Astonus Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Dzisiaj tak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * koszula CT * krawat i poszetka od Poszetki * monki Shoepassion 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Gdyby mieli muszki w takim wzorze, to chętnie bym nabył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 19 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Tak na szybko. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Tak na szybko. Ładne oprawki. Nie podoba mi się natomiast kontrastowa nić, którą przyszyte są guziki pod wyłogami kołnierzyka (chyba, że to kwestia zdjęcia - u mnie wygląda na ciemną). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 @Breslauer, to na pewno Ty?! Bez brody wyglądasz o dziesięć lat młodziej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 To Jego brat, starszy brat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Dzisiaj w Central Parku 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Lorentz, Te granatowe obszycia dziurek to dobry przykład jak można całkiem przyzwoitą koszulę udziwnić na siłę. Koszula to McNeal z P&C i co ciekawe sam producent chyba się opamiętał bo wypuścił później dokładnie taki sam model ale już bez "ozdobników. Koval, Broda faktycznie dodaje "lat" - albo brak brody odejmuje, w zależności od punktu widzenia Dodatkowo jak się porządnie schudnie to zaczyna się wyglądać jak swój młodszy brat. Dla porównania archiwalna fotka zrobiona jakieś 13 kilogramów temu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Koval, Broda faktycznie dodaje "lat" - albo brak brody odejmuje, w zależności od punktu widzenia Dodatkowo jak się porządnie schudnie to zaczyna się wyglądać jak swój młodszy brat. Dla porównania archiwalna fotka zrobiona jakieś 13 kilogramów temu zdecydowanie lepiej teraz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Tak też twierdzi moja kobita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 20 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Zaremba MTM 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 20 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Marynarka: no name Koszula: MS&S Krawat i poszetka: poszetka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 20 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Garnitur: SuitSupply (Havana) Koszula: Wilsoor London Krawat i poszetka: Poszetka.com 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Tak na szybko. Breslauer, co to za okulary? Są świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzeslav Napisano 20 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Może za wczoraj, ale myślę, że warte zauważenia. Na katowickim dworcu w Ligocie. Pozdrawiam. Fot. Longin 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Grzeslav, Ciekawy styl, tylko krawat mi się nie podoba, nie lubię takich ciemnych i takich wzorów (to moja własna opinia oczywiście). Ale patrząc na zdjęcia zrobione z większej odległości, pasuje do zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 20 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 A u mnie tak na "100%": - płaszcz: Vistula Lantier (New Luca) - 100% wełna wielbłądzia - szalik Lantier - 100% jedwab - garnitur SuSu Madison - flanela - 100% wełna* - koszula H&C twill - 100% bawełna - krawat 100% kaszmir - poszetka 100% len (jakiś czas temu pomstowałem na camelowe płaszcze... aż trafiłem ten w outlecie i nie mogłem się powstrzymać ) * białe punkty to śnieg 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslav Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Grzeslav, Ciekawy styl, tylko krawat mi się nie podoba, nie lubię takich ciemnych i takich wzorów (to moja własna opinia oczywiście). Ale patrząc na zdjęcia zrobione z większej odległości, pasuje do zestawu. Chciałem założyć mój bordowy krawat z kwiecistym wzorem. Również stonowany i elegancki. Jednak stwierdziłem, że może następnym razem. Miało być stricte biznesowo i tak właśnie jest. Co byś powiedział na ten sam zestaw, ale z tym bordo krawatem oraz skarpetami paisley w podobnym odcieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Panowie, co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 20 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 W podróży z koszulą z koleckji MLS Checks & Cutaways 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Przypominam, że w tym wątku pokazujemy co mamy dziś na sobie Wątek oczyszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 PoW + kamizelka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslav Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Hargin, Byłaby możliwość wystawienia całego zestawu? Z chęcią bym zobaczył jak się prezentuje Twoja marynarka w całej okazałości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi