gregx Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 @gregx, a co chciałeś poddać pod ocenę na trzecim zdjęciu? czy ilość owłosienia na ręce pomiędzy paskiem zegarka, a mankietem koszuli nie jest zbyt widoczna i czy nie należałoby owinąć tego miejsca poszetką, tudzież kawałkiem skóry cordovan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Klasycznie i elegancko mi odpowiedziałeś - Zuch! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 czy ilość owłosienia na ręce pomiędzy paskiem zegarka, a mankietem koszuli nie jest zbyt widoczna i czy nie należałoby owinąć tego miejsca poszetką, tudzież kawałkiem skóry cordovan Poszetka za mała, ale można coś takiego : http://images.google.de/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FLA6plcIgM_k%2Fhqdefault.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DLA6plcIgM_k&h=360&w=480&tbnid=Cvaau1Px6fwrQM%3A&docid=oISMFfHxwA0cbM&ei=1mC-VtqvOurI6ASA9qXICw&tbm=isch&client=safari&iact=rc&uact=3&dur=2356&page=1&start=0&ndsp=26&ved=0ahUKEwja8p-Jp_PKAhVqJJoKHQB7CbkQrQMIJzAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Dobrze, że zaprzestałeś wiązać winsorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Dobrze, że zaprzestałeś wiązać winsorów Ten windsor to był "wypadek przy pracy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 13 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Wystarczyło samo drugie zdjęcie wrzucić, bo na butach takie lustro, że resztę Ciebie odbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 13 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Dzisiaj na spotkanie w Japanclubie. Krawat z jedwabiu japońskiego nadaje się tylko na takie okazje. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 13 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Saturday night out * marynarka Havana SS * koszula Lambert * kamizelka SS * mucha i poszetka od Poszetki * trzewiki Yanko Czy takie związanie muchy mieści się w granicach przyzwoitości? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Moim zdaniem wiązanie wygląda to słabo. Ale + za Yanki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 13 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 @Jakub Wieczorek Twoje komentarze są dość zabawne ale @blekit pięknie zawiązał muchę a Ty jak już nas na BwB przyzwyczaiłeś czepiasz się zupełnie nieistotnych kwestii, przykładowo za małej łezki w krawacie. Wrzuć chociaż jedną stylizację na poziomie @blekit to może Twoje uszczypliwe komentarze będą brane na poważnie. I nie jest to atak personalny ale czytając Twoje wpisy czuję że marnuję czas który na BwB mija zawsze przyjemnie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Nigdy swoich uszczypliwych komentarzy, nie piszę ze złą wolą. A zestawy błękita są według mnie perfekcyjne, i często się na nich wzoruję. Co do łezki, nie pamiętam tego ale na pewno nie napisałem tego ze złośliwości. Raczej żartobliwie. Jest to wolne forum, więc w pełni szanuję Twoje zdanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 mucha wydaje się być zawiązana zbyt szeroko - wychodzi na poły marynarki, a zdecydowanie lepiej wygląda, gdy mieści się pomiędzy. Trzeba wiązać z "krótszego paska" i wtedy powinno być ok. Druga sprawa, to część paska dzielącego połówki muchy - jest standardowo dwukolorowy, czy zawinął się podczas wiązania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Burgundy z tamtego tygodnia 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Z okazji walentynek po raz pierwszy lisy z RoT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Marcin, dzięki/przez (niepotrzebne skreślić) brodę właściwie nie musisz się martwić o kształt węzła krawata, a muszka w zasadzie nie wchodzi w grę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Marynarka z nakładanymi kieszeniami, spodnie z szarej flaneli i miecz świetlny Jedi #sabrage 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Witam, prosze o sugestie i ewentualne krytyczne komentarze. Odziany w identyczną koszulę Stenströms właśnie oglądam Twoje zdjęcie. To moja ulubiona. Marynarka z nakładanymi kieszeniami, spodnie z szarej flaneli i miecz świetlny Jedi #sabrage To kolejne zdjęcie przy którym jako wierny czytelnik Miler... myślę: Tak to jest, jak się pije w pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Zestaw Paulo99 wraz z dyskusją przeniesiony do wątku CMCDNS: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dzi%C5%9B-casualowego-na-sobie/page-103. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Jako że Craig Craig zwolnił wakat Jamesa Bonda zgłaszam swoją kandydaturę na Agenta 007 jej Królewskiej Mości. Swoją drogą pozdrawiam czytelników BwB z Mexico City. Piękne miasto, słoneczne 26 stopni Celsjusza w zimie, wspaniali ludzie i przepyszne jedzenie. Do tego tylu pucybutów to jeszcze nigdzie nie widziałem bo Meksykanie wyjątkowo dbają o swoje buty. Bardzo mało turystów widać na ulicach bo przeważnie wolą odgrodzone kurorty. I największy plus to słabe peso. Wszystko jest 3-5 razy tańsze niż a USA stwarzając idealne miejsce na wakacje i zakupy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Polecam muzeum historii naturalnej. Swoją drogą w metrze wystawałem o głowę ponad resztę pasażerów, to pewnie Ty będziesz wystawał półtorej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 W muzeum byłem wczoraj w metrze to nie dość ze jedyny jestem zawsze biały to dobre dwie głowy wyższy... Ale teraz jeździmy głownie Uberem bo za 20 minut jazdy kasują po $2 USD co jest niesamowite. Dzisiaj byliśmy w Bellas Artes odpowiedniku Carnegie Hall na Ballet Folclorico de Mexicana. Za najlepsze siedzenia kasują tylko $50 USD co także jest zadziwiające. Jest to jakby odpowiednik naszego zespołu pieśni i tańca Mazowsze tylko że każdy taniec reprezentuje inny stan meksykański i do tego jest muzyka na żywo. Przepiękne przedstawienie uzmysławiające jak bogaty kulturalnie jest to kraj. Jedzenie także jest cudowne. Za $10-20 można zjeść pysznego krwistego steka a najlepsze restauracje za obiad dla dwojga kosztują max $100-120 co w NYC może ewentualnie nabyć średnia kolację w podrzędnej obskurnej knajpie. Zakochałem się w Meksyku i mimo ze w rożnego typu kurortach byłem juz kilka razy to miasto Meksyk jest nie do pobicia. Przy tym kursie peso Meksyk jest idealnym miejscem na wakacje dla Europejczyków i Amerykanów. Siła nabywcza euro, funta i dolara mnie bardzo miło zaskoczyła mimo że na codzień siedzę w finansach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Brzmi to optymistycznie, ale pamiętam, że w nocy po tym dużym placu z poprzedniego Twojego postu to hasały szczury wielkości ratlerków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 W Central Parku też biegają szczury i szopy pracze. Lokalna fauna mi nie przeszkadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Jeżeli chodzi o steki to w Argentynie obecnie jeszcze taniej, a jakość pierwsza klasa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi