Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 6 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Barker 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zaki Napisano 6 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Dziś dwa rzędy w zapiętej wersji 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, blekit napisał: Dzisiaj. Pokaż ukrytą zawartość * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Barker mam pytanie odnośnie tego jak robisz zdjęcia, czy masz jakiś statyw z samowyzwalaczem, czy ktoś znajomy/z rodziny ma tyle cierpliwości żeby codziennie robić Ci kilka zdjęć ubioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Zdjęcia robi mi dziewczyna kiedy wychodzimy do pracy, całość zajmuje mniej więcej 1-2 minuty, więc nie jest to wielkie wyrzeczenie z jej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Jeszcze przydała by się czasami zmiana miny, pozycji, otoczenia i miło by się oglądało stroje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 6 minut temu, arekx napisał: Jeszcze przydała by się czasami zmiana miny, pozycji, otoczenia i miło by się oglądało stroje. Z tego co wiem, @blekit nie jest modelem, a to nie jest blog tylko wątek poświęcony stylizacjom. Mi się miło ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Ja niestety mógłbym tylko pomarzyć o zdjęciach jakości @blekit I wielkie brawa dla jego dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 1 hour ago, arekx said: Jeszcze przydała by się czasami zmiana miny, pozycji, otoczenia i miło by się oglądało stroje. Hmm, raczej nie mam czasu, ochoty ani możliwości, żeby urządzać specjalne sesje zdjęciowe. Mógłbym ucinać głowę, ale staram się ograniczać edycję zdjęć do minimum. Szerokiego epertuaru min rodem z Zoolandera niestety też nie posiadam, więc pozostanę przy swojej @Dziaku, @Nowoanglik - dzięki, miło mi to słyszeć, wyrazy uznania przekażę fotografowi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 6 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 @blekit jesteś jak Mercedes S500 z 89' w dieslu albo AC/DC - nigdy nie zawodzisz koneserów:) Dla mnie jesteś jednym z filarów tego wątku:) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Zmierzch lnu, ale jeszcze "rzut na taśmę". PRL, Brooks Brothers (nie do końca przypasowały mi te ich "kultowe" kołnierzyki, ale od biedy obleci ), EoE (tutaj o zawodzie nie może być mowy- ekstraklasa ): 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Kaszmir 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Cheaney PS. Spodnie na długość są ok (w tych akurat mam jedno załamanie), ale w porannym zamotaniu zapomniałem paska i trochę się zsunęły i zaczepiły o sznurówki butów. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 7 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Coś tam trzeba wreszcie wkleićMarynarka bawełniana T. HilfigerCT, Lambert, Bytom, MD, Happy Socks, Joseph Abboud 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 @blondaas uśmiech super. Niewielu na to stać. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Donegal / Kaszmir / Dżins / Modal 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Panie Poszetka, jest Pan moim ubraniowym idolem, każda stylizacja w świetna 100% chciałbym mieć takie ciuchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 16 minut temu, M.Borkowski napisał: Panie Poszetka, jest Pan moim ubraniowym idolem, każda stylizacja w świetna 100% chciałbym mieć takie ciuchy Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 [mention=68]blondaas[/mention] uśmiech super. Niewielu na to stać. No właśnie ja tak na przekór tej większości, fajnie się pouśmiechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dandycore Napisano 7 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 1 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 8 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Garnitur Zbigniew Radlicki Koszula MiMe Krawat Bruni Buty Yanko 2 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 8 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 @waski, a który to rzeczywisty kolor garnituru?Dzisiejsze moje ciuchy, jeszcze trochę lnu jak pogoda pozwalaSSCTKrawat jakiś BlickPoszetka.comShoepassion 2 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Górny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Krystian, to ten ostatni 'poznański wypust'?... ...Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Poznański, ale stary, ten najnowszy nie był jeszcze w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 @waski W dalszym ciągu ten garnitur bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi