Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 2 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Nie wiem czy jakość zdjęcia jest odpowiednia, ale tak wyglądałem w sobotę na weselu. Garnitur Hugo Boss, Koszula CO na spinki (krzemień+srebro), krawat TF, poszetka z Allegro, buty Yanko 201. 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Ostatnio. * Andells * Camiceria Olga * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Alfred Sargent 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 3 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 Eksperymenty z lekką bawełnianą, woskowaną kurtką. 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 3 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 Żelazny zestaw: 15 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 3 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 Mój pierwszy EoE 9 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieQuiet Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 Kolega @MarcinJarosz wykupił mi krawat, ale tak to jest jak się zwleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 4 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Z poniedziałku, bardziej casualowy zestaw. Gorsza pogoda miała ten plus, że mogłem pierwszy raz założyć nową marynarkę od @Ernestson * marynarka @Ernestson/Dawid Kukliński * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * dżinsy Naked & Famous x Massdrop * Yanko 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 4 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Były pytania jak w całości prezentuje się garnitur od @poszetka.com No więc tak Największym minusem dla mnie są spodnie - rurki. Poza tym super się nosi. Zwłaszcza marynarka, która mogłaby być odrobinę dłuższa. 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 4 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Marynarka: SuSu Koszula: Osovski Poszetka & krawat: @poszetka.com 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. O.v.K. Napisano 4 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Dziś tak o; Osovski, Milanówek, SuSu, Poszetka, C.Berg 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 2 godziny temu, MarcinJarosz napisał: Były pytania jak w całości prezentuje się garnitur od @poszetka.com Największym minusem dla mnie są spodnie - rurki. Podobno w rurkach jest się bardziej sexy. Ale mówili ostatnio, że nie jest dobrze tylko o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Były pytania jak w całości prezentuje się garnitur od @poszetka.com No więc tak Największym minusem dla mnie są spodnie - rurki. Poza tym super się nosi. Zwłaszcza marynarka, która mogłaby być odrobinę dłuższa.Miałem takie samo wrażenie gdy zamówiłem ten garnitur.W spodnie nawet nie wszedłem Choć gdzieś czytałem, że można było zamówić spodnie w innym rozmiarze niż marynarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 4 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 5 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Marynarka (garnitur): poszetka.com Koszula: Osovski Krawat & poszetka: poszetka.com 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Garnitur i koszula SuSu, krawat i poszetak: @poszetka.com 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Susu BeneventoYanko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 To nie powinno iść do casualu? W ogóle wyglądasz jakby cię wyciągnęli z lat 80. (to nie jest krytyka, ale stwierdzenie, może takie było zamierzenie). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 To nie powinno iść do casualu? W ogóle wyglądasz jakby cię wyciągnęli z lat 80. (to nie jest krytyka, ale stwierdzenie, może takie było zamierzenie).Możliwe, że powinienem tam to wrzucić. Wczoraj już tak na szybko się chciałem podzielić tym zdjęciem.Jeśli chodzi o lata 80te to takie było zamierzenie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Ostatnio. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Vass 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CharlieQuiet Napisano 8 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Dobry wieczór 4 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 9 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2019 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2019 @adamW bardzo fajny zestaw, wszystko ładnie się ze sobą spina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2019 14 godzin temu, CharlieQuiet napisał: Dobry wieczór Bardzo elegancki i klasyczny zestaw. Na zdjęciu jeżeli dobrze widzę, spodnie opinają łydki utrudniając ich swobodne opadanie. Tak szyją teraz i taka moda. 😉 Za to świetna podstawa - eleganckie klasyczne czarne oxfordy. +++ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 9 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2019 Nie będę udawał, że to z dziś, ale ochłonąwszy ze ślubnych zawirowań pozdrawiam Forum z podróży poślubnej P.S. Żony na zdjęciu nie ma ze względu na mój egoizm, bo cóż, wyglądałbym przy niej biednie 37 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieQuiet Napisano 9 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2019 5 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Bardzo elegancki i klasyczny zestaw. Na zdjęciu jeżeli dobrze widzę, spodnie opinają łydki utrudniając ich swobodne opadanie. Tak szyją teraz i taka moda. 😉 Za to świetna podstawa - eleganckie klasyczne czarne oxfordy. +++ Dziękuję bardzo, a wracając do spodni to właśnie tak z SuSu jest. Do Lazio mogłem zamówić jaki chciałem rozmiar, a do Napoli spodnie już w zestawie. Może mógłbym poszerzyć, zapas jakiś tam jest, obawiam się tylko o umiejętności Wałbrzyskich krawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi