Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 17 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 koszula: MS&S marynarka: no name krawat: poszetka poszetka: afly 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Kolego @blekit ,czy nie wydaje Ci się ,że swoją stylizacją uzyskałeś efekt kobiecej figury ? Możesz to rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Zawsze kiedy forumowicz BWB (z dłuższym stażem) zacytuje twój post, a następnie zapyta czy możesz to rozwinąć - wiedz, że masz kłopoty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Możesz to rozwinąć? Myślę , że moje pytanie jest właściwie zadane ,ale rozwijam.... "dopasowaniem stylizacji " . Zadałem pytanie koledze ze zdjęcia . Proszę się nie obrażać , trochę tak to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Zawsze kiedy forumowicz BWB (z dłuższym stażem) zacytuje twój post, a następnie zapyta czy możesz to rozwinąć - wiedz, że masz kłopoty A jak dzieję się to dwukrotnie tego samego dnia to wiedz, że kłopoty stały się poważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Zawsze kiedy forumowicz BWB (z dłuższym stażem) zacytuje twój post, a następnie zapyta czy możesz to rozwinąć - wiedz, że masz kłopoty A jak dzieję się to dwukrotnie tego samego dnia to wiedz, że kłopoty stały się poważne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 U mnie dzisiaj tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael.Sh Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 U mnie dzisiaj tak. Co to za materiał z którego jest zrobiona ta marynarka? Trochę przypomina tweed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Mój debiut tutaj, z dedykacją dla Fargo. Marynarka: MD (przed poprawkami) Koszula: Bytom Sweter: Bytom Muszka: besboke (prezent od pewnego polityka) Marynarkę czeka taljowanie. URL=http://images77.fotosik.pl/338/da06e55c52ecaea7.jpg][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Marynarka wygląda na karykaturalnie zbyt obszerną w ramionach; naprawdę nie wiem, czy jakiś krawiec coś tu poradzi. Muszka jest (znacznie) szersza od twarzy, wychodzi na wyłogi marynarki (nie noszę muszek, ale to chyba nie tak ma wyglądać). A w ogóle to niewiele widać, niestety... Z plusów to ładna poszetka, fajny fold. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Marynarka w ramionach jest ok, ale ma dość mocne wypełnienie poduszkami. Muszka wyszła na marynarkę, przez przypadek, bo chwilę wcześniej była odpięta gdy siedziałem. Mimo wszystko dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Nie chodzi nawet o to, że wyszła na marynarkę, tylko, że jest po prostu za szeroka, wygląda jak mucha Korwina, może to prezent od niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 17 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Jakub, za mała łezka! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Muszę się zgodzić ze swordfishtrombone, ze zdjęcia niewiele można wywnioskować, ale marynarka prawie na pewno jest za duża w ramionach (a nie że tylko poduszki), bo w klatce też widać trochę nadmiaru materiału. Poza tym nie przypominam sobie, żeby MD ładowało grube poduszki w ramiona, raczej mają takie w granicach rozsądku. + czy Ty czasem nie mówiłeś, że jesteś jeszcze uczniem gimnazjum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Ta mucha sama w sobie nie musi być zła czy za duża. Wydaje się, że jest źle związana. Tylne skrzydełka są znacznie krótsze niż przednie. Chyba, że na zdjęciu tak widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 A ja się spytam gdzie jest broda?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 + czy Ty czasem nie mówiłeś, że jesteś jeszcze uczniem gimnazjum? Jako, że ma 13 lat to można wywnioskować, że chodzi do gimnazjum. Skąd wiem, że ma 13 lat? W profilu jest informacja. Pozdrawiam Sherlock Holmes 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 17 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Jako, że ma 13 lat to można wywnioskować, że chodzi do gimnazjum. Skąd wiem, że ma 13 lat? W profilu jest informacja. Pozdrawiam Sherlock Holmes Po prostu tak bardzo nie dowierzam, że 13-latek gimnazjalista w takim stroju idzie w zwykły dzień do szkoły, że chyba musi sam mi to powiedzieć, żeby to do mnie dotarło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapser Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Skąd wniosek, że to strój do szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Skąd wniosek, że to strój do szkoły? Bo użytkownik Jakub powiedział kiedyś przy okazji jakiejś dyskusji (nie ze mną, z innymi użytkownikami forum), że pokaże nam jak się ubiera na codzień do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Problem jest rzeczywisty i być może wiek może być dla Jakuba okolicznością egzoneracyjną. Wielu trzynastolatków po prostu w rozmiarówkę męską nie wchodzi (przynajmniej tak było za moich czasów), a w rozmiarówce młodzieżowej raczej nie szyje się masowo eleganckich ubrań wysokiej jakości. A przecież trudno spodziewać się w tym wieku szycia na miarę. @Servetch: Przepiękny płaszcz, to bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 17 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Panowie, kolega Wieczorek jest takim samym użytkownikiem forum jak każdy z nas, dlatego też uważam, że dyskusja na ten temat - w co się powinien lub nie powinien ubrać do szkoły, czy pisanie w trzeciej osobie jest nie na miejscu. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Dziękuję. Nie, to tylko SuitSupply. Bez żadnych przeróbek, jestem bardzo zadowolony, choć to trochę eksperyment - pierwsza brązowa rzecz i to od razu w dużym natężeniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Też bym był, pięknie leży (może tylko rękaw trochę długi z tego co widzę, ale przy takim wykończeniu skrócenie jest proste). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi