O.v.K. Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 Szaro-zielono mi 🙂 Profuomo, Vistula, Bytom, SuSu, C. Berg, poza kadrem Berwick na dwie klamerki 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 23 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 Dzisiaj miałem okazję zagrać na koncertowym fortepianie Steinway & Sons który przez ponad 40 lat należał do Vladimira Horowitza. Zagranie Chopina na fortepianie mistrza było niesamowitym przeżyciem. Zdjęcia są trochę prześwietlone bo światła w Steinway Hall są za mocne na iPhone X 12 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 W dniu 23.07.2019 o 22:47, Beny23 napisał: Dzisiaj miałem okazję zagrać na koncertowym fortepianie Steinway & Sons który przez ponad 40 lat należał do Vladimira Horowitza. To z pewnością ten fortepien z filmiku. Klapa zakrywająca klawiaturę ma dodatkowy zawias. Przepraszam za nie-temat, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2019 Dzisiaj na moje pierwsze spotkanie Board of Directors 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2019 Dzisiaj ostatnia przymiarka przed ślubem na którym będę świadkiem w przyszlym tygodniu. Lekka wełna Lanificio F. LLI Cerruti bez podszewki. 26 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2019 No i ten Royal Oak dodaje blasku.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 28 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 Dziś hipnotyzujący krawat Nishijin, Kyoto 🤫 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 28 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 Z wczoraj. * garnitur by Dawid Kukliński * koszula Suitsupply * Embassy of Elegance * Poszetka * Cheaney 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 29 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 Powrót z urlopu: 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 Lajkowałem za zestaw w temacie butów ale w całości (może kwestia zdjęć) wygląda jakoś bardzo nieproporcjonalnie wszystko w mojej opinii.. Ale łezka w krawacie pierwsza klasa! *właściwie nie wszystko tylko tak od linii najwyższego guzika w marynarce do linii kolan 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 27 minut temu, roj napisał: *właściwie nie wszystko tylko tak od linii najwyższego guzika w marynarce do linii kolan 😎 Dzięki, myśle ze to kwestia pochylenia się. Na zdjęciach zrobionych przez żonę wszystko jest ok: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 30 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 Dziś Solaro z bawełny: 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 Ostatnio * Krupa i Rzeszutko * Mango * 2x Poszetka * Benevento * Berwick 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 31 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 @phantom świetny zestaw! Co to za koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 9 minut temu, blekit napisał: @phantom świetny zestaw! Co to za koszula? Dzięki! To Zack Roman tab collar😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 31 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 Ostatnia przymiarka przed ślubem i odbiór garnituru dwurzędowego z zamkniętymi klapami z lekkiej wełny od Lanificio F. LLI Cerruti bez podszewki. 19 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 Wreszcie zdjęcia, w których naocznie widać Twój wzrost, użytkowniku Guliwer23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 Podoba mi się dopasowanie.Wybór nakładanych kieszeni podyktowany mniej formalnym charakterem przyjęcia weselnego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 2 hours ago, michau said: Podoba mi się dopasowanie. Wybór nakładanych kieszeni podyktowany mniej formalnym charakterem przyjęcia weselnego? Stwierdziłem że jako że nie jest to mój ślub a jestem tylko świadkiem to nie chciałem wyglądać bardziej formalnie od pana młodego. Młoda para zażyczyła sobie żeby świadek był w garniturze navy więc musiałem się słuchać @The-Bigwig 197cm wzrostu ciężko ukryć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 1 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2019 Fajnie, bo tym razem spodnie przykrywają kostki 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 2 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2019 Dziś: 18 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2019 Bardzo ładny garnitur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 2 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2019 6 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Bardzo ładny garnitur! Dzięki, zdaje się, ze masz podobny od @Ernestson ładny, dyskretny wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2019 Dzięki, zdaje się, ze masz podobny od [mention=42]Ernestson[/mention] ładny, dyskretny wzór.A Twój skąd brany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi