phantom Napisano 2 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2019 9 minut temu, michau napisał: 34 minuty temu, phantom napisał: Dzięki, zdaje się, ze masz podobny od [mention=42]Ernestson[/mention] ładny, dyskretny wzór. A Twój skąd brany? Zaskoczę - Suitsupply😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2019 13 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2019 Inny wątek forumowy + przypominany na okrągło na jednym z kanałów tv "Gang Olsena" (pojęcia nie miałem, że tyle części tego było ), zainspirował mnie do wygrzebania z szafy marynarki Boggi kupionej jakieś 3 lata temu. Żona miała rację- nie będziesz nosił. No i nie chodzi nawet o to, że się trochę spasłem ostatnimi czasy w związku z czym trudniej mi się podopinać . Mam jednak do niej sentyment- pierwszy krawat od EoE właśnie do niej zakupiłem. Okazało się, że Paweł @Embassy of Elegance mieszka minutę rowerem ode mnie i tak zawiązała się fajna znajomość. No i jak tu jej choć od święta nie założyć. Boggi (len/wełna/jedwab), wyśmienity szantung EoE, poszetka Turnbull & Asser, C&J, spodnie len/bawełna. 18 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2019 Boggi (len/wełna/jedwab)Forum BwB: marynarka za krótkalubo69: bardzo fajnie to wygląda 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2019 12 minut temu, lubo69 napisał: Forum BwB: marynarka za krótka Dokładnie ten aspekt miałem na myśli . Proporcje... takie sobie. Jednak z wiekiem staję się coraz bardziej sentymentalny i różne rzeczy i zapachy nakładam na siebie tylko dlatego. że coś mi przypominają. Taka starcza przypadłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 4 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2019 Garnitur z lekkiej wełny od Lanificio Cerruti bez podszewki zdał egzamin na ślubie. Przy 30 stopniach i upału na Manhattanie i na Brooklynie nie odczuwałem żadnego dyskomfortu. Polecam wełnę od LC. Ślub w Saint Patrick’s Cathedral, potem Central Park, DUMBO Brooklyn i wesele w the River Cafe mimo skwaru były znośne w tym garniturze więc jestem bardzo zadowolony z tego projektu. Dopasowanie jak dla mnie idealne. Przetańczyłem całą noc na weselu przyjaciół 29 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 5 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2019 22 godziny temu, Tanatos70 napisał: Inny wątek forumowy + przypominany na okrągło na jednym z kanałów tv "Gang Olsena" (pojęcia nie miałem, że tyle części tego było ), zainspirował mnie do wygrzebania z szafy marynarki Boggi kupionej jakieś 3 lata temu. Żona miała rację- nie będziesz nosił. No i nie chodzi nawet o to, że się trochę spasłem ostatnimi czasy w związku z czym trudniej mi się podopinać . Mam jednak do niej sentyment- pierwszy krawat od EoE właśnie do niej zakupiłem. Okazało się, że Paweł @Embassy of Elegance mieszka minutę rowerem ode mnie i tak zawiązała się fajna znajomość. No i jak tu jej choć od święta nie założyć. Boggi (len/wełna/jedwab), wyśmienity szantung EoE, poszetka Turnbull & Asser, C&J, spodnie len/bawełna. Jak dla mnie - klawo jak cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2019 Głównie brązy. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Vass 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2019 One Shade of Grey 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 6 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2019 len + bawełna Marynarka: @mr.vintage, koszula: SuSu, krawat: Hemlock, poszetka: @OSOVSKI, spodnie: Tiger of Sweden 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2019 Ostatnio. * Andells * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka x2 (+ kapelusz) * Dawid Kukliński * TLB Mallorca 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 9 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2019 Piątek na klubowo: 15 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 11 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 Great Gatsby Roaring 1920s Party 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaba5 Napisano 11 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 W dniu 9.08.2019 o 09:38, phantom napisał: Piątek na klubowo: Świetny krawat, można wiedzieć skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 11 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 3 godziny temu, kubaba5 napisał: Świetny krawat, można wiedzieć skąd? Od Kuchcinskiego - wyprzedaje garderobę, żeby ratować budżet po utracie stołka: Na szczęście żartuję, krawat oczywiście od @Embassy of Elegance Perfekcyjny krawat klubowy. 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 11 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 Poza tym on ma paski w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 Z wczoraj. * Andells * Camiceria Olga * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * TLB Mallorca 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 100% lnu w lnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 Spróbuj popracować nad węzłem krawata, aby był węższy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsik Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 W dniu 11.08.2019 o 15:34, TheMakowski napisał: A cóż to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 Zapewne @poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsik Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 2 godziny temu, Cineos napisał: Zapewne @poszetka.com A ja zawsze myślałem, że tak są tylko akcesoria. Muszę obadać temat. Akurat jestem w trakcie poszukiwań marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 13 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 Marynarka: SuSu Krawat & poszetka: poszetka.com Koszula: Osovski 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 6 godzin temu, Marsik napisał: A ja zawsze myślałem, że tak są tylko akcesoria. Muszę obadać temat. Akurat jestem w trakcie poszukiwań marynarki Kolega @Cineos ma racje, marynarka pochodzi z aktualnej letniej kolekcji @poszetka.com gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi