Luc Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Blekit; ten krawat z Poszetki to 3-fold? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Dzisiaj. * Suitsupply Havana * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko @Luc tak, to 3-fold z drukowanego jedwabiu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Ładny węzeł w tym 3-foldzie. Dobre wypełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Dzisiaj debiutuje outletowa marynarka Suitsupply. * Suitsupply Havana * koszula Miler Menswear * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * buty Herring Tiverton Zamówiłem 98 i taki jest rozmiar na metce, ale wymiarowo bliżej do 50. Rękawy o 1 cm dłuższe, a sama marynarka dłuższa o 2 cm. W tej kolekcji faktycznie zaliczyli wtopę z rozmiarami. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Co taka marynarka robiła w outlecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Marynarka jak marynarka, ale te buty... wielka szkoda że je wycofali ze sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 15 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Na koniec tygodnia tak. * Suitsupply Harris * koszula CT * krawat Miler * poszetka od Poszetki * monki Shoepassion 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Ostatnio było dużo kolorów, a dzisiaj spokojniej. Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Lambert Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko Z jakiego rodzaju materiału to krawat? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 15 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Nowy blezer by MBT z wełny z jedwabiem na półpodszewce W przodach tylko flanela i odrobina płótna 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 Z jakiego rodzaju materiału to krawat? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Grenadyna, ładne cacko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 17 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 Dzisiaj próba "odformalnienia" formalnego garnituru: Garnitur od SS (York), Koszula od Felix W., Krawat od Poszetki, Poszetka z Japonii, Buty od SP 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 Dnia 15.07.2016 o 20:10, Vaolin napisał: Z jakiego rodzaju materiału to krawat? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dnia 16.07.2016 o 08:06, Blondas napisał: Grenadyna, ładne cacko Zgadza się, to grenadyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 18 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Propozycja na bardziej słoneczne dni 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 18 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 W sumie to wrzucę jeszcze fotkę z wesela, na którym byłem w weekend Po kilku dramach Jacka z colą zrobiłem moonwalka prawie jak sam MJ Zobaczcie sami --> link do fejsa! Wszystko to było możliwe dzięki butom od TJa, które mają sztywną podeszwę (dobra do odpychania) ze skóry, która doskonale ślizgała się po betonowej podłodze 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 19 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 Dzisiaj. Pogoda nie rozpieszcza, więc z szafy wyszedł niespodziewanie garnitur z kolekcji jesiennej... * Suitsupply Lazio * koszula Osovski & Mr Vintage * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 19 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 marynarka: Lantier koszula: E. Berg MTM krawat: Embassy of Elegance poszetka: Poszetka.com spodnie: Benevento buty: Meermin 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 Bardzo ładny kolor tych muzealnych eksponatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 @Zajac Poziomka to ta marynarka? http://vistula.pl/marynarki/marynarka,id-70645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 @Hush Nie, to inna. Kupowana bodajże dwa lata temu, więc już może jej nie być w ofercie. Wygląda bardzo podobnie do tej http://vistula.pl/marynarki/marynarka,id-70629. Tylko moja nie ma brzydkich łat na łokciach i producentem wełny jest Angelico, a nie Marzotto. Skoro ta "nowa" nazywa się "Memphis 2" to podejrzewam, że ta moja to był "Memphis 1" Brzydkie białe guziki oczywiście wymieniłem na ładne rogowe (brązowe) @musa19 Najpiękniejsze w tych butach jest to, że ten kolor w zależności od rodzaju oświetlenia wygląda zupełnie inaczej. W niezbyt mocnym sztucznym świetle przypomina raczej ciemny brąz. W świetle dziennym, szczególnie mocniejszym wychodzą odcienie czerwieni, tak jak na tym zdjęciu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 2 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Najpiękniejsze w tych butach jest to, że ten kolor w zależności od rodzaju oświetlenia wygląda zupełnie inaczej. Zupełnie jak oxblood w Drake - z tym, że ja muszę jeszcze trochę popracować na patynę, a tu była od ręki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mateo_belmondoo Napisano 19 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 * garnitur Suitsupply Soho * koszula Suitsupply tkanina Thomas Mason z ostatniego outletu * krawat Turnbull & Asser * poszetka od Poszetki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 Garnitur i koszula super, ale ten krawat mi się nie podoba... Jak dla mnie większość krawatów T&A jest zdecydowanie zbyt "pstrokata". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 6 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: @musa19 Najpiękniejsze w tych butach jest to, że ten kolor w zależności od rodzaju oświetlenia wygląda zupełnie inaczej. W niezbyt mocnym sztucznym świetle przypomina raczej ciemny brąz. W świetle dziennym, szczególnie mocniejszym wychodzą odcienie czerwieni, tak jak na tym zdjęciu. Dobrze trafiłeś ze swoją parą, Zając - u mnie różnice w tonacji są dużo mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 3 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Garnitur i koszula super, ale ten krawat mi się nie podoba... Jak dla mnie większość krawatów T&A jest zdecydowanie zbyt "pstrokata". Tak patrzę i faktycznie do tej koszuli ten krawat średnio mi przypasował, natomiast co do zasady jest bardzo ok - na żywo zyskuje - jest bardziej matowy niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2016 Dnia 17.07.2016 o 20:14, Aron napisał: Zgadza się, to grenadyna. Świetny węzeł, to jest 3 fold ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi