Wodzu Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Podoba mi się ta subtelnie zaakcentowana poszetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 A mnie się nie podobają zwisające w okolicach rozporka frędzle szalika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Racja, nie wygląda to dobrze. Na swoje wytłumaczenie napiszę tylko tyle, że na marynarkę założyłem płaszcz i frędzli nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Być może to kwestia zdjęcia, ale jak na krój Havany to marynarka wygląda na dość długą. To wersja "long"? A co do szalika - mi same frędzle nie przeszkadzają, ale mało naturalnym wydaje się założenie go pod marynarkę, gdy ubiera się płaszcz. Z samą marynarką ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Wełna W.Bill - granatowy herringbone 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Marynarka - Franco Ferrara - Wełna + jedwab krawat - wełna kamizelka - len spodnie flanela poszetka - jedwab 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Marynarka: Bytom Koszula: H&M Premium Krawat: Altea Poszetka: poszetka.com Spodnie: Selected Homme Buty: staroć z Norda, która przeleżała długo w szafie, zanim zdecydowałem się założyć po latach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Marynarka - Franco Ferrara - Wełna + jedwab krawat - wełna kamizelka - len spodnie flanela poszetka - jedwab Milordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Arkadyjczyku, nie za krótkie rękawy w marynarce?. Blondanie, buty paskudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Te buty powinny w tej szafie powinny pozostać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Blondas case in point dlaczego unikam Norda. Jak jest z jakością koszul H&M Premium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Butów nie zamierzam bronić, dla mnie to był eksperyment, np. jak się będę czuć w takim kolorze, powiedzmy koniakowym, bo dotychczas miałem tylko ciemne. I jest dobrze, fajnie się go komponuje z różnymi kolorami. Wiem, że mam kupić coś wartego uwagi w takim kolorze. Na własnej skórze widzę, że tego typu skóra (nie wiem czy to lakierowana, czy jakiś szlif) się brzydko łamie i trzeba jej unikać, i takie tam jeszcze doświadczenia. Parapet podeszwy, no cóż, do pięknych nie należy. Choć mnie akurat nie razi. Niedawno przymierzałem koniakowe brogsy SP i to będzie kolejny zakup. Co do H&M premium OCBD, to po kilkunastu praniach jest bardzo dobrze, sam materiał w świetnej formie, szwy idealnie, prasuje się łatwo i nie mnie się nadmiernie. Zatem warto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Dzisiaj na GQ Holiday Party poznałem Brandona Bryanta który prowadzi @wallstreet.paper oraz Iana Riosa @ianriosny który jest designerem przeważnie garniturów dla rożnych osobistości w NYC. Tak jak Suit Supply szyje je w Chinach ale z najlepszych materiałów. Co ciekawe jeszcze 6 lat temu był promotorem klubów z Puerto Rico, ale dzięki kilku wpływowym klientom podbił rynek garniturów miedzy MTM i full bespoke. Świetnie się z nimi rozmawiało. GQ tym eventem otworzyło swoją pierwszą lounge the Gent w Meatpacking District. Event bardzo udany. Ponad 200 designerów, krawców, modeli i miłośników męskiej elegancji w jednym miejscu robiło wrażenie. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Marynarka: Suit Supply Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Spodnie: Benevento Buty: Meermin 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 8 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Wiejskie klimaty Zestaw Marynarka i spodnie – Miler Bespoke Tailoring Krawat – Hunting Ties by MILER Koszula – MTM by MILER Kaszkiet – Scottish Islands (Islay) by MILER Szelki – Albert Thurston for MILER Buty – Crockett and Jones Draycott 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Wiejskie klimaty tweed8_7.12.jpg tweed3_7.12.jpg tweed29_7.12.jpg Zestaw Marynarka i spodnie – Miler Bespoke Tailoring Krawat – Hunting Ties by MILER Koszula – MTM by MILER Kaszkiet – Scottish Islands (Islay) by MILER Szelki – Albert Thurston for MILER Buty – Crockett and Jones Draycott O, kolega mojej postury. Można zapytać o wymiary? Zastanawiam się nad wysokimi spodniami i nie wiem, czy przy mojej budowie będzie lepiej, czy gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 O, kolega mojej postury. Można zapytać o wymiary? Zastanawiam się nad wysokimi spodniami i nie wiem, czy przy mojej budowie będzie lepiej, czy gorzej. Jeśli masz brzuszek to z wysokim stanem zawsze będzie lepiej. Biodrówki to idealne narzędzie to podkreślania i uwydatniania brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 @Kewin, dzięki za uwagę. Mogły by byc istotnie ciut (pół centymetra) dłuższe, ale problem leży też w różnicy w długiści prawej i lewej ręki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Wiejskie klimaty tweed8_7.12.jpg tweed3_7.12.jpg tweed29_7.12.jpg Zestaw Marynarka i spodnie – Miler Bespoke Tailoring Krawat – Hunting Ties by MILER Koszula – MTM by MILER Kaszkiet – Scottish Islands (Islay) by MILER Szelki – Albert Thurston for MILER Buty – Crockett and Jones Draycott Wspaniała stylizacja na tle otoczenia. Tylko uważaj, żeby nie wzbudzać na wsi resentymentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Eee.... co najwyżej chłopi zgłoszą się do dziedzica w celu odrobku pańszczyzny ... prawo pierwszej nocy itd. Tomek da radę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Co prawda nie tak spektakularnie jak u Tomka, ale u mnie dzisiaj też lekkie "country" * tweedowa marynarka Brook Taverner * koszula CT * forumowy krawat od Poszetki * sztruksowe spodnie Christian Berg * chukka Herring Totnes 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Zestaw fajny, ale buty takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 ...przymus propinacyjny przy cenie tomkowych trunków, to byłaby propinacja zakończona klęską głodu i nędzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Dzisiaj świątecznie w nowojorskim ogrodzie botanicznym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Wiejskie klimaty tweed8_7.12.jpg tweed3_7.12.jpg tweed29_7.12.jpg Zestaw Marynarka i spodnie – Miler Bespoke Tailoring Krawat – Hunting Ties by MILER Koszula – MTM by MILER Kaszkiet – Scottish Islands (Islay) by MILER Szelki – Albert Thurston for MILER Buty – Crockett and Jones Draycott Schludnie odziany obywatel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi