Kewin Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Marynarka vistula red. Kapelusz znalazłem wczoraj u dziadków. Za mocno naciągnąłem na głowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Marynarka vistula red. Kapelusz znalazłem wczoraj u dziadków. Za mocno naciągnąłem na głowę?To raczej nie sposób noszenia, a sam kapelusz i jego proporcje. Dość wysoka główka z wąskim rondem. Spójrz na pierwsze zdjęcie, kapelusz jest wyższy niż Twoja twarz pod rondem. Spróbuj z klasyczna fedorą - będziesz o niebo lepiej wyglądał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachu Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Piękna pogoda na południu w naszym kraju. Pozdrawiam świątecznie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Ja również z samego południa naszego pięknego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Paulo99 - zdjęcie tej jakości i do tego na tle łóżka wygląda słabo, nie katuj na przyszłość użytkowników forum w ten sposób. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Wiosna, Panie sierżancie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Buty wyglądają "ciężko" do tego ładnego zestawu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 28 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Inni mieli dziś większe gnaty... Garnitur - Baś Koszula - Zaczkiewicz Krawat - jedwab Milanówek 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 28 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 W służbie jej królewskiej mokrości. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Dzisiaj tylko szczegóły. * marynarka Havana i spodnie od SS * koszula Osovski * krawat z grenadyny fina od Embassy of Elegance * lniana poszetka od Poszetki * balmoral oxford Yanko * zegarek Seiko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 29 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Koszula: Gentleman's Choice Garnitur: Zbigniew Radlicki & Gentleman's Choice Krawat: EoE Poszetka: Afly Spinki: Exoxe Buty: SP 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Czy to spinki z krzemienia pasiastego? Pięknie się prezentują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Dokładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 To jeszcze jedno wrzucę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 @waski mam dzisiaj ten sam trench Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 @waski świetny trench. Można wiedzieć co to dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 https://www.zalando.pl/pier-one-prochowiec-beige-pi922g01b-b11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Dobre to to? Bo cena bardzo zachęcająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Gorsze od Burberry, lepsze od H&M. Za takie pieniądze nie spodziewaj się wodotrysków. Spełnia swoje zadanie, przyzwoicie wygląda i nie ma domieszek plastiku na czym mi zależało. Czy dobre? Odpowiem: może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 W pełni zgadzam się z @waski. Value for money na dobrym poziomie. Moje doświadczenia są takie, że warto zamawiać size down i można sobie zaplanować godzinę na przyszywanie guzików, bo firmowe trzymają się na słowo honoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 30 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Garnitur: Zbigniew Radlicki Koszula: MS&S Krawat: EoE Poszetka: nie wiem Spinki: Exoxe (chilijski lapis lazuri z domieszką pirytu) Buty: Yanko 558 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Ładne te słonie, jednak twarz w tym ujęciu nie może wyglądać korzystnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 30 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Przed pracą 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Len 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi