Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 7 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 27 minut temu, mosze napisał: @phantom Brakuje mi pojedynczego słowa na określenie wymiaru klap drugiej marynarki Szerokachne😁 Klapy są najlepsze w tej marynarce. Planuje obszyć je białą lamóweczką, żeby były jeszcze bardziej widoczne😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Wbrew zaleceniom blogerów, forumowych specow oraz instagramowej estetyce brustasza bez poszetki, a krawat bez łezki 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 1 godzinę temu, Tomasz Fedak napisał: Co to za krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 43 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: ... a krawat bez łezki Wygląda też trochę inaczej niż krawaty z blogosfery. Ten wzór mógłby być od Hermesa. A skąd Twój, jeśli można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Hermes zdecydowanie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 2 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: Wygląda też trochę inaczej niż krawaty z blogosfery. Ten wzór mógłby być od Hermesa. A skąd Twój, jeśli można? To 7-fold Kiton. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 @robin krawat z nowej kolekcji Dignito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 @Zajac Poziomka Wbrew pozorom ostatnio często widuję na instagramie puste brustasze i w większości przypadków wygląda to dobrze. Natomiast uważam, że węzeł z łezką wygląda po prostu ładniej. Fajny materiał marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 Dzisiaj pod kolor kota 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 @chylonczyk, wcisnąłeś Barbour Duke na marynarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 47 minutes ago, Żorż Ponimirski said: @chylonczyk, wcisnąłeś Barbour Duke na marynarkę? Tak, udało mi się Wyjaśniając: jestem niski, więc Duke na marynarkę w miarę ją zakrywa. Do tego mam na sobie marynarkę od Cerana, a one dość ściśle przylegają do ciała, więc nie czuję strasznego dyskomfortu i ograniczenia ruchów (choć czuję jakąś ciasnotę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 @chylonczyk szacun! Można wiedzieć jaki rozmiar kurtki przy jakim rozmiarze marynarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 42 minutes ago, Żorż Ponimirski said: @chylonczyk szacun! Można wiedzieć jaki rozmiar kurtki przy jakim rozmiarze marynarki? Kurtka to M, marynarka to 176/48 , gdzie marynarka była lepiej dopasowywana przez mojego krawca przez zarówno lepsze taliowanie, jak i wypuszczenie materiału gdzieniegdzie - mam troszkę brucha Wydaje mi się, że dużo roboty robią ramiona w marynarce, które są bez wypełnień. Wydaje mi się, że w marynarce z poduszkami już bym nie czuł się komfortowo opięty Duke'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 10 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 Góra i dół Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 11 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2020 Tweedowo. * Brook Taverner * Osovski * 2x Poszetka * Benevento * Yanko 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 11 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2020 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 11 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2020 W dniu 7.02.2020 o 21:23, robin napisał: Co to za krawat? https://www.dignito.pl/product-pol-549-Krawat-Jedwabny-Czekoladowy-w-Geometryczne-Wzory.html @robin zapraszam, został ostatni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 Kolory jakoś na odwrót wyszły. Oryginalnie jest tak: 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 @djmakus popracuj nad ładnymi węzłami, sporo zyska look. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 dziwne, wydaje mi się, że ładne węzły z łezkami powstają jak się patrzy na wprost w lustrze ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 No nie.. nie są ładne, szczególnie jak w ostatnim kiedy dwa zawiniecia są widoczn..a ładna łezka też troszkę inaczej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Żołnierkiewicz Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 IMO węzeł Księcia Alberta nie wygląda estetycznie na krawatach w paski (pomijając nawet fakt, czy węzeł jest dopracowany czy nie) - w takich przypadkach pierwsze zawinięcie negatywnie kontrastuje z całością.Pozostaję z uszanowaniem, B.Ż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 wszystko jasne, dzięki Edit: zmieniłem węzeł i faktycznie wygląda lepiej, jednak zdaję sobie sprawę, że nie jest to krawat klasy EOE więc jest jak jest 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi