Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Dzisiaj. * kaszkiet Miler Menswear * płaszcz Massimo Dutti * marynarka Suitsupply * koszula Osovski * szalik i poszetka od Poszetki * krawat Embassy of Elegance * spodnie Benevento * Yanko 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MateuszT. Napisano 2 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 W ładnych okolicznościach natury 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 4 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 @MateuszT. zazdroszczę pogody * kaszkiet Marks & Spencer * torba Miler Menswear * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Massimo Dutti * Shoepassion 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Dobre światło było dziś wyjątkowo trudne do uchwycenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 10 minut temu, Milten napisał: Dobre światło było dziś wyjątkowo trudne do uchwycenia. @Milten Na moim telefonie widzę, że koszula jest różowa w delikatną kartkę. Jeśli tak jest to czy nie sądzisz, że na tym małym wycinku Twojej osoby bardzo dużo się dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 4 minuty temu, pirat napisał: @Milten Na moim telefonie widzę, że koszula jest różowa w delikatną kartkę. Jeśli tak jest to czy nie sądzisz, że na tym małym wycinku Twojej osoby bardzo dużo się dzieje. Moją intencją było dodanie casualowego charakteru do tego szafirowego garnituru, jednak wahając się pomiędzy tym wątkiem a casualowym, finalnie stylizacja wylądowała tutaj. Sam nie uważam tego zestawienia za jakiś wyższy poziom estetyzmu, ale bardzo lubię połączenie lekkiego różu z butelkową zielenią i nie mogłem sobie odmówić, a czy przekombinowałem to już kwestia bardzo indywidualna. Osobiście zmieniłbym odcień swetra na ciemniejszy i obniżył jego V, ale jeszcze lepszą zmianą byłaby zamiana na kardigan, która myśle że ustabilizowałaby sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Mi się podoba, ale to ja. Koledze chodzi chyba bardziej o wzory niż kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Fajnie jest móc zamienić dresy na garnitur. Cieszy mnie to tak bardzo, że postanowiłem wyciągnąć z szafy forumowego homburga jako wisienkę na torcie * Polkap & BwB * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 12 minut temu, blekit napisał: Fajnie jest móc zamienić dresy na garnitur. Cieszy mnie to tak bardzo, że postanowiłem wyciągnąć z szafy forumowego homburga jako wisienkę na torcie Pokaż ukrytą zawartość * Polkap & BwB * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko Fedora jednak lepiej Ci pasuje ( IMO homburg nadaje mocno "cyrkowego" charakteru całości). Reszta super, w punkt. Ja się do swojego homburga nie przekonałem. Pewnie wyląduje nienoszony na bazarku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 @Hargin też wolę fedorę, ale raz na jakiś czas nabieram ochoty na przewietrzenie homburga (mimo że też uważam, że to balansowanie na granicy) Btw - kojarzy ktoś czy Polkap ma w ofercie coś będącego odpowiednikiem forumowej fedory? Chętnie bym kupił coś w ciemniejszym kolorze (granat, brąz, etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Blekit, a nie powinieneś raczej pisać o zamianie garnituru na dres? Twojego zdjęcia w dresie tu jeszcze nie było. O ile bardzo podoba mi się praktycznie wszystko co masz od szyi w dół, to niestety nie przemawiają do mnie kapelusze u Ciebie. Za młodo wyglądasz. Ale to mój problem, tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Blekit, a nie powinieneś raczej pisać o zamianie garnituru na dres? Twojego zdjęcia w dresie tu jeszcze nie było. O ile bardzo podoba mi się praktycznie wszystko co masz od szyi w dół, to niestety nie przemawiają do mnie kapelusze u Ciebie. Za młodo wyglądasz. Ale to mój problem, tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Gołąbek pokoju 🕊 Przynajmniej dziś 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 4 godziny temu, blekit napisał: Fajnie jest móc zamienić dresy na garnitur. Cieszy mnie to tak bardzo, że postanowiłem wyciągnąć z szafy forumowego homburga jako wisienkę na torcie Pokaż ukrytą zawartość * Polkap & BwB * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko Czym są spowodowane te marszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 @Blondas co do kapeluszy, to o ile z homburgiem pewnie masz rację, to jeżeli chodzi o fedorę pozwolę się nie zgodzić ; zdjęcia w dresie nie wrzucę, bo na siłowni wolę ćwiczyć a nie cykać sobie selfie, a jak jestem chory to nie mam do tego głowy @mr.vintage nie wiem, pewnie od pasów bezpieczeństwa; w rzeczywistości tych marszczeń praktycznie nie widać, zdjęcie je bardzo wyolbrzymiło (pewnie z uwagi na automatyczne dostrajanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 I bardzo dobrze, że się nie zgadzasz, to kwestia indywidualna co lubisz i w czym się dobrze czujesz. Na pewno wygląd całości ma klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 4 godziny temu, Hargin napisał: Fedora jednak lepiej Ci pasuje ( IMO homburg nadaje mocno "cyrkowego" charakteru całości). Reszta super, w punkt. Ja się do swojego homburga nie przekonałem. Pewnie wyląduje nienoszony na bazarku. Świetny homburg @blekit, ale rzeczywiście ten typ kapelusza jest dość "ciężki"/formalny, więc osobiście używam tylko razem z płaszczem. Trzeba się przekonać, bo w moim przypadku w formalnych jesienno-zimowych stylizacjach stał się ulubionym typem kapelusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Nie wiem czy nie przesadziłem z wzoramiBytomMDLambert x2H&MHappy socksYanko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Zdecydowanie przesadziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Niestety taki wniosek przychodzi po czasie, gdy nie da się już zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Hmm bez skarpetek "na Włocha" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Bez krawata - to nie garnitur, więc będzie ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 3 godziny temu, poszetka.com napisał: Gołąbek pokoju 🕊 Przynajmniej dziś Chyba ulubiony garnitur ostatnio Sam na niego czekam do przyszłego tygodnia. SS uzupełni brakujące modele i rozmiarowke. Świetny zestaw! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Bez krawata - to nie garnitur, więc będzie ok. Szukam miejsca dla tego krawata, jakiś taki Samoobronowski, myślałem, że będę łatwiej. Ale raczej w niewzorzystych zestawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 18 godzin temu, phantom napisał: Chyba ulubiony garnitur ostatnio Sam na niego czekam do przyszłego tygodnia. SS uzupełni brakujące modele i rozmiarowke. Świetny zestaw! To Madison Traveller? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi