Midlife-Crisis Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 1 godzinę temu, blekit napisał: Z weekendu. Taka drobnostka, ale nie widzi mi się za bardzo ta biała koszula o formalnym charakterze jako podstawa nieformalnego zestawu z "pluszowym" garniturem. A tak na marginesie z ciekawości, to był w weekend partnerlook z partnerką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 Taka drobnostka, ale nie widzi mi się za bardzo ta biała koszula o formalnym charakterze jako podstawa nieformalnego zestawu z "pluszowym" garniturem. A tak na marginesie z ciekawości, to był w weekend partnerlook z partnerką? Rozumiem, ale moim zdaniem biała koszula do garnituru zawsze zagra A co do weekendu to tym razem była moja kolej na camelowy płaszcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 Marynarka: Susu Koszula: Osovski Poszetka: poszetka.com 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 @alabuz, zdjęcia pod światło to nie jest najlepszy pomysł 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 28 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 Dziś eksperymentowałem ze znalezionym ostatnio w "lumpeksie" reglanem (Corneliani 😎). 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2019 Granatowy / Szary / Brązowy 17 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabza00 Napisano 29 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2019 @kamizelkaładny roll kołnierzyka, skąd ta koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2019 4 godziny temu, kabza00 napisał: @kamizelkaładny roll kołnierzyka, skąd ta koszula? Dzięki! Koszula to MTM od Milera 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 30 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2019 Brązy i czerwienie. * Bytom * Suitsupply * Tyrwhitt * Miler Menswear * Poszetka * Benevento * Herring 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 31 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2019 Debiut nowej flaneli od Benevento i kawał szalika * Daks London * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Alfred Sargent * Krzyśkowa czapka i wzmiankowany szalik z Massimo Dutti 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2019 Dziś: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2019 @phantom oj, dzisiaj jak na mój gust trochę za dużo się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2019 6 minut temu, blekit napisał: @phantom oj, dzisiaj jak na mój gust trochę za dużo się dzieje Dlatego mam jeszcze tylko na sobie szare, jednolite, wełniane spodnie i bordowe kittel loafers, więc juz grzecznie😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 1 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Składam dziś podpis na umowie w nowej pracy, więc z casual friday mam dziś tylko skarpetki: 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 1 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 39 minut temu, phantom napisał: Składam dziś podpis na umowie w nowej pracy, więc z casual friday mam dziś tylko skarpetki: 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 @Wodzu haha idealne:) Umowa podpisana, o dziwo nie byłem aż tak overdressed jak można byłoby się spodziewać☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mattpio Napisano 1 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Macaroni i PoszetkaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 2 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2019 Dobry wieczór, w sztucznym świetle: 13 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2019 Ja dziś też w sztucznym świetle 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 3 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 Trochę jakby forumowym gustom na przekór kwadratowe ramiona, wąskie klapy marynarki. Do tego śledziowaty krawat (z Bytomia). Tak lubię jednak jego fakturę jak i jodełkę marynark,, że się tych rzeczy z czasów przedforum nie mogę pozbyć. 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 Jak dla mnie świetna marynarka i dobre dopasowanie, nie ma się czego wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 Także nie uważam, aby klapy tej marynarki były przesadnie wąskie. Nosiłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 @zimmermann i @Kierzyk nie wstydzę się i noszę, ale obiecuję sobie marynarkę bespoke, która tą już zużytą, ze sporą domieszką czegoś tam i pancernymi wkładami w ramionach pewnego dnia zastąpi. 🤤 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 Debiut w wątku 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 4 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 Marynarka: SusuKoszula: OsovskiKrawat: EM 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi