musa19 Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 @blekit, moim zdaniem super. Myślę, że SuSu powinno Cię zatrudnić - ich garnitury wyglądają, jak dla mnie, na Tobie lepiej niż na niejednym z ich modeli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Napisano 8 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 Garnitur: Suitsupply Koszula: CT Krawat: Poszetka.com Teczka: Baron Buty: Yanko 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 @wimon IMHO zestaw leży świetnie. Słowo krytyki, gdyż poziom wysoki. Na mój skromny i jeszcze wciąż mało doświadczony gust koszula w szerokie paski nie do końca leży tutaj. Reszta jest bardzo biznesowo formalna. Ciekaw jestem, czy ktoś z kolegów się z tym zgodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 4 godziny temu, musa19 napisał: @blekit, moim zdaniem super. Myślę, że SuSu powinno Cię zatrudnić - ich garnitury wyglądają, jak dla mnie, na Tobie lepiej niż na niejednym z ich modeli Ja na miejscu kolegi @blekit wysłał do SuSu swoje portfolio, poważnie Ja nie wiem, jak @blekitto robi, że te garnitury tak na nim dobrze wizualnie leżą. Czasem widać, że niektóre marynarki są nieco za krótkie z przodu, a dolne guziki troszkę za wysoko, a mino to rękaw kończy się (prawie zawsze) w idealnym miejscu), a dolny brzeg marynarki sięga do odpowiedniego miejsca kciuka. To wręcz przeczy prawom fizyki/optyki czy anatomii Przy tym całość prawie zawsze sprawia wrażenie nienagannych proporcji. Ja nie wiem, czy to kwestia ogólnej estetyki zdjęć (maskującej ewentualne usterki), anatomii/ułożenia ciała, przeróbek rękawów... Jakaś sztuczka tu musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 @Midlife-Crisis Dzięki za opinię Ta koszula to dyskretna próba odpowiedzi na utyskiwania mojej drugiej połówki na "ciągle tylko te nudne białe koszule..." Rozważam różne opcje, wg. mnie ta koszula w zestawieniu z bardzo stonowaną resztą chyba ujdzie, ale zdaję sobie sprawę, że w obrocie biznesowym jest raczej "na granicy". Na marginesie - kolega @blekit zestawił kilka dni temu tę samą koszulę z również dosyć formalnym zestawem i myślę, że u niego też się to broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 A moim zdaniem "szał" robi tutaj nie koszula a krawat. Gdyby był bardziej stonowany to myślę, że całość biznesowo-formalny look nie byłby zagrożony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 Godzinę temu, wimon napisał: @Midlife-Crisis Dzięki za opinię Ta koszula to dyskretna próba odpowiedzi na utyskiwania mojej drugiej połówki na "ciągle tylko te nudne białe koszule..." Rozważam różne opcje, wg. mnie ta koszula w zestawieniu z bardzo stonowaną resztą chyba ujdzie, ale zdaję sobie sprawę, że w obrocie biznesowym jest raczej "na granicy". Na marginesie - kolega @blekit zestawił kilka dni temu tę samą koszulę z również dosyć formalnym zestawem i myślę, że u niego też się to broni. U kolegi @blekit właśnie koszula nie rzuca się tak na pierwszy plan i jest bardziej wyważona resztą elementów garderoby. Jednak druga połówka ma rację, tak nie jest nudno. Co do krawata w tym odcieniu czerwieni to wydaje mi się, że na tle białej koszuli wyglądałby co najmniej jak u głowy państwa na apelu poległych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 8 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 Niebieski kołnierzyk 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2017 15 godzin temu, poszetka.com napisał: Niebieski kołnierzyk Co to za koszula, że kołnierz tak się ładnie wywija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2017 15 godzin temu, poszetka.com napisał: Niebieski kołnierzyk Mam takie niedyskretne pytanie - czy Pan Poszetka ubiera się sam, czy ubiera go Pani Poszetka? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2017 9 godzin temu, Miro napisał: Co to za koszula, że kołnierz tak się ładnie wywija? MTM od nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2017 9 godzin temu, mosze napisał: Mam takie niedyskretne pytanie - czy Pan Poszetka ubiera się sam, czy ubiera go Pani Poszetka? sam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 13 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2017 To mam dzisiaj na sobie: hackett, eton, poszetka, boggi, shoepassion, w brustaszy japońska szmatka. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Napisano 13 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2017 W tym temacie to debiut Na dole były spodnie od tego samego zestawu co marynarka i brązowe monki AS, pokazywane już parę razy w JBMDNS 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2017 @Midlife-Crisis - ta marynarka to flanela? W Monachium nie ma upałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2017 @Miro cienka fanela bez podszewki. Rankiem 15 stopni. Na upał bym jej nie założył. Pogoda wraca dopiero do łask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2017 Zazdroszczę U nas w ostatnich dniach pogoda była aż nadto łaskawa... A zestaw bardzo w moim guście, tylko poszetka trochę za mocna dla mnie na tle całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2017 29 minut temu, Miro napisał: A zestaw bardzo w moim guście, tylko poszetka trochę za mocna dla mnie na tle całości. Dzięki, poszetka trochę tam odstaje, ale spotęgowane to tym, że wyszła za jaskrawo na tle nasyconego granatu, Taki urok taniej fotografii cyfrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 15 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Dnia 7.08.2017 o 06:49, Zajac Poziomka napisał: W sobotę byłem na weselu, pozwolę więc sobie na zaprezentowanie mojej propozycji stroju gościa weselnego. Co prawda trochę nudna bo bez modnych brązowych butów z klamerkami, kolorowych szelek z gołą panią, wesołych skarpet czy poszetek... No ale może komuś się spodoba... Pięknie pokazałeś, ile zmieniają dobre buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 15 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Dziś świątecznie - premierowo krawat z jedwabiu tkanego w tradycyjnej manufakturze Nishijin w Kyoto. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 @Midlife-Crisis poprzedni zestaw świetny, ale w tym krawat jest moim zdaniem ciut za bardzo, hmm..., hipnotyzujący U mnie wczoraj było tak: * Suitsupply * Mango * 2x Poszetka * Benevento * Yanko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 14 minut temu, blekit napisał: ... krawat jest moim zdaniem ciut za bardzo, hmm..., hipnotyzujący Pokaż ukrytą zawartość * Suitsupply * Mango * 2x Poszetka * Benevento * Yanko ... i właśnie w tym jego tajemnicza moc. 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 16 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 Z ostatniej sesji do #MGOP 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 @Xune: Można wiedzieć co to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi