Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 26 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Moher trzyma kant 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Chyba ciut zbyt wiele warstw jak na upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 10 minut temu, Jamjest napisał: Chyba ciut zbyt wiele warstw jak na upały Wydaje mi się, że @4inHand daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Marynarka P&C Montego Koszula Van Graaf Nils Sundstrom Krawat Recman Poszetka od Poszetka Spodnie Brooksbank&Company Buty Carlos Santos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Dnia 24 lipca 2016 o 13:17, Marcin C napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 dżins bez podszewki + len 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 @Ataman - to nie jest dobra koszula do krawata, niestety... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Dnia 2016-07-25 o 12:35, poszetka.com napisał: rzeczywiście 89,99 http://wearmedicine.com/spodnie,medicine-spodnie-artisan-90-k-104985-655742-p.html Dzięki. Medicine też powinni Wam podziekować, bo spodnie już wyprzedane, a wczoraj jeszcze były rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Niestety ja się nie załapałem na rozm.L :I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Sprawdźcie w Answear.com Ja tam kupowałem Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 @Ataman - to nie jest dobra koszula do krawata, niestety... Odróżniasz na Tym zdjęciu jakieś szczegóły ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Owszem - dostrzegam, że wyłogi koszuli są bardzo krótkie i węzeł krawata je wypycha; a ty nie?... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 6 godzin temu, roelegant napisał: Sprawdźcie w Answear.com Ja tam kupowałem Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Też tam sprawdzałem, ale mam wrażenie że asortyment jest powiazany w tych sklepach, nawet rozmiary zostały te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 Owszem - dostrzegam, że wyłogi koszuli są bardzo krótkie i węzeł krawata je wypycha; a ty nie?... Już miałem pytać dlaczego. Dziękuję za podpowiedź. Co do zdjęć to nie wiem jak ustawić, żeby w miarę naturalne kolory wyszły, no i te szczegóły o których@Tom napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 27 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 Dzisiaj. * Suitsupply Soho * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 + za fryzurę , ja nie miałbym odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 @secondhand_man undercut to raczej dość klasyczna fryzura kiedyś miałem bardziej radykalne pomysły, ale zabrakło mi wytrwałości (chyba na szczęście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 14 godzin temu, Koval napisał: Owszem - dostrzegam, że wyłogi koszuli są bardzo krótkie i węzeł krawata je wypycha; a ty nie?... Dostrzegam tak jak piramidy na Marsie, tylko stamtąd zdjęcia są lepszej jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 @blekit Ależ piękny węzeł Ci wyszedł na tym krawacie! Chyba najładniejszy od kiedy wstawiasz zdjęcia na forum. To zwykły 3-fold, czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 @Zajac Poziomka to zwykły 3-fold, ale faktycznie wiąże się pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pooshek Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 17 godzin temu, Bartek 00 napisał: Niestety ja się nie załapałem na rozm.L :I Zamówiłem L i M, jeśli okaże się, że nie pasują, to możemy dokonać transakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 To świetnie Ja tym czasem spróbuję zajrzeć do sklepu stacjonarnego-może tam coś się ostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 Dnia 26.07.2016 o 12:42, poszetka.com napisał: dżins bez podszewki + len Zdradzisz skąd koszula/tkanina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mateo_belmondoo Napisano 28 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 * garnitur Suitsupply * koszula Massimo Dutti len- bawełna * krawat Poszetka * poszetka Poszetka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Zdradzisz skąd koszula/tkanina? Obstawiam Oxford Osovskiego z kolekcji z Mr. Vintage. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi