednak nad spodniami z zakładkami (moja Mama kiedyś mi je takie kupiła na przecenie w Tesco, mają nawet manszety, ale jako małolat nie chciałem w nich chodzić "bo mają za szerokie nogawki", dopiero po przypadkowym odnalezieniu ich na początku lata z przyjemnością przechodziłem w nich niemal całe wakacje, ale niedługo będę musiał z nich zrezygnować, jeśli z nich wyrosnę) i pragnę zapytać, czy zna Pan sklep, w którym możnaby takowe dostać we w miarę przystępnej cenie. Pytam, ponieważ w tej chwili nie dysponuję odpowiednią ilością pieniędzy na zakup pary sygnowanej renomowanymi markami. Czy widziałeś zaproszenie Poszetki kilka postów wyżej? Co prawda nie nosiłem ich chinosów, ale biorąc pod uwagę resztę asortymentu, trafienie ubrań tej jakości za parę groszy graniczy z cudem. Jeśli nie masz pewności, że będziesz "trzymał rozmiar" przez kilka sezonów, to moim zdaniem możesz odpuścić poszukiwanie ubrań z "wyższej półki" i ogranicz się do TkMaxx/Zalando/Yoox. Ps. Stoję na stanowisku, że Internet zrównuje nas pod względem wieku i zwracanie się do innych per "Pan" nie jest potrzebne czy wymagane. Nie wiem, czy termin "netykieta" jest nadal w użyciu, ale sądzę, że dopóki nie zwracasz się do forumowiczów per "mordeczko" użycie formy drugoosobowej jest dopuszczalne :). 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 5 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2020 Coś opowiem o przeróbce koszuli w powyższym wpisie. Pomysł przyszycia kołnierzyka BD nie był mojego autorstwa. Zamówiłem obfity kołnierzyk z dłuższymi wyłogami w szpic ku dołowi. Dostałem kołnierzyk BD, czyli była to pomyłka. Jak do tego doszło i dlaczego realizację w ogóle odebrałem? W samym sercu Monachium w bardzo eleganckim otoczeniu jest od dziesięciolecia pracownia koszulnicza pani Scherer. W przeszłości było to miejsce uczęszczane przez ludzi biznesu, prominentów i okazyjnie coś było o tym w mediach. Pani Scherer przyciągała klientów swoją szczególną osobowością. Koszule szyje dalej własnoręcznie przy pomocy jednego pracownika. Czysty bespoke bez pośredników. szwalni, wysyłki itp. Od dawna miałem ochotę na jakiś projekt w tej pracowni. Na wstęp oddałem właśnie do naprawy moją ulubioną koszulę z przetartymi elementami. Pani Scherer jest w starszym ale jeszcze nie sędziwym wieku. Wydaje się jednak cierpieć na dementia czyli taką nieprzyjemną chorobę na A... (nie stawiam jednak diagnozy) . Już przy zamówieniu było trochę dziwnie, ale jeszcze ok. Po realizacji zadzwoniła do mnie kilka razy, nie pamiętając o poprzednich zawiadomieniach. Wynik taki jak widać. Do tego mankiety inne. Materiał chyba z jakiegoś prześcieradła. Guziki grożą odpruciem po pierwszym praniu. Wszycie kołnierzyka i mankietów całkiem dobrze, chodziarz w jednym z mankietów szew łączący go w rękawem nie jest do końca przeszyty (jakby ktoś o tych 2 cm zapomniał). Widząc, co się stało jednak odebrałem to i wiem, że dalszych realizacji nie będzie. Połowa zapłaty idzie według pani Scherer na bezdomnych. Mam to co mam i po małych domowych poprawkach (guziki do minimalnego przesunięcia) powinno służyć. Koszula była kandydatem do kosza. Już się polubiliśmy. 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 6 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 Paski * garnitur by Dawid Kukliński * Camiceria Olga * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 23 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 6 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 Rodos - chrzciny, 37 st. ... 29 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 @blekit, nic bym nie zmienił, świetny zestaw! @phantom, nie kojarzę tej sceny ze Spectre... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 7 minut temu, Wodzu napisał: @blekit, nic bym nie zmienił, świetny zestaw! @phantom, nie kojarzę tej sceny ze Spectre... Bo wycięli w ostatniej chwili i zamienili na sceny z tym za krótkim, brązowym knitem🤙 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2020 A gdzie krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 7 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2020 9 godzin temu, mosze napisał: A gdzie krawat? To one piece collar😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 7 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2020 15 godzin temu, phantom napisał: Rodos - chrzciny, 37 st. ... Fajny outfit. Zachwyca mnie kapelusz z różową tasiemką i zielone buty. nie mówiąc o reszcie. 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andells Napisano 9 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2020 andells rtw, welna z jedwabiem, minimalne wypelnienia, testowy egzemplarz z dzisiaj. wieksze luzy w porownaniu do fresco (na mnie lepiej lezy) Testowa andells rtw: fresco pol-podszewka cupro , recznie szyta, spalla, zero wypelnien. Niestety przy mojej sylwetce troche za ciasno na rtw, w tej lini potrzebuje poprawek.. Koszula rtw andells(sea island) bez kleju szyta recznie. Pasek Paolo vitale - egzotyk, lazilem dzis bez guzikow w mankietach po miescie sprawdajaac czy wszystko gra.. 20200909_232147~2.mp4 20200909_232147.mp4 20200909_232147.mp4 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2020 Pogoda w końcu ... na donegal ! 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dubbing Napisano 13 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Susu, Benevento, Lambert, 2x Poszetka.com, Meermin 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 13 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Skojarzyłeś mi się z tym gościem czy tylko ja widze podobieństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 14 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2020 Po urlopie: 18 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 15 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2020 W dniu 13.09.2020 o 23:28, wihajster napisał: Skojarzyłeś mi się z tym gościem Rzeczywiście, akurat mi taka szalona fryzura wyszła No i klapy w tej mojej havance też są całkiem lotniskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2020 Working hard or hardly working? 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 16 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2020 Dwurzędowo po raz kolejny: 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 koniec dresów.... 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Fuller cuts. * marynarka Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * spodnie Dawid Kukliński * Patine 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Godzinę temu, blekit napisał: Fuller cuts. Fajnie! Emancypacja marynarki względem garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 19 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2020 Jeszcze ciepło/gorąco: 26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2020 23 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi