mosze Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 Dla mnie spodnie SS są zbyt obszerne w pasie (w rozmiarze marynarki) i dość wąskie w udach, chociaż da się w nich chodzić. Jednak i tak nie jest źle, spotkałem firmy, w których nie zaryzykowalem zaciągnięcia spodni do końca. Mógłby być potrzebny chirurg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 W SS wiekszosc spodni jest za waska w udach i pekaja przy pachwinie, szczegolnie spodnie z flaneli. Mialem 6 par flanelowych spodni od SuSu i ostaly mi sie dwie tylko, z czego cztery pary popekaly w tym samym miejscu po jednym miesiacu uzytkowania Ich casualowe spodnie z bawelny sa dosc dobrze skonstruowane i lepiej sie rozciagaja, dlatego tez komfort jest wiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 7 godzin temu, Beny23 napisał: Mialem 6 par flanelowych spodni od SuSu i ostaly mi sie dwie tylko, z czego cztery pary popekaly w tym samym miejscu po jednym miesiacu uzytkowania Łatwo się nie poddajesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 Wczorajsze, poza butami wszystko krajowe * Polkap * Krupa & Rzeszutko * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 Nowy ulubiony krawat, extra long i 10cm szerokości i genialnie trzyma łezkę 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 @Beny23 pod względem proporcji to jest idealny krawat dla Ciebie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 18 minutes ago, blekit said: @Beny23 pod względem proporcji to jest idealny krawat dla Ciebie. Też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 Dzisiaj. * Polkap * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko x The Shine 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 9 minut temu, blekit napisał: Dzisiaj. Pokaż ukrytą zawartość * Polkap * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko x The Shine Trochę szkoda, że nie garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 @mosze miałem ochotę na trochę luźniejsze spodnie. Jeśli uda mi się trochę zrzucić, to ten garnitur jeszcze nie raz zagości w tym wątku nierozkompletowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 4 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 Zimno się zrobiło, także powrót zalicza marynarka z koca 😄 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 Zimno się zrobiło, także powrót zalicza marynarka z koca Świetna marynarka, bardzo dobre dopasowanie i fajnie pasujący krawat, ale mam wrażenie ze gigantyczny kołnierz koszuli (długość wyłogów i wysokość stójki) trochę przytłacza stylizacje spróbowałbym z włoskim kołnierzykiem. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equestrian Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 38 minut temu, zimmermann napisał: Świetna marynarka, bardzo dobre dopasowanie i fajnie pasujący krawat, ale mam wrażenie ze gigantyczny kołnierz koszuli (długość wyłogów i wysokość stójki) trochę przytłacza stylizacje spróbowałbym z włoskim kołnierzykiem. Zgadzam się z przedmówcą. Wszystko na plus, tylko ten kołnierzyk nie trafia w moje gusta. Zastanawiałem się nad takim i poszukiwałem, ale w tej chwili utwierdziłem się w przekonaniu, że taki by mnie "przerastał" i źle bym się w nim czuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 38 minut temu, zimmermann napisał: Świetna marynarka, bardzo dobre dopasowanie i fajnie pasujący krawat, ale mam wrażenie ze gigantyczny kołnierz koszuli (długość wyłogów i wysokość stójki) trochę przytłacza stylizacje spróbowałbym z włoskim kołnierzykiem. Ten temat był już wiele razy poruszany. Niestety mój problem polega na tym, że uwielbiam właśnie takie "przerośnięte" BD i nic na to nie poradzę (choć patrząc na inne moje zdjęcia efekt z tej perspektywy może być nieco wyolbrzymiony). Co do wysokości stójki to jest to bezpośrednio związane z długością mojej szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 22 minuty temu, kamizelka napisał: Ten temat był już wiele razy poruszany. Niestety mój problem polega na tym, że uwielbiam właśnie takie "przerośnięte" BD i nic na to nie poradzę (choć patrząc na inne moje zdjęcia efekt z tej perspektywy może być nieco wyolbrzymiony). Co do wysokości stójki to jest to bezpośrednio związane z długością mojej szyi. Jasne, może to być kwestia zdjęcia - perspektywy, oświetlenia itp.. Najważniejsze że dobrze się z takim kołnierzem czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 4 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 Taka propozycja na wieczór 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 4 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 Mina nietęga, bo ślub późno i na rosół trzeba było długo czekać: 22 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 @phantom, dopiero na zbliżeniu widać MOC! (zestawienie faktur i kolorów). OT: mam nadzieję, że chociaż był ciepły (rosół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 5 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 2 godziny temu, Koval napisał: @phantom, dopiero na zbliżeniu widać MOC! (zestawienie faktur i kolorów). OT: mam nadzieję, że chociaż był ciepły (rosół) Dzięki. Garnitur i krawat mają fakturę żabiego oczka (garnitur wyraźniejszą). Rosół bardzo dobry i gorący 😀 Dziś garnitur, który nie należy do najbardziej praktycznych, ale w połączeniu z koszulą one piece collar, plecionym paskiem i brązowymi penny wygląda całkiem nieźle: 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Zobacz @phantom, jak to szerokość nogawek może diametralnie zmienić odbiór całego zestawu... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 6 minut temu, Koval napisał: Zobacz @phantom, jak to szerokość nogawek może diametralnie zmienić odbiór całego zestawu... To prawda, nie tęsknię do czasów kiedy nosiłem spodnie z nogawkami 16 cm😀teraz nie schodzę poniżej 19 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 I chwała Ci za refleksję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Pora się pokazać w tym temacie. Zestaw nr 1 Casual bez fajerwerków, motywem przewodnim była sztruksowa brodowa koszula (dostosowana do pogody) do której dobrałem resztę. Kurtka - Bytom Koszula - Lambert Spodnie - Mustang Buty - New Ballance Zestaw nr 2 sprzed kilku dni, żeby nie było tak casualowo Garnitur - Giacomo Conti Koszula - Guns & Tuxedos Krawat - Republic of Ties Poszetka - Pewien Pan Torba - Solier do tego założyłem brązowe derby 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Fajnie, tylko na przyszłość pamiętaj proszę o dwóch sprawach: - zestawy każualowe mają swój odrębny wątek - nie warto do zdjęcia zdejmować butów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi